Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Diskusie na politické témy...
Korag
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Príspevok od používateľa Korag »

Mne to je uplne jedno, co mi clovek ako ty hovori uz som ti raz povedal, nic pre mna neznamenas a ani tvoje sirenie pravdy, ja si nefandim, ale poviem ti ze fandim tebe aby si sa zobudil konecne, lebo na niektorych dristoch co si tu popisal sa neda nezasmiat.

//autoeditácia príspevku (23 Júl 2011, 11:34)
seth82 napísal:Korag: "ja viem seth ty potrebujes aby to bolo vyhlasene celosvetovo v miestnych rozhlasoch, ale asi ti nedochadza, ze ked je organizacia tajna, tak sa aj dobre taji, neboj sa za chvilu bude tych jednotlivcov stale viac, az to bude skupina. Ja sa takisto bavim na tvojej naivite neboj sa." - Samozrejme, synu, nechceš už prestať trepať a konštruovať? Ide ma dotrhať od smiechu, že "keď je organizácia tajná a dobre sa tají", poniektorí tu aj napriek tomu viete doslova detailné plány takýchto organizácií. Tým pádom si sám kadíš do úst, gratulujem. O naivite ma hádam nebudeš poúčať, tvoje životné skúsenosti musia byť priam úžasné, keď ideš iným robiť prednášky.

Citujem: "som to 1 vs 10 pretoze mudri to uz vzdali a tiez nepisu, tak preco by som tu musel ja trpiet vase prispevky." - LOL, kto sú to tí "múdri"? Hádam za jedného z nich nepovažuješ aj seba? Nechci ma rozosmiať. A vieš, vôbec tu nemusíš trpieť naše príspevky - prestaň tu prispievať a všetko bude vyriešené (ber to ako riešenie tvojej dilemy). Je to tak ťažké?

Hádam sa necítiš na to, aby si tu komandoval prispievateľov, že kde majú prispievať? Zalez, alebo akceptuj to, že toto je slobodné fórum a môže si tu prispievať hocikto a hocikde - ty, ktorý každého odsudzuješ, každého nazývaš naivným, tu chceš rozdávať rozumy. Pripomínaš mi iného prispievateľa tu na fóre, má k tebe stratégiou bohovsky blízko (alebo ty k nemu)...
Ake detailne plany? Co je z toho vsetkeho co uz bolo povedane detailne? To je nic je to mozno 1% z toho co si ludia co sa pozeraju na svet realnejsie vsimli, na rozdiel od teba Seth. Ty by si mohol prestat prispievat uz od sameho zaciatku, pretoze dristy co tu ty pises su oproti mojim konspiracnym uvaham jeden velky omyl.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Nuž, ver, že ty taktiež pre mňa nič neznamenáš, to je však nepodstatné - akú že pravdu to šírim? Pouč ma. Lebo ja neviem o tom, že by som tu nejakú pravdu šíril, zasa sa ti niečo zazdalo? Aké drísty som tu JA popísal, na ktorých si sa zasmial a čo ťa tak pobavilo? Enlighten me.

LOL. Takže dokonca je tu iba jedno percento z toho, čo nevieme (neviete). Ako teda vieš, že koľko toho je, teda z toho, čo nevieme? A ako vieš, že koľko toho je, čo nevieme? Strašne ma to zaujíma, že ako si dospel k takýmto informáciám a ako si zistil, že koľko toho všetci tí "bakaní" zatajujú.. OLOLOLOL pozeranie sa na svet reálnejšie...Aké drísty tu píšem, špecifikuj, ja tu iba napádam tvoje (a iných) konšpirácie, nič netvrdím. Mýliš si pojmy s dojmami, ako už obyčajne...

