Slobodný vysielač a iné alternatívne média
Re: Slobodný Vysielač
Nedavno som pozrel tu cast s Koronim. Je naozaj smutne, ze tak hlupy clovek ma radio a siri svoju hlupost dalej. Na jednej strane, pozvat si takychto ludi do relacie, aby sa demaskovali je fajn, ale na druhej to bolo priam fyzicke utrpenie dopozerat. Podobne to bolo so Smatanom a Rostasom. Smatana sa ale na rozdiel od tychto dvoch hosti pripravil zodpovednejsie. Ked cital uryvok zo Zjemajvlek, skoro som si cvrkol. Pozeram, ze aj tu je zapaleny "vysielac" ktory povazuje za vysvetlenie od redaktora to, ze neoveruje zdroje.
To s tym prenasanim zodpovednosti je uz ale uplna ina liga. Tesim sa na dobu, ked ma aerolinky posadia do lietadla a zodpovednost za technicky stav lietadla prenesu na pasaziera.
Nevedel som, že pri počúvaní rádia alebo čítaní článkov ti ide o život.culter napísal:To s tym prenasanim zodpovednosti je uz ale uplna ina liga. Tesim sa na dobu, ked ma aerolinky posadia do lietadla a zodpovednost za technicky stav lietadla prenesu na pasaziera.
Nie? A ked svojmu decku zacnes robit kupele savom popripade ti zomrie na cierny kasel lebo antivax, alebo chorej matke zakazes chemoterapiu tak potom pojde o co?
Písal som o čítaní. Aplikácia daných poznatkov je už vec druhá. Práve tam vstupuje kritické myslenie čitateľa a rozvážnosť v overení faktov, nie len hlúpe prebrania a "just do it".
rebus, vtipne je, ze tu obhajujes slobodny vysielac a pouzivas spojenie ako "kriticke myslenie". Nevadi. To s tym lietadlom bol priklad, prehnany, aby ta riadne je... do oci. Niekedy je to lahsie pochopitelne na prikladoch, ale kludne mozes dalej hrat nechapaveho.
Kde presne koho a čo obhajujem ?? Bavíme sa tu o čítaní článkov z hociktorého portálu, nech je to aj Nový čas a iné.culter napísal:obhajujes slobodny vysielac
Ano, asi preto piseme v teme "Slobodny vysielac" o relacii/rozhovore s redaktorom Slobodneho vysielaca, kde ja ho kritizujem a ty, ked mi oponujes si asi saso Krusty.. Inak musim ocenit tvoj talent vypichnut, odcitovat a svojsky zareagovat prave na to najdolezitejsie. :p
takze im nestaci, ze tam chodia kotleby na klavir, vdaka antivaxerom, ktori z neho vykrikuju hrozi Slovensku epidemia, ini hostia kludne ospravedlnuju genocidy... nie to este nie je moralne dno. oni si pozvu Len JehoV nedeľu /12.3.2017/ od 16:30 bude hosťom relácie ,,Bez cenzúry,, bývalý premiér SR Vladimír Mečiar. Reláciu moderuje: Pavol Šedivý. Ak máte záujem, reláciu s Vladimírom Mečiarom /príde osobne do banskobystrického štúdia SV/ môžete sledovať aj naživo z klubu rádia SV...
O čo ti vlastne ide týmito poznámkami?
Nepáči sa ti, že poskytujú obsah s ktorým nesúhlasíš, alebo naznačuješ priamo potrebu cenzúry-zrušenia takýchto zdrojov?
Nerozumiem.
Nepáči sa ti, že poskytujú obsah s ktorým nesúhlasíš, alebo naznačuješ priamo potrebu cenzúry-zrušenia takýchto zdrojov?
Nerozumiem.
-
xH4wK
My vieme ze ty vela veciam nerozumies AA a nezazlievame ti to.. Slobodny Vysierac si pozyva najvacsiu spodinu vsetkeho znameho ale nikto sa k tomu nemoze negativne vyjadrit ? Lebo preco ? Kvoli tvojej internej cenzure ?
Ty mas teda riadny dvojity meter
"Pekny biely den" ti prajem ?
Skutok sa nestal.
Ty mas teda riadny dvojity meter
"Pekny biely den" ti prajem ?
Skutok sa nestal.
Cely problem je v tom, ze ista cast ludi si mysli, ze media su zodpovedne za sirenie informacii.
