Spoluziacka ako frajerka?
Spoluziacka ako frajerka?
čaute v škole sa mi páči jedna spolužiačka ale neviem, či ma o mňa záujem. Sem tam hodíme reč. Tak isto sa stalo, že raz sa mi aj posťažovala zo svojímy sukromnými problémami, čo som bol s toho prekvapeny aj ja, že prečo práve mne
. Tak isto aj keď ju pozdravím slovom ahoj sa usmeje a odzdravý ma. Obaja sme na strednej a niektoré predmety máme spoločné, tak sa najmä bojím toho, že pokial to fakt pukne, že aby sme si an nervy nepoliezli. Tak čo mi odporúčate ísť do toho alebo nie? S podobným prípadom som sa ešte nikdy nestretol a frajerku som zatiaľ vôbec nemal, tak neviem ani ako sa postupuje pri tom aby som ju získal. Len, že problém je ešte v tom, že asi týždeň dva je rozchode, tak ani neviem, či ma náladu zas na ďalší vzťah
Re: Spoluziacka ako frajerka?
Tie isté témy dokola tuším.
Ako dlho mala ten vzťah? Záleží, za akú dobu sa z toho dokáže spamätať. Ak máš o ňu záujem a ona by teraz vzťah nechcela, tak nič neskúšaj, lebo budeš tak maximálne jej bútľavá vŕba a z toho sa neskôr ťažko vyhrabeš. Radšej počkaj mesiac/dva/tri (záleží to od toho, čo som spomínal, koľko mala ten vzťah) a potom niečo skús. 2 týždne je ozaj nič, maximálne by ťa mala iba ako prostriedok na zabudnutie, čo tiež nie je nič extra.
A ako ju potom získať? Čo tak ju skúsiť zavolať von? Prechádzka, korčule, džús, káva, etc. Hlavne ju neber na prvé "rande" do kina. Rozprávajte sa, zisťuj, či by ti jej správanie sedelo, lebo to, že sa na teba usmeje pri pozdrave ešte nemusí nič znamenať, to sa môže usmiať na hocikoho, ja sa tiež pri pozdrave usmejem aj na také ženy, s ktorými by som nikdy nič nechcel mať. To ťa nestraším, len upozorňujem dopredu.
Ak by to nevyšlo, tak by to bolo potom kus blbé, že ste spolužiaci, ale časom by sa aj to utriaslo, záleží opäť aj od toho, ako dlho by ste spolu boli, ale to už predbiehame.
A ako ju potom získať? Čo tak ju skúsiť zavolať von? Prechádzka, korčule, džús, káva, etc. Hlavne ju neber na prvé "rande" do kina. Rozprávajte sa, zisťuj, či by ti jej správanie sedelo, lebo to, že sa na teba usmeje pri pozdrave ešte nemusí nič znamenať, to sa môže usmiať na hocikoho, ja sa tiež pri pozdrave usmejem aj na také ženy, s ktorými by som nikdy nič nechcel mať. To ťa nestraším, len upozorňujem dopredu.
Ak by to nevyšlo, tak by to bolo potom kus blbé, že ste spolužiaci, ale časom by sa aj to utriaslo, záleží opäť aj od toho, ako dlho by ste spolu boli, ale to už predbiehame.
ona ten vvztah zevraj mala rok ale ako to vidim na nej, tak nie je s toho cela hotova nestastna a ja neviem co. No rozmyslam nad tym, ze jej nieco navrhnem ale ako som pisal babu som vobec nemal, tak neviem ci ma odmietne alebo nie. Tak isto sem tam popiseme na fb a aj sprostosti
ale aj nie a dobre, ze som to sem napisal lebo som aj sa jej chcel spytat ohlade toho kina, ci by so mnou nesla. Ale dobre je ze sama hovori ze sa jej skor pacia taky musi co su z vnutra dobry
Zato pisem, ze to je dobre lebo ja prave taky playboy
nie som
To nevadí, že si nemal babu, ženy neodmietajú len mužov, ktorí ešte nikoho nemali.
