Stoporko napísal:pridám svoj dotaz sem, lebo to so škodlivosťou fajok pomerne súvisí: je možné bafkať z fajky bylinky? - myslím tým mätu, materinu dúšku a podobné veci. Kedysi sa predávali cigarety, ktoré boli robené len z takýchto bylín (kamarát sa tým pokúšal odnaučiť sa fajčiť cigarety). Existuje taká verzia tabaku do bežných fajok? Resp. dá sa ako "tabak" do fajky použiť bežná domáca bylinná zmes, niečo ako bylinkový čaj?

fuuuha, tabaky poznam ale s tymto som sa este nestretol, zeby niekto tahal bylinky, pocul som o par ludoch co skusali trocha ine bylinky, ale takto normalne tieto nie. A este do fajky. fuf. Neviem o tom, ....
//autoeditácia príspevku (22 Okt 2010, 16:54)
RBG napísal:Ja nechapem ludi co "fajcia" a neslukuju. FAIL
to nie je FAIL, to je normalne, pretoze keby si slukoval tak ta zlozi k zemi, fajkovy tabak je silnejsi o dost, a niektore su strasne silne, ako cigaretovy, to je jedna vec a druha vo fajke nemas filter, iba chladic, ktory sa aj tak vybera (mas aj filter ked chces, ale v drahsich fajkach a aj tak ho vela fajkarov nepouziva) cize tahas podstatne viacej toho a ide ti nikotin cez sliznice v ustach, plus tahas dobru hodinku (ja 35 az 55 minut pohoda, klidek tabacek, ziaden stres, kavicka alebo cierny caj, ..... boze to je proste super!!!! )