Na celej základke som nezažil, aby niekto niekomu ukradol retiazku, alebo náušnice... ako budiž. Ale argument "z dôvodu ochrany zdravia a bezpečnosti" je ***otina hrubého zrna. To už tam rovno mohli napísať, aby si deti nenosili retiazky, lebo keď za ne niekto potiahne, tak môže toho druhého zaškrtiť. lol.Pantinela napísal:Tu nejde o žiaden režim. Jednoducho, škola chce zabrániť nepríjemnostiam. Keď tebe niekto v šatni cez telesnú ukradne štvortisícovu retiazku tak čo sa stane? Škola bude mať nepríjemnosti, pretože tvoji rodičia sa zrejme budú zaujímať, ako je to možné... a to že malému tretiačikovi niekto na školskom dvore strhol retiazku, ktorú dostal od babky na prvé sväté prijímanie, tak to tiež nie je scifi.
Ten posledný obrázok... veru hej. Ale prečo mám pocit, že to nie je uniforma, ale oblečenie na pohreb?Pantinela napísal:Samozrejme, my sme v nich tiež neodolateľné
Veru nie - nech si každý pekne nosí svoje. Ja mám svoje rifle, tenisky, retiazky, šatky veľmi rád a som si istý, že nikto z našej školy by nevymenil oblečenie za uniformu. Ak chce niekto nosiť oblek, tak nech ho nosí, ja mu v tom brániť nebudem - možno ho pochválim, že v tom dobre vyzerá. Ale aby tak chodil KAŽDÝ na škole, je, ako už bolo spomenuté, kravina.
Nevidno sociálne rozdiely? Definuj sociálne rozdiely, potom sa môžme baviť.