aha uz chapem! tak to sa potom na jeho zavrazdenie pozeram uplne inac! vrazdit takych! a potom zacnime vrazdit takych co si vypiju a potom prejdime na tych, ktori obrabaju svoju zenu odzadu...proste kazdeho co nie je taky ako my
Key5ers0ze napísal:aha uz chapem! tak to sa potom na jeho zavrazdenie pozeram uplne inac! vrazdit takych! a potom zacnime vrazdit takych co si vypiju a potom prejdime na tych, ktori obrabaju svoju zenu odzadu...proste kazdeho co nie je taky ako my
Paranoia je jedným z druhov psychózy, vyznačujúci sa bludmi, chorobnými predstavami ohrozenia a stihomamom.
...
Zaujimave, ake agresivne reakcie vyvolalo video bez akehokolvek komentaru, na ktorom je Jan Kucera napukany jak prasa : )
mozem ti tu postnut video kde som tak opity, ze neviem ani chodit..je to dovod, aby ma niekto zavrazdil? pre mna je vrazda stale vrazdou..ci sa zabije bezdomovec, cigan, skinhead, politik...stale je vrazda vrazdou a zlahcovanie vrazdy videom, na ktorom niekto huli je pre mna ubohe...
a este k tomu ak to niekto pomenuje "tribute", to by sme mohli chapat aj tak, ze Kucera za cely zivot nic ine nerobil, len hulil travu(robi to z neho menejcenneho cloveka? je to dovod na zabitie?)..
Key5ers0ze napísal: mozem ti tu postnut video kde som tak opity, ze neviem ani chodit..je to dovod, aby ma niekto zavrazdil? pre mna je vrazda stale vrazdou..ci sa zabije bezdomovec, cigan, skinhead, politik...stale je vrazda vrazdou a zlahcovanie vrazdy videom, na ktorom niekto huli je pre mna ubohe...
a este k tomu ak to niekto pomenuje "tribute", to by sme mohli chapat aj tak, ze Kucera za cely zivot nic ine nerobil, len hulil travu(robi to z neho menejcenneho cloveka? je to dovod na zabitie?)..
Key5ers0ze napísal:a je to tu! tomasitove hranie sa so slovickami
Ake "hranie sa so slovickami"? Ja vidim len jasne a zrozumitelne polozenu otazku, na ktoru mas zjavne problem odpovedat.
Key5ers0ze napísal: to video si tu dal z dovodu?
... dotvorenia si obrazu na v sucasnosti najmedializovanejsieho privrzenca AFA. Najma po tunajsej diskusii, v ktorej bol od poniektorych jednotlivcov nemaly problem priznat uz len tu skutocnost, ze sa vobec jednalo o aktivneho privrzenca AFA, t.j. aktivneho clena jednej zo skupin vyznacujucich sa extremizmom, ktore medzi sebou zvadzaju nezmyselne zabomysie vojny...
Vlajky su mi ukradnute Aj znacka Eighty Eight pisala ze to je Hip Hop Je to uplne chudacke a kazdy vidi ze si vymyslaju kraviny
Sak uznaj kto by nechcel byt takyto vystudovany a zjavne inteligentny HipHoper
Edit: Kukni si co maju na stranke v odporucame a povedzmi ze to tam je iba nahodov prosim
Uz som si to precital Je to velmi pekna obhajoba, myslis ze "keby boli NS" tak si o tom napisu clanok? Ze anoo mi sme NS nenavidime tohto tohto a hentoho A ked nemaju radi sovinistov preco maju v odkaze stranku
v poslednom case je nejak v oblube nechat sa chytit pri hajlovani keby ti tupci aspon neboli taki tupi a hajlovali kde ich nevidno.no ale aspon to sveci o ich IQ