Každopádne to, že sa tvári v pohode, ešte nemusí znamenať, že aj je, možno doma po večeroch rozmýšla stále nad bývalým a v škole sa tvári ako hrdinka. Rok je doba, za ktorú sa na neho mohla dosť naviazať, ale aj nie. Osobne by som ešte počkal, predsalen 2 týždne sú nič, ešte aspoň ďalšie 2-3 počkaj a keď bude vyzerať, že je naozaj ok a aj pri písaní si s ňou budeš mať ten pocit, že to niekam môže smerovať, tak to skús, nemáš čo stratiť, max. sa na chvílu strápniš, ale to je oproti tomu, čo môžeš získať, dosť zanedbateľné.
no dobre tak ja mozno s tym pockam
ale zas aby si medzi tym niekoho ineho nenasla. Ale blbe je tiez, ze ona robila skusky na autoskolu a na treti krat to nespravila a mi vtedy pisala, ze je jej s toho na ..... a vyplakava
hned by som vtedy siel za nou ale nevedel som kde byva mozno tiez aj to cakala od domna, ze sa jej spytam, ci mam prist za nou ju utisit. Ale mna to vtedy nenapadlo 
Vieš s koľkými ľuďmi sa ja rozprávam ? A koľko dievčat sa na mňa usmeje ? A možno neuveríš, ale niektoré spoluźiačky mi rozprávajú aj o svojom súkromí.. Nie je to nič atypické, skôr by som povedal, že normálne kolektívne správanie. Nemusí to automaticky znamenať, že to je zárodok vzťahu. Určite sa nerozpráva len s tebou, nepíše len s tebou, neusmieva sa len na teba.. A ešte troška pesimizmu..osobne neodporúčam vzťahy vrámci triedy , nepoznám ani jeden šťastný príklad vo svojom okolí. Z vlastnej skúsenosti ti poviem, že spoluźiačka to nevedela prekusnúť skoro celý rok, že som o ňu nemal záujem .. Samozrejme, je to len môj subjektívny názor a nemusí to tak byť..
Teraz k tvojmu problému.. Ročný vzťah je dosť dlhá doba, ale zase nie až taká dlhá..doba zotavenia je individuálna alemax 4-5 týždňov na zotavenie by mohlo stačiť. Príliš skoro by si bol len náplasť a príliš neeskoro len kamarát. Čiže potom by som to skúsil, nejakým nevtieravým spôsobom. Čím viac sa to bude ťahať tým skôr budeš "epic friendzoned".. GL
A kino je to najhoršie na prvé rande, vyhni sa tomu !
GL
Teraz k tvojmu problému.. Ročný vzťah je dosť dlhá doba, ale zase nie až taká dlhá..doba zotavenia je individuálna alemax 4-5 týždňov na zotavenie by mohlo stačiť. Príliš skoro by si bol len náplasť a príliš neeskoro len kamarát. Čiže potom by som to skúsil, nejakým nevtieravým spôsobom. Čím viac sa to bude ťahať tým skôr budeš "epic friendzoned".. GL
A kino je to najhoršie na prvé rande, vyhni sa tomu !
GL
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...no hej, ale šak behaj za ňou jak psík a ňuchaj jej okolo zadku...ty máš byť chlap! A nie dobehnúť hneď keď chuderka vypustí slzičku...dobre, že si nevedel, kde býva...inak ak si nikoho ešte nemal, bude sa ti ťažko odhadovať ženské správanie, ale myslím, že by si to mal skúsiť, aj keď sa popáliš, aspoň budeš vedieť, kadiaľ cesta nevedie...v každom prípade na tom získaš, buď ju, alebo skúsenosť...to, že v škole je v pohode a zo vzťahu nerobí haló môže byť celé len naoko...
