skolsky zakon
skolsky zakon
caute mam znamu v skolstve a hovorila ze tento rok alebo minuly ,teraz presne neviem ,mal vyjst neaky zakon co sa tyka skolstva a vsetkeho okolo a vraj to ma zahrnat aj neco take ako, ze ked ziak nebude dosahovat urcity priemer tak ho mozu vyhodit a cel by som vedet jestli ste o tom niekto poculi podla coho bduu vyhadzovat ziakov zo strednych skol podla akych kriterii ci budbu napr. brat do uvahy polrok alebo koniec roka atd. Som prvak a ete nemam 10rocnu povinnu skolsku dochadzku a prvy polrok som dost domrvil bol som medzi najhorsimi ziakmi co sa tyka priemeru a preto ma strach a cem vedet ako to bude leb som pocul ze mozu spravit aj tak ze, len prides do druheho rocnika a vyhodia ta
-
Sagittarius
Guru
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: skolsky zakon
Naco to riesit zákonom... Čo sa týka priemeru, tak napr. u nás je to tak že keď máš na konci roka na vysvedcku 3 a viac pätiek tak tým pádom nemáš nárok na opravné a letíš zo školy. Skôr by som sa ale bál ze vyletis za spravanie ako za prospech.Lukáš Kumančík napísal:caute mam znamu v skolstve a hovorila ze tento rok alebo minuly ,teraz presne neviem ,mal vyjst neaky zakon co sa tyka skolstva a vsetkeho okolo a vraj to ma zahrnat aj neco take ako, ze ked ziak nebude dosahovat urcity priemer tak ho mozu vyhodit a cel by som vedet jestli ste o tom niekto poculi podla coho bduu vyhadzovat ziakov zo strednych skol podla akych kriterii ci budbu napr. brat do uvahy polrok alebo koniec roka atd. Som prvak a ete nemam 10rocnu povinnu skolsku dochadzku a prvy polrok som dost domrvil bol som medzi najhorsimi ziakmi co sa tyka priemeru a preto ma strach a cem vedet ako to bude leb som pocul ze mozu spravit aj tak ze, len prides do druheho rocnika a vyhodia ta
Zajdi si na stranku Narodnej rady SR:
a tam v casti Zakony si najdes:
-Návrhy zákonov na programe poslednej schôdze
-Návrhy zákonov predložené Národnej rade Slovenskej republiky
-Zákony schválené Národnou radou Slovenskej republiky v treťom čítaní
-Zákony vrátené prezidentom SR na opätovné prerokovanie NR SR
a zistis, ze ziadny taky navrh zatial nebol do Narodnej rady nebol doruceny.
Ale aspom budes vediet o com rokuju nasi poslanci
Kód: Vybrať všetko
http://www.nrsr.sk/-Návrhy zákonov na programe poslednej schôdze
-Návrhy zákonov predložené Národnej rade Slovenskej republiky
-Zákony schválené Národnou radou Slovenskej republiky v treťom čítaní
-Zákony vrátené prezidentom SR na opätovné prerokovanie NR SR
a zistis, ze ziadny taky navrh zatial nebol do Narodnej rady nebol doruceny.
Ale aspom budes vediet o com rokuju nasi poslanci
nie spravanie mam za 1 nemal som ani 1zapis a ani nebudem mat ja nic take nerobim a ked ano tak som opatrny a na konci roka prepadnut nemienim len cem vedet ze ked na konci roka budem mat maximalne 2 stvorky a budem mat priemer dobry tak ci ma nevyhodia ci nebudu pozerat na priemer z prveho polrokaMateq napísal:Naco to riesit zákonom... Čo sa týka priemeru, tak napr. u nás je to tak že keď máš na konci roka na vysvedcku 3 a viac pätiek tak tým pádom nemáš nárok na opravné a letíš zo školy. Skôr by som sa ale bál ze vyletis za spravanie ako za prospech.
skus sa pls ete opytat otca ci nevie podla coho budu vyradovat keby sa ten zakon schvalil budem ti moc vdacny dikiades napísal:otca mam riaditela gympla, tak som snad dost kompetentny: neboj sa ty nicoho, velka vacsina riaditelov skol je proti tomu a aj ludia na vyssich postoch. pochybujem, ze bude prijaty do 2 mesiacov minimalne. ale radsej sa uc
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Myslím, že pri 2 štvorkách sa rozhodne nemusíš báťLukáš Kumančík napísal:nie spravanie mam za 1 nemal som ani 1zapis a ani nebudem mat ja nic take nerobim a ked ano tak som opatrny a na konci roka prepadnut nemienim len cem vedet ze ked na konci roka budem mat maximalne 2 stvorky a budem mat priemer dobry tak ci ma nevyhodia ci nebudu pozerat na priemer z prveho polroka
v nasej triede ma spoluziak 3 stvorkya ma 4-ty najlepsi priemer z celej triedy-to je 30 ziakov , chodim na uciliste takze by nemal byt problem , ale pocul som aj taku vec ze ked nemas spravenu este 10-rocnu povinnu skolsku dochadzku a mas v prvom rocniku zle znamky tak aj tak ta mozu vyhodit tak ze prides do druheho rocnika a hned ta vyhodia , co si myslite o tomto?Pilifo napísal:Myslím, že "iba" s 2 štvorkami ťa nemôžu vyhodiť...ja mám 2 spolužiakov, ktorí 1. polrok ani vôbec neprospeli a mali každý z nich myslím, že 3 päťky na vysvedčení...na konci roka by možno neprešli, pokiaľ by nespravili komisionálky, ale ty s 2 štvorkami určite prejdeš
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
tak to je vo vasej triede sama elitaLukáš Kumančík napísal:v nasej triede ma spoluziak 3 stvorkya ma 4-ty najlepsi priemer z celej triedy-to je 30 ziakov , chodim na uciliste takze by nemal byt problem , ale pocul som aj taku vec ze ked nemas spravenu este 10-rocnu povinnu skolsku dochadzku a mas v prvom rocniku zle znamky tak aj tak ta mozu vyhodit tak ze prides do druheho rocnika a hned ta vyhodia , co si myslite o tomto?
vyhdodenie
ta skolska dochadzka rokov plati uz od 1995 moja mam tam tiez roby tak daco viem, ale vyhodit ta mozu ak prepadnes niekolko krat po sebe myslim ze az 4 krat alebo nieco vyvedies (az na 4 zo spravania a najskor sa dava len podminka az potom vyhadzuju)
Dieg0: ak si dobre pamatam tak ked som bol prvak na gympli jeden spoluziak mal 4 zo spravania
myslim, ze su nejake hranice neospravedlnenych hodin - zo zaciatku to ide dost rychlo, ale na stvorku uz treba mat strasne vela - on druhy polrok skoro vobec nechodil do skoly lebo prestupoval na inu skolu a nenosil vobec ospravedlnenky tak sa mu to "podarilo"...prepadol asi z piatich predmetov, ale to bolo asi preto, ze mu to uz bolo jedno...inak nerobil ziadne prusery a bol to celkom v pohode chalan...