Spoluziacka ako frajerka?
Re: Spoluziacka ako frajerka?
rainbow neviem či si mal niekedy frajerku, ale pokiaľ áno tak mi dáš za pravdu, že stačí aby bola troška vyzývavo oblečená alebo aby sa krásne usmiala a maličký sa ozýva 
Nie, nemala som frajerku 
aha tak potom už viem prečo o tom tak rozprávaš, nie je to take jednoduché ako sa ti zdá 
-
qwerty-xyz
CHLAPI KLUD .... BRUTALNE DRVIVA VACSINA ZIEN 99,999999999999 % NEMA sajn o tychto zakladnych veciach, proste nema a ani nebude mat lebo ich procesor v hlave to proste nepochopi ani keby boli neviem ako inteligentne.

ale sak co sa tu fakt hadate. Ja som chcel len poradit a v niecom ste my dobre poradili a v niecom ste sa zas povadili
jaj boze, zenska riesi muzsku mimovolnu erekciu
sme to zas dobacovali
o chvilku budeme chlapi riesit ci je lepsie cisarskym alebo prirodzenou cestou a stadia tehotenstva
myslim, ze kazdej normalnej babe sa paci ked ju jej partner vzrusuje a nepride jej trapne, ze sa mu ozyva kolega z prizemia, pokial sa nejedna o nejaku bigotnu mnisku alebo co...zasa take rozdiely medzi tymi pohlaviami nie su, tak ako sa paci chlapom ked je znas baba namako, tak sa to paci aj babam...
Aha, takže keď ono to funguje na povel. A že prečo sa predáva toľko viagry...rainbow napísal:Ako ťa môže vzrušiť len tak? Vzrušenie je 100% psychická záležitosť (pokiaľ nestimuluje nejakým spôsobom isté nervové zakonečenia). Tak jednoducho keď sa nechceš vzrušiť, tak sa nevzrušíš. A ak nevieš svoju psychiku ovládať, tak potom ťa musela rovnako vzrušovať aj predtým.
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
vsak objasni do plena....qwerty-xyz napísal:CHLAPI KLUD .... BRUTALNE DRVIVA VACSINA ZIEN 99,999999999999 % NEMA sajn o tychto zakladnych veciach, proste nema a ani nebude mat lebo ich procesor v hlave to proste nepochopi ani keby boli neviem ako inteligentne.
![]()
![]()
![]()
![]()
popularizacna literatura sa vzdy zijde. aj keby si to len ta 0,0000000000001 precitala
nie som si isty tym, ze prave to sa im paciColdRain napísal:..tak ako sa paci chlapom ked je znas baba namako, tak sa to paci aj babam...
Myslím si, že väčší problém je to pri balení ako vo vzťahu.
-
xStanLey01
Novice
Tak čo, ako to dopadlo ? 
no dopadlo to hrozne
zevraj nechce so mnou chodit uz a kvoli tomu, ze sme spoluziaci, ci co aby sme radsej len pri kamaratstve ostali. No ale aj tak lepsie nez nic 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Klasicky pripad vztahu so spoluziackou
A neboj, bude ta to zozierat, ked ju budes mat kazdy den vedla seba v triede a budes vediet, ze nic z toho z jej strany.
+ kamarátstvo s holkou najhoršia vec, a nestaň sa hlavne jej bútľavou vŕbou
Súhlasím s Filipitom a Sovietom.. Ale nevadí, sú prázdniny, skús si nájsť nejakú inú.
Welcome to the friendzone. Jedna rada, kamarátstvo skúsiť môžeš, ale ak ťa to bude užierať tak ukonči kontakt a je vybavené.
so spolužiačkou kontakt neukončí
no kontakt mozem len ukoncit vtedy, ked skola skonci. Tym mam namysli, ze este s nou budem tento rok teda este rok po tychto prazdninachRion napísal:Welcome to the friendzone. Jedna rada, kamarátstvo skúsiť môžeš, ale ak ťa to bude užierať tak ukonči kontakt a je vybavené.