Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Diskusie na politické témy...
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Satanisticke skupiny, texty - mytus pravda ?

Príspevok od používateľa ColdRain »

ad1, neodpovedal si mi
ad2, dôkazné bremeno je na tebe, keď tvrdíš, že existuje, ja som ho ešte nevidel, nebavil sa sním, nikto ho ešte nevidel...aj napriek tomu tvrdíš, že je, takže dôkazné bremeno je tvoje, poď do mňa
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

jaka cirkev? co tu zas trepes? sa nauc spravat a nedavaj sem tich priblblych smajlikov vies odpovedaju tvojmu egu...no ale k otazke? dokazy? asi 2 strany sme sa o nich bavili a daval som ich tam nemienim ti to tu znova opakovat...jak si sem aj prisiel tak mozes aj odist lebo este ani jedna vec co si sem napisal nedaval zmysel...len sa priblbo pytas to je vsetko
Coldrain - sry mal som asi 10 riadkov napisanych pre teba ale zmrzol mi komp za chvilu ti napisem ked sa to vyriesi s tym teroristom co tu pise
Svarog
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Svarog »

Korag napísal:zostava sa smiat vasej naivite :D po tolkych dokazoch este v dnesnej dobe byt ateista...ach
Presne ako napísal Zaxman, ty tvrdíš, že po všetkých toľkých dôkazoch... Tak nejaké daj.
Korag napísal:...nejaki krestania co urobili konecne pravdive video mna...
Kresťania robia video o satanistoch. Myslím, že aj bez toho, aby som ho videl mi je jasné, ako o nich budú písať. Rovnako, akoby písali Rusi o Nemcoch v '43. Jednoducho už takto je vierohodnosť znížená na polovicu.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

Korag napísal:jaka cirkev? co tu zas trepes? sa nauc spravat a nedavaj sem tich priblblych smajlikov vies odpovedaju tvojmu egu...no ale k otazke? dokazy? asi 2 strany sme sa o nich bavili a daval som ich tam nemienim ti to tu znova opakovat...jak si sem aj prisiel tak mozes aj odist lebo este ani jedna vec co si sem napisal nedaval zmysel...len sa priblbo pytas to je vsetko
Coldrain - sry mal som asi 10 riadkov napisanych pre teba ale zmrzol mi komp za chvilu ti napisem ked sa to vyriesi s tym teroristom co tu pise

priblbych smajlikov ? moje ego ? moj nazor na cirkev je taky že je to sku*vena banda, večia špina ako politici a mafia, su to hoveda ktore by som vystrielal ale to nič nema spoločne stym či verim v boha alebo nie

a do tretice. ten dôkaz chcem .....už sa tomu nevyhybaj ja som v predhadzajucich príspevkov vydel len tvoje reči reči a žiadne podložene argumenty
Svarog
Light Star
Light Star

Korag napísal: ...to nevies ze stredoveki templary si robili napodobeniu satana baphometa? este za kriziackych vyprav? ...
...uz od stredoveku sa skrivali satanisti tam kde by ich nikto necakal- v elite templarskej armade to boli aj nalezene milion dokazov(sosky bafometa,kresby...)...
Predovšetkým typická capia verzia baphometa postupne vznikala počas toho, ako boli Templári vyhlásení za kacírov a potom ešte dávno neskôr do toho cirkev prihodila obrátený pentagram, zo začiatku to nemalo nič spoločné s niečím satanistickým, tak ako samotný satan, ktorý bol vytvorený ako nástroj na zdémonizovanie pohanského náboženstva cirkvou.
Takisto nie je absolútne dokázané, že Templári v nejakého Baphometa verili, nie to ho ešte uctievali. Ak v neho aj verili, tak pre isté posolstvá pravdy, viery a dobra, ktoré znamenal, poprípade bojovnej sily (Baphomet je pôvodne stvorený ako mix pohanských bohov).
Ale keďže boli Templári exkomunikovaní a vyhlásení za kacírov, je veľmi pravdepodobné, že všade možne cirkev nastrčila jeho podobizne ako dôkazy svedčiace proti templárom.
Korag
Professional
Professional

