Sony Xperia P (LT22i)
Re: Sony Xperia P (LT22i)
Aktualizácia na android 4.1 Jelly Bean je vonku.
http://www.sonymobile.com/global-en/sof ... /xperia-p/
http://www.sonymobile.com/global-en/sof ... /xperia-p/
Mozete aktualizovat, pre volny predaj je von
-
MichalkoOo
Zablokovaný
škoda že neobsahuje small apps
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
small apps maju nulove vyuzitie aspon pre mna na Tčku...o vela ste neprisli 
Nevie niekto prečo mi pri hovore otvorí defaultný biely dialer, keď mám nastavený ako predvolený exDialer? Na ICS som s tým nemal problém, ale po update na JB mi vždy otvorí defaultný dialer. Skúsil som to aj odinštalovať a znova nainštalovať, aj vymazať predvolené nastavenia a aj nastaviť exDialer ako predvolený cez jednu appku a aj tak nepomohlo.
-
Fabo
Hardcore addict
mas root?
Nemám. Ešte skúsim vymazať aplikáciu Telefón a Kontakty, keď budem doma, možno tie hovory potom pôjdu cez exDialer. A ešte sa mi otvára defaultná appka Kontakty, keď chcem pridať alebo upraviť nejaký kontakt. Nemôžem to upraviť cez exDialer. Čiže aj keď mám nastavený exDialer ako predvolený, aj tak sa spúšťa defaultná aplikácia na hovory a kontakty.
No, tak vymazať systémovú appku bez rootu asi nejde, čiže už ma nič nenapadá
No, tak vymazať systémovú appku bez rootu asi nejde, čiže už ma nič nenapadá
-
Fabo
Hardcore addict
tak to rootni 
Kašlem na to, nechce sa mi všetko odznovu inštalovať a nastavovať. Včera som dal mobil do továrenských nastavení a všetko nainštaloval bez obnovy a aj tak to nepomohlo. Je to kvôli JB updatu. Napr. aj v Handcent mám nastavené, aby bolo zabezpečenie vzorom pre Handcent, ale aj pre defaultnú appku pre SMS správy, jednoducho, aby som mal chránené správy bez ohľadu na to, v ktorej aplikácii sa otvoria. Ale ten vzor si nevypýta, keď otvorím defaultnú appku Správy, v ICS to fungovalo.
updatovali ste už niekto pčko od Telekomu?
mne zatial nejde.
-
uplink
VIP
Updatnuté na najnovšiu verziu 4.1.x. Je tam všetko skoro zmenené od základu. Iné smsky, iná klávesnica trochu tenšie písmo v nej a väčšie medzery medzi písmenami, pomenená grafika na widgetoch a taktiež pridané nejaké nové appky + úplne iný systém editácie home screenu.
Uplink, ak ťa to nebude obťažovať, mohol by si prosím ťa skúsiť nainštalovať aplikáciu exDialer, nastaviť ju ako predvolenú pre hovory a kontakty a vyskúšať, či naozaj bude prebiehať hovor cez túto appku? Lebo mne to po update na JB nefunguje. Už som to tu písal. Appka sa mi síce otvorí, ale v momente ako dám volať, otvorí sa defaultný biely dialer... Tak by som potreboval vedieť, či je to chyba JB alebo je chyba niekde u mňa.
-
uplink
VIP
Funguje ako víno. Ešte technická, akú má výhodu oproti klasickému dialeru?
To fakt? Keď dáš vytočiť číslo, tak ho vytáča v exDialeri a prebieha v ňom aj hovor? Neotvorí sa ti klasický biely dialer, ktorý je v JB? Ten exDialer je aspoň podľa mňa lepší, ako default. Používal som ho v ICS. Na Google Play je to najlepšie hodnotený dialer.
Hmm, ale je to v prdeli. Ja nechápem, prečo mne to nejde
Hmm, ale je to v prdeli. Ja nechápem, prečo mne to nejde
-
uplink
VIP
Ahá, nie nie. Telefonovanie prebieha už v klasickom XPeriackom, ale keď dokončím hovor, tak ide späť do toho exDialeru.
Jaj tak. No, tak ani tebe to nejde. Snáď to viac ľudí nahlási vývojárom appky a niečo s tým spravia. Na ICS mi to nerobilo, až teraz po update na JB...
Inak celé to volanie je nejaké spomalené. Dám vytočiť nejaké číslo a obrazovka s vytáčaním sa mi zobrazí za dve sekundy... Aj cez stock dialer.
Inak celé to volanie je nejaké spomalené. Dám vytočiť nejaké číslo a obrazovka s vytáčaním sa mi zobrazí za dve sekundy... Aj cez stock dialer.
-
uplink
VIP
Hmm, mne to šlo rovnako na <> aj pred tým 
závisí nejako JB update od operátorov?korenisko napísal:updatovali ste už niekto pčko od Telekomu?
ano... preto su brandovane tlefony updatovane ako posledne ...