Spoluziak co robi ramena

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Bobr
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Bobr »

Mat tvoje problemy ;)
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Si sa ho mal skor spytat, ze ci je ta bunda z klokanej predkozky ked je to take drahe a ci sa mu paci nosit klokani kar na sebe 8)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

už som spomínal tuším... aj my máme takého v triede...predvčerom som mu schoval tašku ked išiel fajčiť a celú som ju zaje...zašpinil..od kriedy...každého sa pýtal že kto to bol taký nasratý..nikto nič nepovedal a jak sme odchádzali tak nejaký frajer povedal že som to bol ja...on cez celú chodbu počkaj ty kkt dlhý(193cm) :) a ja mu na oplátku pjeb sa ty kkt tlstý(on 130kg proste korba)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ak zacne s vecami ohladne majetku a "sedlactva" tak nasadit cisty ignore, neodpovedat mu vobec nijak, pretoze to je iba prilievanie benzinu do ohna. Ak zacne mlet nejake hluposti tak mu to normalne odargumentuj. Tiez sme tu mali jedneho, ktory sa s kazdym pozna, aj dennik dokonca je o nom spisany.
bukelo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bukelo »

Blackmoon69 napísal:Raz ten kamos zadrel ze keby kupim VW golf4 1.9tdi tak by ma trhol s feliciu 1.2....
Felicia v objeme 1.2 v ponuke nebola, mrzute ze?
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

[quote="Blackmoon69]...akoze chalanisko bol v pohode ale uplne roby ramena, napr minule dosiel do skoly a trepol ze chlapci ja mam bundu za 15tisic tak neze mi ju ukradnete...[/quote]podla mna sa hra na vtipneho,alebo to mysli vazne???a prestan pisato w namiesto v mam na to alergiu
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

mal som spoluziaka, ktoremu dedo robil v nasa a mu poslal pocitac..a podobne flipy..niektore jeho hlasky su uz legendarne medzi nasou partiou...a riesenie? presne a jasne riesenie "problemu" nevidim, hadam ho len zdeptat :D antihlaskami
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Alebo ja riešim najlepšie. Ja si poviem. Mám bundu á la čína, tak isto poslúži ako nejaká Nike. Nebudem dávať 5 tisíc za ,,tepláky" len kvôli tomu že tam je malinký znak ,,fajka" nike.

Alebo ja mám starú škodovku a absolútne ma nezaujíma ako ma trhneš. Ja mám auto nato aby ma odviezlo a pokiaľ funguje, nevidím dôvod na výmenu.

A teraz môj príbeh:
Ja si vždy kupujem mobily v bazári za pár stoviek tie klasické staré s čiernobielym displayom. Ja ho používam na volanie, SMS a hodinky. Raz som cestoval vlakom domov z BA a stretnem známeho a začal sa vyťahovať že aký on má super mobil. Spýtal sa že ja mám aký. Ja mu ukážem a on že jééé starý črep a ja hovorím funguje? funguje! Dá sa z toho volať? dá sa! Tak potom? A on začal že môj má bluetooth, wap, gprs, 3G, 4G (funkcie menujem tak ilustračne) proste vymenoval všetko čo len v bružúrke prečítal a nabiflil... Ja som sa ho spýtal a vieš na čo to je? On že nie! Toto ma teda zarazilo. Kúpi si mobil za 10 tisíc a pritom ho používa na to isté ako ja!
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ja som si vzdy kupoval tiez bazarove telefony jedine raz co som mal na pausal za 600 korun.A hladam kompromis.Teraz mam paradne vybaveny telefon + mp3 + fotak v jednom za 3ku.

BTW : U nas mame tiez takeho sracka v triede.Vsetci si z neho robia prcu bo ma povest ze je teply aj ked mma zensku.Ved minule si kupil PDA za 25000 a ja som si kupil notebook za 14000.A on ze jaky srot to mas pozri na moje PDAcko.Je male a ma to to iste co tvoj notebook a este aj GPS.Tak som mu len povedal ze mi je na p*cu PDAcko o polovicu drahsie ako moj notebook ktore nedokaze otvorit prilohu v maily.A uz drzal hubu :D.
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

boze moj:D:D:D
toto je tema ako idealna pre mna:D
ja si tiez robim srandu ale nepvysujem sa nad ostatnych to je detinske a neviem čo, ale viem si urobiť srandu aj sam zo seba.
ked povie že ma jeho nabijačka ma šopu za 40 mil. tak by som ho jednoducho odje*al : tvoja nie je tak drz p*cu.
keby ze ma budnu za 15000 dajme tomu že čiernu(dajme tomu no :D ) tak by som mu INTELIGENTNE odpovedal : cez tmu pojde auto bez svetiel. TY budes mat bundu za 15tis. on ta neuvidi a zrazi ta. JA budem mat reflexnu vestu za 69 sk z cinaku a ma aku-taku sancu ze ma zbada:D:D:D.