no jasne zas sa to obrati v prospech satanizmu :D boli jasne dokazi ze nasli u nich tieto modli a podobne kraviny a urcite ho uctievali ako spsob bojovej sili...mg oni dobre vedeli co to je a kto to je neboli sprosti nemusis to hned davat dokopy s niecim inym si precitaj :
http://www.spirit.cz/index.php?option=c ... -a-templai
edit v stredoveku ziadna bojova sila nic neznamenala bud bol s Bohom alebo so Satanom nic ine si ludia nevedeli predstavit...to nebola dnesna doba ze si vtedy mal viac smerov
Svarog
Light Star
Light Star

S tým linkom to myslíš seriózne? Za všetko hovorí veta "Každopádně přiznání templářů vznikala za děsivého mučení." Ak by ma mučili dosť dlho, priznám aj to, že som letel na trojsedadlovom lietajúcom koberci za kráľom zemiakových ľudí.

Vlastne ty veríš aj na stredoveké čarodejníctvo, lebo veď všetky tie ženy sa priznali, všakže? Nič z toho, čo bolo v tom článku nepodporuje to, že templári boli satanisti, rovnako nič v tom článku dôveryhodne nepreukazuje, že skutočne spáchali to, z čoho boli obvinení.

A pardon už za totálne OT, ale...

Keďže hierarchia stredovekých armád je rôzna a zložitá, uvediem len príklad už spomenutých templárov: Chudobní rytieri Ježiša Krista, zvaní aj rytieru templu alebo templári boli už od roku 1144 boli zodpovední iba pápežovi a svojim nadriadeným templárskym bratom. Na vrchu ich moci stál veľmajster rádu, pod ním ako jeho radcovia boli významní rytieri, ďalej seržanti a pomocné zbory. Mimo toho mali aj nevojenskú časť, ktorá sa zaoberala financovaním, charitou, vierou a každodennými záležitosťami... No aby som vyvrátil absurdnú vetu o tom, že bojová sila v stredoveku nič neznamenala - Ostatní križiaci verili v Boha a vykúpenie rovnako ako templári alebo iné rády. Templári (vojenská zložka) mali narozdiel od ostatných kresťanov aj upravený harmonogram, a omnoho menej sa modlili, nedodržiavali pôst a venovali sa trénovaniu. Boli najelitnejšími vojakmi stredoveku, pretože mali neoblomnú disciplínu a odhodlanie brániť svojich bratov a všetkých nevinných, boli zocelení každodenným trénovaním bok po boku ako v dueli ,tak vo formáciách.Takisto nikdy nedezertovali ani neutiekli z boja, pokiaľ templárska vlajka nedala signál k ústupu. Preto boli v každej podstatnej bitke v prvej línii a nespočetne krát udržali armádu po kope. Vďaka svojej disciplíne a výcviku. Dávno potom, čo sa ostatné kresťanské armády rozutekali. Tak keď nevieš nič o stredoveku, tak sa radšej do toho ani nepúšťaj a naštuduj si nejaké materiály.
Korag
Professional
Professional

Rovnako ty si mi to ani nevyvratil...hento sem mozem aj ja skopirovat co si s niekadial rychlo nasiel a zas obracas podla seba na svoju stranu. Nechapem to OT o tych templaroch vsak dobre a co ked boli najsilnejsi a najdisciplinovanejsi v armade? to akoze dokazuje ze su veriaci alebo co? Nieco na tom asi bude preco by si cirkev a papez davala upalovat najlepsiu alitu armady ktora nezdrhala z bojiska ako ostatni vojaci? Ved rozmyslaj tym ze ich upalvali nicili aj seba lebo zabijali dolezitych ludi v armade. Ich cielom bolo dobit jeruzalem a upalovanim templarov sa tomu vzdialili...este 1000 rokov po tom sa to v dnesnej dobe hovori tak preco by malo byt aj to klamstvo? Iste cirkev bola presibana v obdobi stredoveku vlastnila vsetko( tajne spisi,prepisovali bibliu to kazdy vie) urcite medzi nimi nebolo tolko templarov jak sa hovori na druhej strane niekto s tym zacat musel a same sa to urcite nevymyslelo
Svarog
Light Star
Light Star

OT som myslel tak, že názov témy akosi nekorešponduje s tým, o čom sa tu teraz bavíme...

