más pohodlny vankus a dobry paplon by si sa cudoval ale spravi to vela
//autoeditácia príspevku (03 Feb 2015, 11:09)
más pohodlny vankus a dobry paplon by si sa cudoval ale spravi to vela
Spanok
Re: Spanok
Ano, ked idem spat skor, zobudim sa skor. Rozdiel je ten, ze som potom schopny este raz zaspat.
Nooo, neviem to posudit. Nieco pohodlnejsie mozem vyskusat. Mate nejake odporucanie ?
Podla BMI mam miernu nadvahu. Je to ale chvilkovy stav, pretoze som zacal cvicit a momentalne sa snazim nabrat objem. Este donedavna som mal optimalnu vahu.
Nooo, neviem to posudit. Nieco pohodlnejsie mozem vyskusat. Mate nejake odporucanie ?
Podla BMI mam miernu nadvahu. Je to ale chvilkovy stav, pretoze som zacal cvicit a momentalne sa snazim nabrat objem. Este donedavna som mal optimalnu vahu.
K tomu vankusu a pohodliu: odporucam veci od znacky Wellpur, je to parada. Maju vela roznych veci, rozne typy vankusov (velke, male, pod hlavu, na cestovanie pod krk,...), matracov, podloziek a pod., vsetko z pamatovej peny. U nas kazdy v rodine ma nejaky vankus od Wellpur-u a kazdy si len pochvaluje. Odporucil som to aj znamym / priatelom a tiez len kladne ohlasy. Najnovsie zvazujem aj kupu matracu, skusal som ho v obchode a je to super. Ta pamatova pena robi vela, lahnes na to a ten matrac resp. vankus sa ti sformuje podla tvojich proporcii a je to fakt pohodlne. Dobre sa to perie a nijak sa to neopotrebuvava.
Nemozem nic ako odporucit, nebudes lutovat.
(po tomto prispevku si pripadam ako keby ma Wellpur platil za propagaciu
)
Nemozem nic ako odporucit, nebudes lutovat.
(po tomto prispevku si pripadam ako keby ma Wellpur platil za propagaciu
Ja som nedavno kuipil nejaky anatomicky vankus, ale asi z neho bude pelech pre psa. Pride mi hrozne nizky, takze ked si lahnem bokom, hlava je podla mna v dost neprirodzenej polohe. Ale vdaka za tip, urcite sa na tie vankuse pozrem 
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
tento problem mavam aj ja ked som moc vystresovany, resp. nervozny ( naposledy, ked som cestoval do juznej korey, tak som spal tri dni pred letom vzdy len 5 hodin a bolo jedno, ci som siel skor alebo neskor spat, vzdy som sa po 5 hodinach zobudil
) ale vzdy mi to po par dnoch prejde, takze u mna je to zrejme sposobene tou nervozitou/stresom... pokial som v pohode, tak aj spanok je okej
No u mna to stres nebude, ale mozno by som si mohol vzdy pred spanim vypit 
Pozeram tie vankuse a mam trochu problem, ze mi vsetky pripadaju malinko plytke. Moja predstava je taka, ze ten vakus bude vyssi, ja neviem okolo 20cm a ked nan polozim hlavu, nejak sa prisposobi. Tu mam dojem, ze len co si lahnem na bok, hlava mi padne ...
Pozeram tie vankuse a mam trochu problem, ze mi vsetky pripadaju malinko plytke. Moja predstava je taka, ze ten vakus bude vyssi, ja neviem okolo 20cm a ked nan polozim hlavu, nejak sa prisposobi. Tu mam dojem, ze len co si lahnem na bok, hlava mi padne ...
Vankus WellPur, konkretne Joshua Tree som si kupil v akcii v Jysku. Jedna z naj investicii v mojom zivote. Pohodlny, neboli ma z neho krk a nepotim sa na nom. Je trochu mensi oproti tomu, co som mal predtym, ale zvykol som si. Na lepsie sa rychlo zvyka 
Mozno to risknem, ale nezda sa mi ta vyska :-/