dobre tak kinu sa hned momente vyhnut. No ale aspon to mozem povazovat viac nez som jej spoluziak? Ale aj ja sa najme toho obavam, ze sme spoluziaci a ked sa to nahodou stane a sa rozideme, tak neviem ako by to cele prebiehalo. urcite by sme sa dost blbo cytili a skoro kazdy den na seba pozerat by som to asi potom nevydrzal. S tym nevtieravym sposobom to mas ako vlastne namysli? Ako vies som babu nikdy nemal, tak neviem moc pri postupe ako ju zbalit, kedze nie som prave ten spominany playboy
Nič sa medzi vami nestalo, považovať sa za niečo viac ako spoluźiak len preto, že ti napísala, že je smutná.. Vidno, že si nikoho nemal. Bola smutná a potrebovala sa o to s niekým podeliť. Ako sa nedá spraviť autoškola na 3 pokusy ?
Vtieravý spôsob, je napríklad neustále bombardovanie otázkou "ideš von?" , vtieravé by bolo keby sa napríklad vtedy došiel za ňou. Normálne sa jej spýtať "ahoj, nešla by si von?" Nie je na tom nič ťažké. Buď ti povie áno alebo nie. To je všetko.
ty tu riešiš rozchod a ešte ani nieste spolu.. Také veci rieš potom, ak vôbec.. Zase také blbé to nie, nemal som s tým ja osobne problém, i keď spoluźiačka to niesla ťažko a nedokázala sa na mňa pozrieť dlhú dobu. Ale teraz je to v pohode už.
Vtieravý spôsob, je napríklad neustále bombardovanie otázkou "ideš von?" , vtieravé by bolo keby sa napríklad vtedy došiel za ňou. Normálne sa jej spýtať "ahoj, nešla by si von?" Nie je na tom nič ťažké. Buď ti povie áno alebo nie. To je všetko.
ty tu riešiš rozchod a ešte ani nieste spolu.. Také veci rieš potom, ak vôbec.. Zase také blbé to nie, nemal som s tým ja osobne problém, i keď spoluźiačka to niesla ťažko a nedokázala sa na mňa pozrieť dlhú dobu. Ale teraz je to v pohode už.
dobre tak ja sa jej to skusim opytat ale najlepsie by bolo ustne asi vtedy by vedela aj ze mam o nu zaujem a nie len sa skryvat pri fb. No aj ja som sa cudoval, ked mi to napisala
Tak ústne by bolo lepšie ako písomne 
alebo, ze chcem aby ma "doucila". Ale asi to je tiez sprostot ju pozvat ku mne domov?
To je sprostosť s tým doučovaním, radím nepozerať toľko amerických teenagerských filmov.
Radšej ju len pozvi von, "doučovať" sa môžete neskôr. 
dobre ale ja sa furt bojim, ze povie nie
a tak isto som to tiez nenapisal, ze nepochadza z BA, cize do BA dochadza ale to je ten najmensi problem
A odkiaľ dochádza? Lebo ak je to viac ako nejakých 20-30 kilometrov, tak to ti vopred radím, vykašli sa nato. 
to neviem kolkko km to je ale viem, ze mi vravela kde byva ale nechcem t sem pisat. Sak viete preco to sa ani podla mna nema
ale je to tusim cca 20km tak ako ja
A ohľadom toho, že sa bojíš, že povie nie. Tak pokiaľ to neskúsiš, tak si si to "nie" povedal ty sám a to je ešte horšie.
a este sa s nou bavit resp. rozosmiat ju a mam to vyhrate? ci vobec nie
Vyhraté to môžeš mať v prípade, ak sa do teba zaľúbi. Môžeš byť akokoľvek vtipný, múdry, pozorný a čo ja viem čo, ale keď neprebehne medzi vami chémia, tak je to v keli. Niekedy nemusíš pohnúť ani chlpom a žena ťa chce. Inokedy sa môžeš snažiť ako cvok a prd z toho.
Pri tvojich otazkach v tejto teme to mas uz teraz prehrate!