To o ich elitnosti bolo na margo tvojho "v stredoveku ziadna bojova sila nic neznamenala".

"Ich cielom bolo dobit jeruzalem a upalovanim templarov sa tomu vzdialili" Máš ty predstavu, kedy boli upálení a kedy ešte bolo reálne snažiť sa dobiť Jeruzalem? Je tam totiž pár rokov rozdiel, vieš.
Upálenie veľmajstra templárov prebehlo v roku 1307 (len vo Francúzsku, veľká časť templárov prešla k Johanitom, alebo do Rádu nemeckých rytierov. O všetkých týchto "satanistoch" sa už akosi ďalej nikde nezmieňuje)
Jeruzalem bol križiakmi dobytý roku 1099, stratený 1147, a posledné križiacke kráľovstvo padlo v roku 1291 (pád Acre/Accon)

Cirkev je stále prešibaná. Aby sme sa mohli vrátiť k téme, Satan je najlepší spojenec cirkvi, lebo skrz jeho existenciu mohla existovať aj cirkev. Nehovorím, že všetky tie príbehy o tom, že umelci skryjú hustodémonské odkazy do pesničiek sú vyfabulované. Ale ide o to, že aj keby na tom nebolo ani zrnko pravdy, cirkev by si už našla cestu, ako v pesničkách nájsť aj to, čo tam nie je, aby mala zase príčinu na vlastnú existenciu.
Korag
Professional
Professional

ok nehajme templarov tak :0 prave som si cital ze je na to dost teorii ci uz o pravdivosti alebo nepravde(napr. aj to ze uctievali bafometa ako Mahometa najvacsieho mudrca moslimskeho. Na tom tiez nieco moze byt pravdy).
Inak ja vsetko to co som pisal nemam vbec od cirkvy,takisto ako aj moje zdroje. Takisto nemam rad cirkev a je jasne naco vznikla. Je druha najhorsia vec na svete(po tom co sa deje v Amerike) a prva najhrsia pre nas veriacich

//autoeditácia príspevku (09 Jan 2011, 17:31)
Zaxman napísal:

priblbych smajlikov ? moje ego ? moj nazor na cirkev je taky že je to sku*vena banda, večia špina ako politici a mafia, su to hoveda ktore by som vystrielal ale to nič nema spoločne stym či verim v boha alebo nie

a do tretice. ten dôkaz chcem .....už sa tomu nevyhybaj ja som v predhadzajucich príspevkov vydel len tvoje reči reči a žiadne podložene argumenty
tak ok tebe nestacia materialne dokazi ani nic co som sem dal. Tak ti to poviem inak lepsie:
Ľudia hovoria, že neveria v Boha, lebo to nie je “vedecky” dokázané. Skutočným dôvodom je, že keby pripustili, že Boh je, museli by tiež uznať svoju zodpovednosť pred Bohom a potrebu Božieho odpustenia (Rímskym 3:23; 6:23). Ak Boh existuje, potom sme pred Ním zodpovední za naše skutky. Ak Boh neexistuje, potom si môžeme robiť čo chceme bez toho, aby sme sa starali, že bude Boží súd. Verím, že z tohto dôvodu toľkí lipnú na evolučnej teórii – ako alternative k viere v Boha Stvoriteľa. Boh existuje a nakoniec každý tuší, že On existuje. Už len fakt, že niektorí sa s toľkou agresiou pokúšajú vyvrátiť Jeho existenciu je argumentom v prospech toho, že je.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

