Sneh - ANO alebo NIE???
-
ANONYMKA17
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
v poslednych rokoch je priroda mesiac-dva v "posune" tj., ze vianocne prazdniny su bez snehu, ktory bude od polky januara do aprila a prava lyzovacka vychadza na prelom februar-marec.... vsimli ste si to tiez??? 
ved minuly lyziarsky sme mali na prelome marec-april a bola to supa lyzovacka ziadny odmak.... snad sa to niekedy da do poriadku
ved minuly lyziarsky sme mali na prelome marec-april a bola to supa lyzovacka ziadny odmak.... snad sa to niekedy da do poriadku
Dufam ze ako vianocny darcek dostaneme od "matky prirody" poriadnu nadielku snehu. To by bol asi najkrajsi darcek. Sneh patri k vianocnej idylke. Ale je pravda ze motoristov by to asi velmi nepotesilo.
dawo a nesraduj s tou lyzovackou. My na nu ideme zaciatkom februara. Tak dufam ze dovtedy sa pocasie umudri.
dawo a nesraduj s tou lyzovackou. My na nu ideme zaciatkom februara. Tak dufam ze dovtedy sa pocasie umudri.
-
Mek
Addict
nemusim asi pisat, ze aj mne je bez snehu na *$#^^&**u@3
vianocna naladicka sa samozrejme vobec nekona a sneh nebude, a ako som pozeral na dlhodobe predpovede, tak okolo 27.12. ma byt +8 stupnov a vsade sucho (takze aj keby bolo zima, neboli by zrazky).
Fakt by mali posunut datum o mesiac dozadu...
//edit: jo a tiez ma stve, ze sneh je vsade len nie vonku - vsetky trapne reklamy plne snehu, vsetky obchody vyzdobene, vsade vo vykladoch snehove vlocky, na nete tiez snezi na par strankach a dokonca aj hojko logo je zasnezene
vianocna naladicka sa samozrejme vobec nekona a sneh nebude, a ako som pozeral na dlhodobe predpovede, tak okolo 27.12. ma byt +8 stupnov a vsade sucho (takze aj keby bolo zima, neboli by zrazky).
Fakt by mali posunut datum o mesiac dozadu...
//edit: jo a tiez ma stve, ze sneh je vsade len nie vonku - vsetky trapne reklamy plne snehu, vsetky obchody vyzdobene, vsade vo vykladoch snehove vlocky, na nete tiez snezi na par strankach a dokonca aj hojko logo je zasnezene
-
frederick123
Star
-
pancuska26
Expert
-
pinacolada
Guru wannabe