a inač toto je tema na dvoch mojch kamaratov:
jeden všetko videl, všade bol všetkych pozna, kde nebol tam sa len chysta a koho nepozna tak už aj ide sa zoznamovať, no pritom sa sam boji ist do obchodu(važne smrtelne važne). každeho ohovara už som sa snim aj pobil, napr. minule stretol moju spoluziacku a prve co zacal tak ohovarat aby on vypadal lepsie.....................no proste cisty vykvet tuposti
druhy je taky trtko, niektore jeho zajeby:
(ak cete na toto zavolam na forum aj chalanov čo on drel v kuse)
-ulovil som kosatku na Váhu
-jmoja mama je tehotná(už to hovori 4 roky)
-otec má notebook s 21" vyklapacov obrazovkou
-mam stvorjjadrovy procak(rok 2004)
-moj otec ide kupit BMW(nemaju ani na najom)
-raz sme ho chalani nachytali na to ze je novy CS: Black Death, že reku či nam to nezene. (pritom to neexistovalo) . Na druhy den že "chalani aha babka mi to kupila" a oni že" ved to neexistuje ty lolko" a on "čooo? nie existuje"...............smiechy jak hovado
-mam treky na skate z chirurigckej ocele zmiesanej s titanom
- moj dedo na SKODE 105 zo zadretym motorom vysiel 100m dlhy kopec a potom dosiel asi 1 km smerom domov.........
-normalne nas raz vytopilo, a ja som zobral komp a vylial z neho vodu. a pod sa pozret na ten vodny kamen!!
-moj dedo ma doma hviezdnu branu z dreva(robi totiz vo vod-eko)

je to taky trapko chvali sa len tym čo ma on a druhy ne, že ma vačšu šopu rit, manku a či NFS BMW................bola o nom aj stranka
http://antidurech.blog.cz/ - ak to povazujete za reklamu tak to cenznite
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

JEdine riesenie je asi len ignorovat takych debilkov, alebo hadzat protihlasky ako to tu je spomenute.
Inac tiez som na zakldanej mal v triede takeho debila z dediny, a ten trepal hlasky, lebo mali v dedine druzstvo s kravami, tak on vravel debility ze jeho nabral byk na rohy, alebo ze raz isiel cez pole a ho presiel kombajn, alebo ze im raz prisli k nim na dedinu tri kamiony, jeden plny tabaku, druhy plny papierikov na cigarety a trei plny zuvaciek :lol:
No my sme si z neho nic nerobili, sme popocuvali a aha no ze dobre, a sli sme dalej :wink:
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Ved minule si kupil PDA za 25000 a ja som si kupil notebook za 14000.A on ze jaky srot to mas pozri na moje PDAcko.Je male a ma to to iste co tvoj notebook a este aj GPS.Tak som mu len povedal ze mi je na p*cu PDAcko o polovicu drahsie ako moj notebook ktore nedokaze otvorit prilohu v maily.A uz drzal hubu
Presne tak. Ja si radšej kúpim ten Notebook za 14.000 a Navigáciu zvlásť za 5.000 a budem mať počítač aj navigáciu originálne na ten účel vyrobené na ktoré majú slúžiť a vyjde ma to do 20 a nie nejaké PDA čo je z každého rožku trošku a potom nebude ani poriadne navigovať ani poriadne fičať ako comp.