Na záver - mám na teba otázku - aj svojich rodičov a svoje blízke okolie poučuješ o chemtrails, Iluminátoch, Židoch, ktorí ovládajú svet, Sorošovi a Slobodomurároch? Vykresľuješ im často, ako to vlastne "v skutočnosti je", že všetci sme kontrolovaní a všetko speje do NWO? Len tak sa o to zaujímam, či to doma normálne akceptujú, alebo ako...
Korag
Professional
Professional

Nuž, ver, že ty taktiež pre mňa nič neznamenáš, to je však nepodstatné - akú že pravdu to šírim? Pouč ma. Lebo ja neviem o tom, že by som tu nejakú pravdu šíril, zasa sa ti niečo zazdalo? Aké drísty som tu JA popísal, na ktorých si sa zasmial a čo ťa tak pobavilo? Enlighten me.
to patrilo slayovi nie tebe
LOL. Takže dokonca je tu iba jedno percento z toho, čo nevieme (neviete). Ako teda vieš, že koľko toho je, teda z toho, čo nevieme? A ako vieš, že koľko toho je, čo nevieme? Strašne ma to zaujíma, že ako si dospel k takýmto informáciám a ako si zistil, že koľko toho všetci tí "bakaní" zatajujú.. OLOLOLOL pozeranie sa na svet reálnejšie...Aké drísty tu píšem, špecifikuj, ja tu iba napádam tvoje (a iných) konšpirácie, nič netvrdím. Mýliš si pojmy s dojmami, ako už obyčajne...
Spravne si to vystihol, ty vies iba napadat, to dokaze aj najvacsi chudak.
Na záver - mám na teba otázku - aj svojich rodičov a svoje blízke okolie poučuješ o chemtrails, Iluminátoch, Židoch, ktorí ovládajú svet, Sorošovi a Slobodomurároch? Vykresľuješ im často, ako to vlastne "v skutočnosti je", že všetci sme kontrolovaní a všetko speje do NWO? Len tak sa o to zaujímam, či to doma normálne akceptujú, alebo ako...
JJ seth a povedal som im aj o tebe uz si kuju plany ako ta prepadnu v GB pocas spanku.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

1. LOL, ak to patrilo slayovi, tak si to mal špecifikovať.
2. Omyl. Najväčší chudák dokáže iba šíriť linky a slepo im veriť, pričom sám nemôže/nevie nič dokázať, presne tak, ako nedokážu existenciu ničoho dokázať ani tí, ktorí obsah v tom linku vyprodukovali. Pokiaľ je niečo ľahko napadnuteľné, znamená to, že s tým čosi nie je v poriadku.
3. Skús mi odpovedať úprimne na moju otázku a hlavne prestaň tmáriť, alebo sa bojíš? Alebo ti to nedovolí hanba?
Korag
Professional
Professional

1. povodne som odpovedal iba jemu ty si poslal komentar minutu predo mnou
2. pre mna to staci, ak hladas nejake smietky tak sa najdu aj v konspiraciach, len ty si vsimas len nepodstatne veci a primarnemu bodu co sa tam prebera sa vzdy vyhybas, tak ocom je potom taka diskusia?
3. ja som ti neni povinny hovorit nic o sebe, nieto este o mojej rodine, tak sa laskavo na taketo veci nepytaj a nedorypuj ako obvikle. Tiez by som mal pre teba otazku: Tiez napadas a stekas na ludi v beznom zivote?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

1. Okay, vysvetlené, beriem.
2. Pokiaľ ti to stačí, nemáme sa o čom ďalej baviť, tvoj postoj je jasný...
3. Ja som ti nič neprikázal, to je za prvé, za druhé, ja nechcem NIČ vedieť o tvojej rodine, prečítaj si aspoň dva krát moju otázku a až potom odpovedaj, ak máš problém s chápaním jednoduchých vetných zložení. Ja "nedorypujem" ako obvYkle. Nie, nenapádam ľudí a neštekám po nich - máš pocit, že tu niekoho napádam a štekám po ňom? A čo je to vlastne za koreláciu a čo má toto spoločné s tebou a tvojimi konšpiráciami? Absolútne netuším, o čom to zasa píšeš, znovu nejaké tmárenie.
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Korag - mozes mi prosim ta objasnit co je to ta "chemtrail"? Nechcem ziadne linky, ale co si myslis ty, ze to je a ako to funguje.
Korag
Professional
Professional

