pinacolada napísal:napisal som to tu uz druhy krat.dufam ze si to uz konecne pochopil co mi vadi na fasizme lebo viac krat to opakovat nebudem
Nic si nenapisal.
Vygooglil si si nejake defincie a pouzil par fraz, napriek tomu ale nevies podat ani jeden priklad toho ako by taky system zasiahol do tvojej osobnej slobody. (a to netvrdim ze by sa nieco nenaslo)
Ak neratam to, ze by si nemohol (nemusel) raz za styri roky slobodne "volit"
Informacie, spravy, nazory tykajuce sa nedavneho pripadu smrti SHARP skinheada. (utrzky z clankov)
Nesmyslná vražda v Příbrami napísal:Takže když si shrneme všechny základní informace celé této smutné věci, tak zjistíme, že to není ku prospěchu nikomu. Jiří Fous byla komická postavička, do které bych nikdy neřekl, že se k něčemu takovému odhodlá. Opravdu nechápu, proč nějaké existence z okruhu známých a kamarádů zabitého mluví o pomstě. Proboha na kom? Vraždil jeden jediný člověk. Je to opravdu neřešitelná situace. Klamné obrazy, klamná propaganda Antify. Je mi samozřejmě líto toho mladého člověka, i když to byl SHARP. Je jen škoda, že se na to veřejnost nedívá tak, jak to ve skutečnosti bylo.
Jan Kučera: zbytečná smrt za zbytečnou stranu napísal:Násilí přináší jen stupňující se násilí a vy jste ti, kdo se na rozjetí nekonečné spirály nemalou měrou podílí. Lze pochopit, že Jan Kučera svým činem rázně přenechal všechny ty diskreditační články, špiclování a internetové pomlouvání svým zbabělejším kolegům, přesto je paradoxní, že právě štvaní od monitoru a heroická a patetická propaganda přivedly mladého člověka, jenž by beztak nejspíš dostal brzy rozum, s definitivní a neměnnou fatální platností na ostří nože o nic chytřejšího ideového protivníka. A přitom mohl mladinký zmatený antifašista své zemi v dohledné době pomoci v boji s mnohem nebezpečnějším protivníkem, jenž nyní postupně zaplavuje Evropu. Statečný na to byl dost.
AA: No je to jej nazor, teraz neviem ci je niaka NS alebo co vobec je. Ale mala pravdu v tom ze SHARPeri pindaju na kazdeho kto sa nehlasi k antife ze je debil bez nazoru. Kks dnes uz ked clovek nespievaa o tom ako bude vrazdit nackov tak je odsudeny A ked si nemysli ze Arijci su hodnotnejsi tak tiez Normalny clovek sa moze akurat tak zastrelit...
pil si nieco? ak toto je dobry clanok tak ja som NS.
dievca ma znacny chaos v pojmoch.vychadza z nepresnosti.takyto clanok by som za smerodajny nepovazoval.
V konečnom dôsledku môžem vysloviť mienku, že antifašizmus na Slovensku ako pojem zložený z dvoch slov anti a fašizmus má vo svojej podstate pramálo spoločné s reálnym bojom proti fašizmu, pretože to, čo vidím na uliciach, sú len húfy obyčajných pózerov s plnými ústami poloprávd a pseudohrdinstva. Deti padlých v druhej svetovej sa za takých môžu akurát tak hanbiť.
Pinacolada chces mi povedat ze toto neni pravda?
Mozes sa aj nahlavu postavit ale tak to je. Ich cinnost vobec neni nejak organizovana a pod. Ich hlavny ciel je presny opak tych NS chuliganov a to je vtrhnut na ulicu a bit kazdeho kto ma zase holu hlavu.
Ak by sme uz mohli hovori o organizovanych antifasistickych bojovnikov, kde su povedzme "inteligentny ludia" su LPR, ale v tom sa hadam vsetci zhodneme, ze ich cinnost a jej clenovia su nasmiech.
kali520 napísal:Pinacolada chces mi povedat ze toto neni pravda?
Mozes sa aj nahlavu postavit ale tak to je. Ich cinnost vobec neni nejak organizovana a pod. Ich hlavny ciel je presny opak tych NS chuliganov a to je vtrhnut na ulicu a bit kazdeho kto ma zase holu hlavu.
Ak by sme uz mohli hovori o organizovanych antifasistickych bojovnikov, kde su povedzme "inteligentny ludia" su LPR, ale v tom sa hadam vsetci zhodneme, ze ich cinnost a jej clenovia su nasmiech.
na to ti nedokazem odpovedat nijako kedze sa nepohybujem velmi v antifasistickych kruhoch (to vsak neznamena ze myslienka antifasizmu nema moje sympatie).
no na toto reagovat musim: Deti padlých v druhej svetovej sa za takých môžu akurát tak hanbiť.tymto sa ohana NS-ak/cka ?
Dobre zhrnutie celej udalosti + to co nasledovalo.
Svoj ucel ta vrazda splnila, NS je zase o nieco horsi ako bol, v teme skinheads sa diskutovalo na troch stranach vlastne o nicom a skutocnosti v tomto clanku ostanu opat drvovou vacsinou odignorovane.
Uz len koli tomu ze je to na stranke hnutia ktore otvorene propaguje NEMECKY narodny socializmus si to neprecitam. Videl som dost zaujimavy komentar k tomu uz si nepametam stranku, ked najdem tak napisem.
kali520 napísal:
je rozdiel medzi "antifou" a antifou. kedysi bola na SVK antifa organizovana a jej clenovia nechodili robit bordel do ulic. ked niekto prilis vystrkoval rozky, dostal. nic viac, nic menej. terajsia antifa je... nie je. ona vazne nie je a ani nebude. antifa u nas neexistuje. kto sa hlasi k antife, hlasi sa k neexistujucemu hnutiu. takze mozme smelo vyhlasit, ze sa k tomuto "hnutiu" moze hlasit uplne ktokolvek. je to teda taky isty bordel ako NS. kazdy debil moze ist do house of fun a kupit thor steinar mikinu a hlasit sa k NS (cize je to vazne ten isty princip).
co sa tyka LPR, tak tam si pomerne mimo. LPR a antifa nikdy nesli ruka v ruke. antifa stale vycitala LPR ich neaktivnost. kdezto LPR sa snazili stale medializovat kazdu blbost a nafuknut co sa da. to bolo vsetko na co sa zmohli. nic ine (nie to este prospesne) sa im spravit nepodarilo. teraz LPR ponuka obetiam rasizmu zdarma ich pravnika. to je asi jedine plus tejto "uzasnej" organizacie. antifa != LPR
potiahol si a? nechapem co tym sledujes.
ak tu chces strhavat "debatu" na to ze bol fetak,pripomenme si kto tu pisal o svojich zazitkoch s kokainom...
//ano,trosku agresivnejsia reakcia..cakam kameneeee