Angel, kotleby chcu rusit mainstreamove media a optimalizovat pocet zurnalistov, lebo neprezentuju protesty taxikarov ako vycinanie migrantov, alebo zabery z filmu o exode Albancov do Talianska na preplnenej lodi ako zivy dokaz toho ako sa dnes "importuje".
preto si ja, v ramci svojej najsvatejsej slobody slova, dovolujem povedat co robi Vysavac zle.
okrem toho Koroni kde chodi tam vyplakava o cenzure. preto da priestor cloveku, ktory ju uplatnoval najviac. tiez on aj jeho hostia nadavaju na privatizacie, rozkradnutie krajiny. a tam vidia len Dzurindu. to co Len On porozdaval mafianskym kamaratom, to ignoruju.
//autoeditácia príspevku (10 Mar 2017, 8:00)
preto si ja, v ramci svojej najsvatejsej slobody slova, dovolujem povedat co robi Vysavac zle.
okrem toho Koroni kde chodi tam vyplakava o cenzure. preto da priestor cloveku, ktory ju uplatnoval najviac. tiez on aj jeho hostia nadavaju na privatizacie, rozkradnutie krajiny. a tam vidia len Dzurindu. to co Len On porozdaval mafianskym kamaratom, to ignoruju.
//autoeditácia príspevku (10 Mar 2017, 8:00)
butthead napísal:Cely problem je v tom, ze ista cast ludi si mysli, ze media su zodpovedne za sirenie informacii.
Masmédiá sú tá časť - skupina médií, ktoré sú špecificky navrhnuté tak, aby zasiahli veľmi veľké obecenstvo (typicky aspoň také veľké ako celé obyvateľstvo štátu).
Je to široko rozšírený sprostredkovateľ informácií všetkého druhu ako tlač, rozhlas, televízia a pod. Hoci masmédiá predstavujú vysokohodnotný kultúrny výdobytok, stavajú pred filozofiu kultúry otázky svojimi sčasti negatívnymi kultúrnopolitickými účinkami.
Povedal kto?xH4wK napísal:Slobodny Vysierac si pozyva najvacsiu spodinu vsetkeho znameho ale nikto sa k tomu nemoze negativne vyjadrit ?
O tom inak počujem prvýkrát. Nevymyslel si si to teraz náhodou?jackb napísal:kotleby chcu rusit mainstreamove media a optimalizovat pocet zurnalistov
Ja ti to neberiem. Pýtal som sa či len nesúhlasíš s obsahom, alebo by si schvaľoval priamo zákaz takýchto médií.jackb napísal:preto si ja, v ramci svojej najsvatejsej slobody slova, dovolujem povedat co robi Vysavac zle.
pocujes prvy krat? a ked to povie na plnu hubu predseda SHO?
http://www.sho.sk/clanok/1789/krivan-20 ... re-slabost
ze to nie je koteba so zelenym trickom ma netrapi. nazorove spektrum a cielov je ta ista. ked uz sa kotlebam nepaci slova na f a na n, alebo e.
http://www.sho.sk/clanok/1789/krivan-20 ... re-slabost
ze to nie je koteba so zelenym trickom ma netrapi. nazorove spektrum a cielov je ta ista. ked uz sa kotlebam nepaci slova na f a na n, alebo e.
-
xH4wK
A ty len nesuhlasis len s tym ze niektori romovia nechcu pracovat alebo by si ich rovno vsetkych vyvrazdoval ? to je rovnaka otazka asi..-AA- napísal:Ja ti to neberiem. Pýtal som sa či len nesúhlasíš s obsahom, alebo by si schvaľoval priamo zákaz takýchto médií.
Pre teba je to možno "kotleba", ale ide o iné, pre mňa nerelevantné zoskupenie, ktoré má ale myslím ambície odoberať v najbližších voľbách "kotlebám" hlasy .. takže by si za nich mohol byť celkom rád.jackb napísal:pocujes prvy krat? a ked to povie na plnu hubu predseda SHO?
Ako si napísal, zrejme veľa veciam nerozumiem - napríklad tomuto prirovnaniu. Som rád, že mi to nezazlievaš.xH4wK napísal:A ty len nesuhlasis len s tym ze niektori romovia nechcu pracovat alebo by si ich rovno vsetkych vyvrazdoval ? to je rovnaka otazka asi..
nic ma nelaka viac ako koalicia dvoch kotlieb
// na adresu vsetkych bludmedii, kde chodia aj naslovovzati odbornici. az do chvile, kym netvrdia uplne hluposti
Zaujímalo by ma či to máš nejak podložené, keď už píšeš proti bludom.jackb napísal:faskovskom bitkarovi