http://cs.wikipedia.org/wiki/Chemtrail
toto uz je moc naco mame google? aby nam ulahcil pracu? Naco nas naviac odkazuje? na wiki - kde je vsetko strucne zhrnute aby uzivatelia ako ty nemuseli otravovat druhych a hladali a pracovali samostatne.
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Vies, ide o to, ze si mi neiodpovedal. Velmi dobre viem co to akoze ma byt, ale toto je najvacsi bulsit sveta. Ty si absolvoval fyziku na zakladnej skole? Hovori ti nieco kondenzacia?
Kvoli takym ako ty si potom ludia myslia, ze 11.september bol sposobeny teroristami, lebo kazdu hlupu kvaziteoriu obhajujes bez toho, aby si sa nad nou zamyslel...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

A už je to tu...ko*ot non plus ultra http://www.sme.sk/diskusie/dpl/16910107 ... rokov.html Ináč všimnite si v tej diskusii, aká úderka tam nastúpila, šíriaca odkazy z kdejakých pochybných webov, nwoo.org a podobne. Nikde sa nepíše, že bol slobodomurár, iba na týchto semeniskách debilizmu. Otrasné.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Kód: Vybrať všetko

aj tu o tom píšu, bol to slobodomurár a chorobný podporovateľ Izraela..
:lol:
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

Kód:
aj tu o tom píšu, bol to slobodomurár a chorobný podporovateľ Izraela..
A nebol?
Kresťan nezastrelí nevinného a nacionalista nezabije príslušníka vlastného národa, z toho jasne vychádza že bol blázon a degen, teda čistý sloboš. Zrejme veľa počúval žida Geerta Wildersa.

Ja v tom mám jasno, je mi ľúto že vy nie, želám veľa šťatia pri vyjasňovaní. To čo médiá vyhlasujú mi je ukradnuté rovnako ako sethov úbohý život, ktorého jediným dobrodružstvom je písanie na hojko :wink:

Inak pravicový extrémista zrejme bol, asi taký ako Dzurinda alebo Bush.

Ak sa ale po európe zblázni viac ľudí a naletí starým trikom Wildersa bude sa treba pýtať kto je za to zodpovedný a zodpovendosť za to nesú tí ktorí to všteko začali teda ľavičiari a multikuturalisti, ktorí proti vôli ostatných navláčili do krajín prisťahovalcov, zločin atď. atď. Pretože ľavičiarske bábky to začali musia to dokončiť vyšinuté pravičiarske mozgy typu Wilders aby Izrael mal v boji, ktorý vedie na blízkom východe čo najviac spojencov aj v európe.

Skutočný národovci, nacionalisti a zrejme ani NS v tomto niesú a nebudú zainteresovaní, v tomto môže byť zainteresovaný len hlupák a bábka na jednej i druhej strane, ktorá nevidí za oponu. Teda nováčikovia. Zmanipuluje sa pár ľudí "z ulice" ako moslimovia škodia európe, Wilders im niečo pekné natára a hybaj s bombami do ulíc.

JA si tiež myslím že moslimovia tu nemajú čo robiť, tak ako imigranti a je treba ich odtiaľto poslať domov ale dá sa to aj iným spôsobom než bombami a strieľaním. KAždý národ má právo žiť v pokoji, udrživať svoj rod a krv a žiť samostatne, nikto nemôže nikoho nútiť aby sa prispôsoboval doma iným kultúram a akceptoval ich.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

IvanSk: Vymýšľanie si vlastných charakteristík a ich priraďovanie iným ľuďom je znak absolútnej neschopnosti rozumne diskutovať a argumentovať, čo si tu samozrejme zasa raz predviedol. Spomenul si tu môj nick, dokonca môj život a dal si ho do spojitosti s absolútne vykonštruovanou hovadinou, pričom si sa snažil jej pridať ironický, priam posmešný nádych, hoci o mne veľké hovno vieš a už vôbec nepíšem o tom, čo vieš o mojich súkromných aktivitách. Avšak už som to napísal sto krát a napíšem znova - z tvojej strany som si primitivizmu užil už dosť, už si ma stihol nazvať kadečím a stihol si mi pripísať kdejaké činy, nemyslím si, že osoba tvojho typu by ma dokázala nejako uraziť.