A aj tak tu ide hlavne o to, ze si na forum prisiel s uzasnou senzaciou, ktorej si zasvatil dokonca aj SOC a smy ti tu svojim skepticizmom a vacsim prehladom v roznych oblastiach zacali rucat sen. Ty si konecne musis priznat, ze ak je nieco na youtube, tak tomu netreba hned verit a ze je to cele do znacnej miery iba zhoda nahod a snaha uputat. Nieco podobne sme tu nedavno mohli vidiet pri videu z premiery nejakeho chalpinovho filmu, ked si zas nejaky american zacal domyslat vacsinu veci a vznikol z toho zaruceny dokaz cestovania v case.
Korag
Professional
Professional

ach ale na take kravinky ja neverim...ako na UFo planetu Nibiru a podobne zvasty. Neviem z mohjo pohladu tomu vsetko nasvedcuje ze je to pravda> Ked su tu taki ludia co tomu neveria tak asi tomu nechcu uverit On existuje. Už len fakt, že niektorí sa s toľkou agresiou pokúšajú vyvrátiť Jeho existenciu je argumentom v prospech toho, že je - podla tohoto sa tu teraz vsetci chovaju tak a vypada to ze ten clovek co to napisal ho osvietilo...A inak co tu mate vsetci s tym youtubom? za 1.serial o satanizme som nemal z youtube a za 2. informacie z ktorych som vychadzal som mal hlavne z knih kde urcite autorovi neslo o fake pisat loz ked rozdaval na konci predaja tu knihu uz zadarmo len aby o tom ludia vedeli
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

On existuje. Už len fakt, že niektorí sa s toľkou agresiou pokúšajú vyvrátiť Jeho existenciu je argumentom v prospech toho, že je
už len fakt že niekto s tolkou agresiou sa pokúša nasilu každemu natlačiť jeho žvasty ničim nepodložene a potvrdiť jeho existensiu je argumentom v prospech toho , že nieje

premna je realnejšie nejake UFO lebo verim že niesme vo vesmire sami ale samozrejme nemyslim martankov a kruhy a podobne blbosti
Korag
Professional
Professional

no jasne ufo :D si zabil americka vlada od 50 rokov vyraba lietajuce taniere posiela ich do vdzuchu a tomu jakoze veris?
btw o jakej agresii trepes? mas slobodnu volu bud budes verit alebo nie absolutne nikt ta nenuti? A vedecky dokazany vznik vesmiru vdaka Bohu si uz asi pocul? Sami vedci sa stavaju k Darwinovej terorii ako nepravdepodobnej:
http://jurajkuruc.blog.sme.sk/c/78537/V ... -Boha.html
cize ty ak si ateista a veris ze nebolo nic mas najmensiu pravdu vo vsetkom. Ty si proste povies nic ale vsetky hlavne nabozenstva(nielen krestanstvo) maju v tomto pravdu
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ja neviem či si už fakt sprosty alebo nevieš čítať ........pišem ze verim ze niesme vo vesmire sami ale ze neverim na UFO ako typu kruhy,martankovia atd. neviem čo je natom nepochopitelne ?

najprv mi povie ze kto po tolkych dôkazoch nieje presvedčeny ze boh existuje je naivy a nvm čo si ešte za žvasty pisal a o par riadkov pišeš že je to každeho slobodna vôla ......tak potom prečo tu dávaš všetky te fakty a podklady(ktore som nevidel iba si pisal ze si ich tu dal) tak načo to tu dávaš ? podla mna preto lebo nas chceš presvedčiť že existuje a to je premna agrresia a jeden z dôvodov prečo neznašam cirkev a naboženstvo lebo sa snažia v nutiť ludom ich pravdu a tebou podobne žvásti proti ich vôli

// ten tvoj odkaz juraja kukubicu či jak sa vola som asi do tretiny prečital a skončil same blbosti a ak toto považuje za dôkaz tak potom neviem ......už len z fotky vyčitam ze je to nejaky nabožensky fanatyk a podla pozadia operadla z vezenskej izby je asi niekde v kresťanskom internate alebo vniakej inej prdely a premna keci nejakeho človeka čo vo svete nič neznamena a ani ho nepoznam a neviem kto to je su bezcenne

