Sony Ericsson Xperia NEO- pomoc
Sony Ericsson Xperia NEO- pomoc
Zdravim, mam problem s mobilnym telefonom Sony Ericsson Xperia Neo, dost casto ked mi niekto zavola, tak mu naskoci odkazovka a mne prijde o par minut sprava ze mam od uzivatela XY zmeskany hovor. Opakujem dost casto. Ako keby telefon niekedy stracal signal alebo co. Neviem ani co by som v T-mobile povedal keby som ho chcel reklamovat, pretoze sa to nestava vzdy, len casto. Dakujem za odpoved 
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Sony Ericsson Xperia NEO- pomoc
skontroluj si ci sa ti nahodou neprepina signal medzi 3G a GSM pasmami,, v oblastiach kde je slabe 3G sa velmi casto stava ze sa telefon prioritne snazi pripajat na 3G ale ono ma slaby signal a tak sa pre ostatnych chvilu tvari ako mimo siete
v nastaveniach telefonu / siete by malo ist vypnut - tj 3g+gsm len na pouzivanie gsm (900/1800)
v nastaveniach telefonu / siete by malo ist vypnut - tj 3g+gsm len na pouzivanie gsm (900/1800)
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
a c otak vypnut odkazovku?
bb5unlock: mal som nastaveny "Dualny rezim", prepol som ho na GSM, uvidime co to spravi, do 2 dni dam vediet.
typek61: co z toho ked vypnem odkazovku ked ten dany clovek sa mi aj tak nedovola?
//autoeditácia príspevku (03 Nov 2011, 1:51)
okej uz to nerobi dakujem pekne
typek61: co z toho ked vypnem odkazovku ked ten dany clovek sa mi aj tak nedovola?
//autoeditácia príspevku (03 Nov 2011, 1:51)
okej uz to nerobi dakujem pekne