OT: ale podla toho ako vedia jazdit by im ho mohli dat uz terazJumperAL napísal:Edit///ale jedno je iste.. ked ne basa, tak odklad na vodicak maju isty
Skolaci ukradli autobus
-
midnight_man
Guru
No co ja viem..je rozdiel ked si daky 16 rocny magor frajer sveta sadne za volant a prve co spravi je plyn na podlahu..a potom to konci dakou tragediou..ako posledne chalan vo felde ktory skncil v strote ked nezvladol auto vo velkej rychlosti.....a potom je tu druha skupina /do ktorej sa radim aj ja/ Ked uz za volant tak bezpecne..nenapadne..a pomalsie..nepotrebujem frajerit chce sa previest
a myslim ze aj tento chalan vedel do coho ide a asi s tym vedel aj chodit ked si to nikdo nevsimol..pretoze podzrivy autob by si vsimol hocikdo...cize nemyslim ze by niekoho zabili....ten chalan vedel co robi. a mal s tym skusenosti....ale tak ten odklad maju jasný 
Pokial dobrodruhovia nemali doteraz konflikt so zakonom, som si takmer isty, ze "sediet" nepojdu. Rodicia uhradia sposobenu skodu, mozno nejaky penazny trest, chalankovia prejavia ucinnu lutost a sudca im napari na nejake 2 roky podmienku, IMHO.pato83 napísal:A tento poondiaty system im chce naparit 3,5 az 6 rokov, f*ck it.
-
dexter7007
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
neviem preco, ale ked som si precital ostatne tvoje prispevky, tak sa mi tomu nejak nechce verit, ale mozno mas svetlu chvilku a teda aj pravdudexter7007 napísal:![]()
![]()
![]()
ten chalan je moj spoluziak......vravel mi ze ma stoho velky problem chodi na spojovu skolu v BB............hrozi mu zevraj aj vyhazdov zo skoly....ale viete to zas blby chmelik komunista(nas riaditel)
To mas najskor pravdu, ja netvrdim, ze im daju tolko. No je to smiesne, niekto zabil a nedostal tolko, niekto rozkradol miliony a nedostal tolko. Nevravim o tom, ked niekto s nozom prepadne babku, zobere 20sk a dostane 10 rokov, to je v poriadku. Ale to tu uz narazam na ine skutočnosti ako tie, ktoré su predmetom temy.Tomasito napísal:Pokial dobrodruhovia nemali doteraz konflikt so zakonom, som si takmer isty, ze "sediet" nepojdu. Rodicia uhradia sposobenu skodu, mozno nejaky penazny trest, chalankovia prejavia ucinnu lutost a sudca im napari na nejake 2 roky podmienku, IMHO.
Sprosty vratnik teraz dostane vyhadzov.
Boh vie, čo sa tam odohralo. Ja by som ich na jeho mieste poslal zaparkovať autobus tam, kde ma byť a tvaril sa, že všetko ok.
Len 300km na tachači naviac by asi bolo napadne
i keď.. ak to bol dialkovy autobus.
-BTW: Ako to tie deti naštartovali? Buď tam nikto nebol a zobrali si aj klučiky alebo to bol autobus, na ktorom jazdi fotrik toho chalaniska.. Alebo to bolo uplne uplne inak, ale to sa my nedozvieme
-BTW: Ako to tie deti naštartovali? Buď tam nikto nebol a zobrali si aj klučiky alebo to bol autobus, na ktorom jazdi fotrik toho chalaniska.. Alebo to bolo uplne uplne inak, ale to sa my nedozvieme
ked si predstavim,ze Rosik dostal 8 rokov za to ze bol pri vrazde Kubasiaka na Polomke tak mi je zle z nasho sudnictva,ze 6 rokov..to podla toho ci zabijes alebo slohnes bus tak ti to moze byt jedno...aj tak to mas za jedno.keby niekoho zrazili,ale nic sa nestalo...ja by som sa radsej zamyslel ako sa im podarilo prejst tolko km bez toho aby na to niekto prisiel.
bleskovky vsetko prekrutia omffg nijaky vratnik ich nechytil!!!!!!
- Banská Bystrica, Zvolen - Dvaja 16-roční chlapci ukradli v sobotu večer autobus zo stráženého parkoviska MHD Zvolen v Banskej Bystrici. Previezli sa do Žiliny a do Liptovského Mikuláša. Nepoškodený autobus vrátili v nedeľu nad ránom na parkovisko. Za to im hrozí trest od tri a pol do šesť rokov, ako mladistvým len polovičný.
Rodičom údajne povedali, že idú na ryby. Miro, prvák na Strednej dopravnej škole, vedel otvoriť a riadiť autobus. Približne o 22.00 vošiel do areálu SAD Zvolen v Banskej Bystrici, naštartoval autobus, prešiel cez vrátnicu na dohodnuté miesto. Na sídlisku Sásová ho čakal deviatak Lukáš. Mladí šoféri prešli cez horský priechod Šturec a cez Martin sa dostali do Žiliny. Najprv zaparkovali autobus na parkovisku hypermarketu Tesco a potom pokračovali v jazde smerom na Liptovský Mikuláš. Popozerali si aquapark Tatralandia a vrátili sa do Banskej Bystrice. Približne o 4.00 zaparkovali autobus naspäť do areálu zvolenského dopravcu. Chlapci na svojom výlete prešli viac ako 200 kilometrov. Skutočný šofér autobusu prišiel na nelegálnu jazdu pri kontrole stavu tachometra. "Na jazdu sme prišli pri raňajšej kontrole a odovzdávaní vozidla. Informovali sme políciu," konštatoval Marek Modranský zo SAD Zvolen. "Vyšetrovateľ chlapcov obvinil zo zločinu neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla. Vzhľadom na to, že sú mladiství, hrozí im iba polovičný trest od tri a pol do šesť rokov," konštatovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Dopravca posilní strážnu službu v areáli.
-
zvonenie33
Light Professional
Ti co tu trepete ze si ich nikdo nevsimol zamyslite sa nad tym ze 1. fizli asi nestopnu autobus aby dali dychat vodicovi...
2. Ak ma ten chalan 15 kludne moze vyzerat na 18 a to uz nikoho netrapi ze soferuje bus
3. Keby ste vy videli bus a zavolantom mladeho chalana volali by ste fizlov?
btw: zamestnat v SAD
2. Ak ma ten chalan 15 kludne moze vyzerat na 18 a to uz nikoho netrapi ze soferuje bus
3. Keby ste vy videli bus a zavolantom mladeho chalana volali by ste fizlov?
btw: zamestnat v SAD
-
zvonenie33
Light Professional
hahahaha no tak to uz ano
akurat ten vratnik bude mat z toho problem. nikto iny. no ale spravit na autobuse 300km... no to je slusne. samozrejme, ze museli jazdit primerane. keby jazdili ako streleni, asi by niekto aj flojdov na nich poslal. kazdopadne je to divne, ze maly fagan, co ani B vodicak urcite nema (kedze ma 15) riadi bus
ja to ako nejaky extremne velky trestny cin nevidim. kazdopadne som sa na tom zabavil. raz sa ukradne elektricka, potom autobus... co to bude nabuduce? trolejbus?
-
zvonenie33
Light Professional