Ahojte!
Chcem si kupit nejake sluchadla na usi do 50€ na outdoor aktivity tak prosim Vas poradte.
Sluchadla na usi do 50€
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Sluchadla na usi do 50€
Čo znamena outdoor aktivity? Konkretizuj, je to široky pojem. Taktiež by bolo vhodne napisať či potrebuješ izolaciu (teda uzavrete) alebo môžu byť aj otvorene.
Teraz sa dajú lacno zohnať Beats, sám ich nemám ale nepočul som nane nič zlé, jedny z najelpších vôbec.
-
Ryan Giggs
VIP
To si kde vyčital take mudro? To môže tvrdiť len niekto, kto ich nikdy s konkurenciou neporovnal.
Beatsy su na to ako hraju extremne predražene. Kvalita zvuku je tak na urovni polovičnej ceny. Ani to nie. Je to viacmenej len imidžovka. A druha vec, ukaž mi nejake Beatsy za 50€...
Beatsy su na to ako hraju extremne predražene. Kvalita zvuku je tak na urovni polovičnej ceny. Ani to nie. Je to viacmenej len imidžovka. A druha vec, ukaž mi nejake Beatsy za 50€...
No neuveríš mi ale tá stránku zrazu nejde. Boli tam myslím že 50% zlavnené beats sluchadla. A vedel som že tebe sa do témy radšej neozývať lebo každého sfúkneš jak sviečku. Pochop, nemôže byť každý taký dokonalý ako ty ryan 
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Nikto nie je dokonalý, ale myslím, že on sa v týchto veciach nepohybuje 3 týždne, ale možno viac rokov.
-
Ryan Giggs
VIP
Moja tema to nie je. Nech sa tu vyjadri kto chce, je to diskusne forum. Chcem len pomôcť najlepšie ako viem.rain3R napísal:No neuveríš mi ale tá stránku zrazu nejde. Boli tam myslím že 50% zlavnené beats sluchadla. A vedel som že tebe sa do témy radšej neozývať lebo každého sfúkneš jak sviečku. Pochop, nemôže byť každý taký dokonalý ako ty ryan
Tu nejde o žiadnu dokonalosť, ale o fakty, skusenosti a prehľad. A stači aj čitať relevantne fora, kde najdeš aj nazory inych, ak už neveriš mne. Nevravim, že Beatsy dobre nehraju a že by ich zvuk nemohol komukoľvek vyhovovať, ale konkurenciu maju v ďaleko nižšej cenovej hladine ako stoja. Stači to s niečim lacnejšim porovnať. Hoci aj s Portami, tie pozna takmer každy. Su to vyhodene peniaze, samozrejme ak niekomu nejde o zvuk ale vyslovene o imidž. Spracovane su ale vyborne, to sa musi nechať. Inak aj zľava 50% je stale niekde inde ako 50€. A nie je nepravdepodobne, že sa jedna o fake. Ta zľava je dosť podozriva. Fakeov Beatsov je na nete cela kopa.