Snowboarding

O športe...
Klemen
Medium Expert
Medium Expert

Re: Snowboarding

Príspevok od používateľa Klemen »

Zdravim! Mal by som dotaz pre tych, ktori sa tomu rozumeju :) Jazdim striedavo/snowboard a lyze uz cca 16 rokov, no pri vybere som si vzdy nechal radsej poradit, lebo sa nevyznam v materialoch, urceniach atp. No po dnesnej zastavke v obchode, kde vymenili predavacov a jediny ciel dotlacit ma do toho drahsieho, sa radsej pytam tuna :) Potreboavl by som poradit pri kupe novej dosky, moja vyska 193cm vaha 93kg. Doteraz som mal tvrdu klasicku dosku na zjazodvky a prasan, no chcel by som postupne zacat skusat aj co-to v parku, nie len bubny na kraji zjazdovky. Tym padom hladam nieco maksie, co hovorite na Gravity Nanuk? Da sa zohnat uz okolo 140€, co je velmi sympaticka cena. Pripadne Gravity Contra za 160€, ten by mal byt o triedu vyssie, no dizajnovo niekede v podpalubi :) Vedeli by sme mi odporucit dosku do 180€, idealne nieco univerzalne? Vdaka
Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

má niekto skúsenosť zo snowboardparkom v SkiKraliky ????
lubo188
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lubo188 »

odkial ste? telgart, myto, chopok chodite?
host5
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa host5 »

Nazdars,

chcem sa opýtať, kde na Slovensku alebo Poľsku nájdem úplne mierne kopce pre začiatočníkov SNB so sedačkovou lanovkou? Lyžiarske strediska nemám vôbec pochodené, takže žiadny prehľad.

Dik
Napísať odpoveď