Človek, ktorý sa vidí ako doslovný ubermensch, čo tu na fóre pravidelne dokazuješ (už si to dokázal v inej téme), vidíš sa priam ako nejaký slovenský superhrdina, dokonalý príklad "pravého muža" (vzhľadom na tvoj komentár o povinnej vojenskej službe), šíriteľ "Slovenskosti" "pravý, skutočný národovec", no proste dokonalý obraz toho vraha z Nórska, s celkom podobnými názormi, viem si ťa živo predstaviť v rovnošate slovenskej pospolitosti s metlou v ruke. Dúfam, že na východe Slovenska neplánuješ rovnaký masaker, sklony k tomu máš, psychiku taktiež, rečí priam dostatok na to, aby si niečo také vykonal. (jaj, ako krásne sa mi takéto niečo vymýšľalo, už asi viem, ako sa cítiš, keď sem vypisuješ svoje epické výmysly).
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MIRV »

To čo predviedol IvanSK sa nazýva No true Scotsman fallacy :wink:
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Seth k tebe sa je škoda vyjadrovať si postihnutý a skôr by sme sa mali obávať toho čo vyvedieš ty.

http://www.solidprinciples.com/blog/wp- ... CEBOOK.pdf

NA odkaze je drahý atentátnik v slobodomurárskom odeve. To len tak pre zaujímavosť a tých chytrých tzv.
"No true Scotsman fallacy".
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Postihnutý si ty, Ivan, "zlodej kričí chyťte zlodeja". Mimochodom, Ivan, už som tu niekde dával odkaz na zoznam fotiek, na ktorých vidno, ako sa ten atentátnik fotil doslova v hocičom, nie len v slobodomurárskom odeve, mal v tom totiž fetiš. Takže tak.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Zaujímavé, že pokiaľ mainstream použije facebook na ozančenie dotyčného za pravicového extrémistu a fundamentálneho
kresťana je to v poriadku /lebo sa to hodí/ ale slobodomurárska róba už je výmysel. Každý normálny rozmýšľajúci občan musí chápať, že v tejto logike je niečo zhnité.

Normálny človek či už kresťan alebo nekresťan nikdy nezabije len tak a už vôbec nie z mesiášskeho komplexu.
Degeneráti sú všade a tí vraždia. Je jedno za čo sa zakrývajú, / Či za ľudské práva a slobody alebo za bielu európu/ oni nevraždia kôli myšlienke, oni sa za ňu len kryjú.
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MIRV »

Hehehe, so Slobodomurármi mal vraj minimálny kontakt a tí ho po útokoch aj okamžite vylúčili. Ale 7 rokov bol členom pravicovo-populistickej konzervatívnej strany, ktorú neskôr opustil, lebo sa jeho názory stali extrémnejšie. Bol tiež aktívny na rôznych online diskusiách, kde vyjadroval svoj názor. Na súde chcel byť v uniforme. Zjavne (ako uviedol seth82) mal skôr fetiš pre rôzne výstredné oblečenie, čo nie je u takto postihnutých jedincov nič zvláštne...skoro každý megaloman a elitár má slabosť pre rôzne uniformy a ceremoniálne oblečky, pretože tak chcú dať najavo členstvo v nejakej super organizácii. IvanSK, nefotíš sa aj ty v kostýmoch? :lol:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Inak ja neviem o tom, že by sa členstvo u slobodomurárov vylučovalo s vyznávaním kresťanského náboženstva.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Jednou ranou do hlavy, to mali skončiť na tom ostrove....a nie že 21 rokov basy! Každý takýto chorý človek sa za niečo skrýva. Za vlajku, vieru, ideu, za marťanov...Je to fuk, rozumný a normálne zmýšľajúci človek nikdy nič také nespraví. Nikde som nič nečítal o jeho rodine, má dáku? Čo rodičia, výchova, ako žil, kde žil?....tu treba hľadať koreň veci nie či bojoval proti moslimom alebo mimozemšťanom.
Napísať odpoveď