// a ešte knemu : pisal že nech si predstavim to nič čo bolo žiadny vesmir , hviezdy , hmota, gravitacia , a niekto to musel spraviť same od sema to nevzniklo ??? a ako vznikol boh ? niekto ho musel spraviť nie ? na to už odpoved bude typuje : boh tu bol vždy a vždy bude ale vesmir tu nebol vždy však ? ??
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ten blog nema s vedeckou pracou nic spolocne, co na tom, ze tam pise, ze musel existovat stvoritel? Vznik hviezd je vedecky dost dobre popisany a ty by si namiesto odkazov na kadejake vyplody amaterov mohol dat odkaz aj na niekoho kto ma s vedou skusenosti. Navyse pises, ze vedci sa stavaju k Darwinovej teorii ako k nepravdebodobnej, ale v tom blogu nie je o Darwinovi ani slovo. A aj tak tam nie je ziadny dokaz, iba akesi tvrdenia.
A aj tak je to uz mimo temy a mozes to ist riesit do temy, ktora sa venuje vzniku vesmiru.
Korag
Professional
Professional

Kto ta kedy nutil? vies co to bol stredovek to bolo nutenie cirkvi! Podla teba je nutenie ked si tu zalozim temu a ty sa mi do nej vopchas a hovoris ze som ta nutil? Tak naco si sem siel? LOL to ty ma tu teraz nutis napisat ze si strateny pripad :)

//autoeditácia príspevku (09 Jan 2011, 18:15)
GothaR napísal:Ten blog nema s vedeckou pracou nic spolocne, co na tom, ze tam pise, ze musel existovat stvoritel? Vznik hviezd je vedecky dost dobre popisany a ty by si namiesto odkazov na kadejake vyplody amaterov mohol dat odkaz aj na niekoho kto ma s vedou skusenosti. Navyse pises, ze vedci sa stavaju k Darwinovej teorii ako k nepravdebodobnej, ale v tom blogu nie je o Darwinovi ani slovo. A aj tak tam nie je ziadny dokaz, iba akesi tvrdenia.
A aj tak je to uz mimo temy a mozes to ist riesit do temy, ktora sa venuje vzniku vesmiru.
no vidis to som dal len jeden priklad videl som asi 10 dokumentv o tomto vsetkom..Ach ved sm to sem dal narychlo a OT je pouzivatel co sa ma stale pyta na dokaz ja som s tym nezacal jemu povedz nieco
Gothar
Moderátor
Moderátor

Od teba chce dokaz viac ludi, pretoze si napisal "po tolkych dokazoch este v dnesnej dobe byt ateista...ach"
Aj mna by zaujimalo ake dokazy si mal na mysli. Alebo ide zas iba o reci nejakych kazatelov?
Korag
Professional
Professional

nie dal som vam sem serial ani jeden ste si ho nepozreli do konca zato ja nemozem...precital som velice zaujimavu knihu totalni svetovlada ktora mi tiez zmenila pohlad na veci a je pisana dokoazovacim sposobom nie nabozenskym...ale to uz je trocha ina tema je to skor o USA vlade ale taktiez doporucujem si to precitat
a navyse ked chcete objektivny dokaz o tom ze existuje - blba otazka blba odpoved c ti mam viac na to povedat...Ty mi dokaz ze Boh neexistuje,dokaz mi ze pred vybuchom bolo nic. Co mi das Darwinovu teoriu?
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

1. toto neni tvoja tema ........ani si ju nezaložil
2. ked pojdem po ulici ako nedávno a oslovi ma žena hnedej pleti a čiernou šatkou cez tvar a nuka mi letak o ich naboženstve , tak to nieje nutenie ? to som načo šiel po ulici čo som sa jej do cesty tlačil však ? ano nenukala mi žiadne veci čo sa týka tvojho boha ale ide tu o fakt nutenia
3.veriž aj v ježisa ? krista ?

ja ti nemam čo dokazovať ja som netvrdil ze mam kopec dôkazov o niečom ako ty !!!
Napísať odpoveď