Skolaci ukradli autobus

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Skolaci ukradli autobus

Príspevok od používateľa Gothar »

Ukradli, povozili sa, vratili :D
28.06.2007 10:24
BANSKÁ BYSTRICA - Školáci ukradli linkový autobus a prešli takmer pol stredného Slovenska.

Stredoškolák Lukáš (15) v sobotu večer vošiel do areálu SAD v Banskej Bystrici a odtiaľ sa odviezol na autobuse takmer za 4,5 milióna korún. Po ceste vyzdvihol svojho kamaráta Mira (15), žiaka ZŠ. Cez horský priechod Šturec prišli až do Žiliny k obchodnému domu Tesco. Tam sa rozhodli, že si ešte pozrú Aquapark Tatralandia pri Liptovskom Mikuláši. Autobus vrátili nepoškodený ráno do areálu SAD, kde ich chytil vrátnik. Chlapci prešli asi 300 km.

Polícia už začala stíhanie za nedovolené používanie motorového vozidla, za čo mladistvým páchateľom hrozí 3,5 až 6 rokov väzenia. Podľa vedenia SAD zvýšia bezpečnostné opatrenia, aby sa už podobný prípad nezopakoval.
zdroj
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Ty chlapci su trieda, tak jasne, na jednej strane sa mohlo cokolvek stat, nie je jednoduche riadit taky bus vzhladom na rozmery. No na druhej strane, kde bol vratnik? Ci sa rano zobudil o 5 aby ho nikto nepristihol a co nevidim? Autobus s chlapciskami? Lebo co ten bus cez plot prehodili? Jedine cez vratnicu, tak neviem o com. A tento poondiaty system im chce naparit 3,5 az 6 rokov, f*ck it. Zarovno s vrahmi a podobnou havedou, skor bude vonku Majsky, Cernak ako oni dvaja.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ktovie, koľkokrát to už tak urobili, len nikto ich pri tom nechytil..
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

mali by mu ponuknut pracu v sad
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Toho čo šoféroval tak jeho otec robí v SADke tak preto tak dôkladne všetko poznal :) Ale aj tak 16r a zvládol 300km to je dosť :)
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Musel uz mat skusenosti niekto ho musel ucit. Ale klobuk dole !
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

respect.. a toľko rokov si ozaj nezaslúžia, keď ten bus ešte aj vrátili... inak celkom dobrý výlet, štastie že ich cestou nikto nechytil 8)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

nehovorim, ze by som tych 2 pochvalil, ale rozhodne by som im nedaval ziadny trest, maximalne zaplatit naftu alebo co :D maju moje sympatie, nejaku basu by som naparil tomu vratnikovi, co je on vadny, ved autobus robi kraval a od toho je tam, aby nikto nic neukradol :roll: a vratili ho neposkodeny a jazdili s nim v noci, ked ho nikto nepotreboval :lol:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

ades zaujimavy pristup. A zo strazeneho parkoviska by sa razom stala bezplatna pozicovna autobusov. Ved ani v autopozicovni ti ho nedaju zadarmo.
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Ades to myslel skor ako for, ci nie? :D No zakladna otazka znie: Kde bol vratnik? Najskor nie tam, kde mal byt, alebo nerobil, to co mal robit. Pretoze nie je mozne vyviest bus bez toho aby presli vratnicou a k tomu v noci by musel pocut bus aj keby bol kdekolvek v areali a nevolal by fizlov az rano ale uz vecer, ked zmizol. Keby sa nevratil naspat, ze by ho chcel fakt niekto ukradnut, tak co by vratnik spravil? Sice neviem naco by bol komu bus.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

zo srandy som myslel iba tu poslednu vetu. mna zaraza najma to, ze este oni z toho budu mat zle (jasne ze spravili blbost), ale vratnik bude chudak a on za nic nemoze. hovno, mali by ho vyhodit a zamestnavatel by ho mal postavit pred sud za to, ze nerobil to co mal... kedze bol na nocnej, povedal by som, ze bude pravdepodobne ze spal a zistil to az rano, ked sa vracali
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Je to haluz ..ten chalan musi byt dobry vodic a aj recesista ale na oplatku mohli tolko veci dodrbat ..havaria ..nekomu ublizit a ine ...do vazenia urcite nie podla mna nejaku pokutku par sedeni u nejakeho cloveka...
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

po smiechu byva plac
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

kuajs tak na toto by som ja nemal... uuuuuuuuuuuuuuuffff 300 KM busom? sak to je pol dna cesty...lol..klobuk dole chalani akoze vazne..a ten trest? to nebude tak vela ;) podla mna len strasia..autobusu sa nic nestalo..secia su zivi.pohodka ;)
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

ja ich teda neobdivujem..... minule sa uz stalo, ze jeden chlapik pozical 16-rocnemu kamosovi auto a v nejakej dedine ci meste este aj s kamosom zrazili nejake dievca a potom zdrhli.... keby niekoho zabili, co potom by uz mali ist do vazenia?
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

áno, keby niekoho zabili tak by mali ísť do väzenia, ale takto by som im dal nejaké verejnoprospešné práce..
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

sikovny chlapci :lol: este aj poctivo autobus vratili :) len ako nechapem... presli 300 km cca a nikto to nezbadal ze ho soferuju deti ? :lol:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

:D akoze klobuk dolu , autobusom 300 km .
Ale stale mi nejde do hlavy preco prave autobus :? Vsak si mohli radsej niekde auto zobrat a lepsie by sa povozili :roll: .
Ale aj tak je to dost nezodpovedne , mohli niekomu ublizit .
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

Cicatrix napísal:áno, keby niekoho zabili tak by mali ísť do väzenia, ale takto by som im dal nejaké verejnoprospešné práce..
to u nas myslim ani nie je... ale je to to iste ako keby tebe niekto ukradol auto za 4,5 miliona(tolko stal bus ), povozil sa a vratil ti ho.... tiez by si nebol nadseny

Edit///ale jedno je iste.. ked ne basa, tak odklad na vodicak maju isty ;-)
Skorocel
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Skorocel »

Chalani asi moc pozerali road trip... Ktovie kolko krat uz ten bus zobrali... Ale museli mat silnu naturu, ze to uborili :lol:
Napísať odpoveď