skopirovanie platobnej karty

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Komisar
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: skopirovanie platobnej karty

Príspevok od používateľa Komisar »

p4ra, Hojko:
Myslel som to z hladiska vypatrania tych osob ktore za tym podvodom stoja, vzhladom na to, ze je to dost tazke az nemozne.
Ako sa k tomu potom postavi banka je vec druha.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

martiner napísal:p4ra, Hojko:
Myslel som to z hladiska vypatrania tych osob ktore za tym podvodom stoja, vzhladom na to, ze je to dost tazke az nemozne.
Ako sa k tomu potom postavi banka je vec druha.
Nie, hovoril si to presne tak, ako sme ti na to odpisali podla tohto:
Ale ako som hovoril, ze ked niekomu raz zmiznu peniaze z uctu, v zivote ich neuvidi, potvrdil to aj ten mudry pan v tom videu.
Komisar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Komisar »

Banka ti tie peniaze vratila zrejme iba v ramci uznanej reklamacie a to za predpokladu, ze doslo k nekalemu konaniu ktore si ty ako klient banky nesposobil, teda ak doslo k podvodu alebo k inemu protipravnemu konaniu ktore zapricinila cudzia osoba.
Tym padom tebe skodu zaplatila banka zo svojho, tvoja skoda potom presla na ukor banky ktora si ju moze uplatnit niekde na sude od pachatela, ak by bol zisteny /tzv. cesia/ avsak vzhladom na trendy v tejto oblasti je tento typ zlocinu takmer neodhalitelni cize peniaze tvoriace skutocnu skodu uz nikto neuvidi...
No mylil som sa, ze peniaze dotknuteho klienta su nenavratne prec, banka ti to ako klientovi v tychto pripadoch musi zaplatit.
Napísať odpoveď