Ale pre takých ľudí je maximálna spokojnosť to keď môžu povedať JA UŽ TO MÁM pozri aké vymakané a aké drahé. Aj ja potrebujem navigáciu lebo v mestách ako viedeň a praha určite zablúdim ale tak kúpim garmina za 5 litrov a niekto ma vysmeje že prečo taký črep že je oničom a zase sme doma. Fuj máte pravdu všade sú takíto ľudia :-( Ja potrebujem nezablúdiť v Prahe a nie vyťahovať sa čo mám a koľko to stálo.
depka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa depka »

daj mu facku... take typy neznasam...
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

MayDaySK : boze, neviem naco to vobec riesis, netreba si to vsimat, je to vec ktora je uplne bezna v zivote, vsade su takyto ludia, netreba sa do nich starat ani nic... umenie je vediet sa s tym vysporiadat a obratit vo svoj prospech :P si dost taky typ cloveka co ho rozrusi steknutie psom :)
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa devo159 »

kamos mi vravel ze na vyske ma spoluziaka ktory sa chvalil frajerkou ake ma velke krivitko :lol:
Z chlapca si staci robit srandu a ono ho to prejde :wink:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

no poznam takych rozpravkarov :)...posumejem sa pomyslim si svoje a idem dalej :) Ja to zazivam 2X tyzdenne ked mi na akciu pride daky mudrc a zacne sa mi starat do roboty :D vypitovat ake mam veci rpzpravat co ma on co ma lepsie..co mam kupit co vymenit...a poucovat ma o veciach o ktorych ani on nema moc sajnu..no proste ignore :Dalebo mu poviem ze tu nema co hladat necxh sa prace
Frikso
Darca
Darca

Re: Spoluziak co robi ramena

Príspevok od používateľa Frikso »

Blackmoon69 napísal:Mam spoluziaka ktori je uplne v pohode ale stale robi ramena, nad kazdeho sa vyvysuje a ine vecy, aj ked su ludia ovela lepsi nez on,,,,stale spomina svoju priatelku ze jej rodicia maju barak za 40milionov a ine pizdoviny okolo toho. Proste ramena az to znie ako howadina a tak raz nam ludom co sme s Pezinka(okresne mesto) powedal ze sme sedlaci s chudackeho mesta a tak som mu powedal ze je sedlak on bo je s cifera(najvacsia diera) a tak som ho parkrat odj*bal vo vetach a skoro sme sa pobili, a vadi to kazdemu uz...sa nad kazdeho vyvysuje tak co mam robit, bo som sa s nim skoro pobil a doj*bat ho zas nechcem. Tak co radite??
Takí ľudia sú vdačný objekt inteligentného vtipkovania, pretože tým, ako sami seba žerú si ani nevšimnú, že si z nich robíš prdel a že sú na smiech celému okoliu.
DragonKan
Novice
Novice

Re: Spoluziak co robi ramena

Príspevok od používateľa DragonKan »

Blackmoon69 napísal:Mam spoluziaka ktori je uplne v pohode ale stale robi ramena, nad kazdeho sa vyvysuje a ine vecy, aj ked su ludia ovela lepsi nez on,,,,stale spomina svoju priatelku ze jej rodicia maju barak za 40milionov a ine pizdoviny okolo toho. Proste ramena az to znie ako howadina a tak raz nam ludom co sme s Pezinka(okresne mesto) powedal ze sme sedlaci s chudackeho mesta a tak som mu powedal ze je sedlak on bo je s cifera(najvacsia diera) a tak som ho parkrat odj*bal vo vetach a skoro sme sa pobili, a vadi to kazdemu uz...sa nad kazdeho vyvysuje tak co mam robit, bo som sa s nim skoro pobil a doj*bat ho zas nechcem. Tak co radite??
mal som podobnu skusenost, kazdy ho zacal ignorovat a on sam po case zistil ze je magor a uz nepododdzuboval....
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

No aj ja mam takeho kamarata =DD ked mu poviete ze mate LCD monitor on hned povie ze to je blbost a najde nejaku vyhovorku preco y to malo byt zle =DD alebo hovori ze kokossom bol ozraty a s bratrancom sme ukradli feldu a naburali sme ju do stromu a zdrhli =DD mal asi 13 ked to hovoril =DD alebo ze moj oco kupil nove repraky vies ako hraju ??? ( do ich feldy popritom to su nejake sencor 20 W ) =DDD uuuplna LAMA
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurdzi »

blackmoon vzdy ked nieco trepne tak mu daj antihlasku s poriadnou davkou ironie...ak sa k tebe pride dalsich 10 ludi tak do tyzdna by mal prestat :D
Napísať odpoveď