Sneh - ANO alebo NIE???
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Step256
Medium Star
njoo ucite by to pridalo inu atmosferu k vianociam boli by take ine ..malo by to "to svoje caro" . na druhej strane sa zvysi nehodovost cestari nebudu vediet co robit resp. nebudu stihat ... chudaci co kazdy den chodia napr. na kamione a tak... ale v pohodke aspon by som si zalyzoval takze ja som za ANO
-
erytrocyt
VIP
Ja mám sneh rád. No pravdupovediac, ak by nenapadal, netrápilo by ma to. Dosť šoférujem takže snáď všetci pochopia.
No na druhej strane...Večerná prechádzka s priateľkou po čerstvo napadnutom vŕzgajúcom snehu keď z oblohy husto padajú obrovské vločky snehu a nefúka vietor.Keď je dobrá nálada, tak ju v snehu vyváľam, poguľujem, pošalíme sa. A keď nie, tak aj tak je romantika ako prasa. To ma neuveriteľné čaro. Tak toto mám rád
No na druhej strane...Večerná prechádzka s priateľkou po čerstvo napadnutom vŕzgajúcom snehu keď z oblohy husto padajú obrovské vločky snehu a nefúka vietor.Keď je dobrá nálada, tak ju v snehu vyváľam, poguľujem, pošalíme sa. A keď nie, tak aj tak je romantika ako prasa. To ma neuveriteľné čaro. Tak toto mám rád
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
toz to je skoda ked potrebujete sneh na vianoce. ja som rad ze nesnezi. sice je to pekne ked je cerstvo napadany sneh a idete vecer dakde vonku a este stale snezi, to je nadhera. ale nadherou uz nieje to ked na druhy, treti den sa zacne vsetko topit a vsade je len sama dzaba. blee. toto nemam rad. a aspon nemusim odpratavat.
-
audiotrack
VIP
-
Andi_Cibula
Addict
Dneska som videl vonku nejaké kvitnúce stromy.audiotrack napísal:.. zachvíľku budú kvitnúť stromky a vtáčiky priletia...
Sneh podla mňa bude, ale až niekedy po Silvestri a ešte v apríli budeme po vonku behať v teplých kabátoch.....
Buď sa príroda zbláznila, alebo by fakt trebalo posunúť dátum o mesiac dozadu. Keď môžu manipulovať s časom, tak prečo nie s dátumom ?
//Edit:
Príroda sa z NÁS zbláznila.audiotrack napísal:nie príroda, ale ľudia sa zbláznili. Myslíš že za toto môže príroda? My sme ju zničili, tak teraz nemáme právo nariekať
-
audiotrack
VIP
nie príroda, ale ľudia sa zbláznili. Myslíš že za toto môže príroda? My sme ju zničili, tak teraz nemáme právo nariekaťRacius napísal:Dneska som videl vonku nejaké kvitnúce stromy.![]()
Sneh podla mňa bude, ale až niekedy po Silvestri a ešte v apríli budeme po vonku behať v teplých kabátoch.....
Buď sa príroda zbláznila, alebo by fakt trebalo posunúť dátum o mesiac dozadu. Keď môžu manipulovať s časom, tak prečo nie s dátumom ?
-
*Barborka*
Medium Expert