spomaleny notebook

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: spomaleny notebook

Príspevok od používateľa hrban »

najskôr pusti ccleaner normálne a potom aj prečistiť registry, potom hoď screen z regedit -> HKLM\software\microsoft\windows\currentversion\run
JAnci3D
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JAnci3D »

Na väčšinu problémov odpovedá výrobca notebooku :) keďže nemajú ani zďaleko dotiahnuté chladenie .. BSODy môžu byť tiež následkami prehrievania takže daj dole kryt čo máš vzadu a poriadne ho povysávaj alebo ak nemôžeš tak iba vysávaj vetrák, notebook si davaj na nejakú podložku aby mohol zospodu lepšie nasávať vzduch no a ak máš ročný windows a zapína sa ti 2 minúty tak odporúčam reinstal a samozrejme Windows 7 ktorý by ti na notebooku tvojích parametrov išiel 3x lepšie, rýchlejšie, spoľahlivejšie ako XP
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

MSI je sra*čka s chybým chladením a nekvalitnou konštrukciou. Stiahni tento program :
http://images.malwareremoval.com/random/RSIT.exe a celý obsah súboru LOG.TXT skopíruj sem. Rád by som to videl .
Leslie10
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Leslie10 »

spomaleny notebook?daj si tam aviru alebo avast alebo dajaky dobry antivirak,pusti si msconfig a povypinaj tam co nechces aby sa spustilo pri starte pc,skus defragmentovat pc,ccleaner,automaticke aktualizacie....
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

To je uplne normalne ze sa casom spomali. Hlavne ked mas Windows XP. Ten mozes cistit hocijakym softom, nic ti nepomoze, ziaden antivirak, ziadna defragmentacia. XPcko ide svizne len cerstvo po formate. Ked som maval na mojom PC XPcko, tak som formatoval aj dva krat do pol roka, pretoze ten Windows bol strasne spomaleny, a to mozem s cistym svedomim povedat, ze som sa o ten Win pekne staral. Ale keby mas Windows 7, tak ti ide ten notas ide tak rychlo, ako keby si tam ten Win prave nainstaloval. Ja mam na mojom PC Windows 7 asi 3/4 roka a stale ide rovnako rychlo. Nic nemrzne, ide svizne. (to iste aj na notebooku)
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

Súhlas so Sapom, určite WIN 7 (pôjde ti stabilne) a zostávať pri čistení (TuneUP + AVG, ESET alebo KASPERSKY)

Leslie10 napísal:daj si tam aviru alebo avast alebo dajaky dobry antivirak
To je len nepodarený vtip, však?? Avira je dobrá pre seniorov, čo si maximálne prečítajú na webe správy a maily a Avast je ako samotný vírus: len pracuje a pracuje pre nič, ani vírusy nenájde!
Leslie10
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Leslie10 »

Sapo napísal:To je uplne normalne ze sa casom spomali. Hlavne ked mas Windows XP. Ten mozes cistit hocijakym softom, nic ti nepomoze, ziaden antivirak, ziadna defragmentacia. XPcko ide svizne len cerstvo po formate. Ked som maval na mojom PC XPcko, tak som formatoval aj dva krat do pol roka, pretoze ten Windows bol strasne spomaleny, a to mozem s cistym svedomim povedat, ze som sa o ten Win pekne staral. Ale keby mas Windows 7, tak ti ide ten notas ide tak rychlo, ako keby si tam ten Win prave nainstaloval. Ja mam na mojom PC Windows 7 asi 3/4 roka a stale ide rovnako rychlo. Nic nemrzne, ide svizne. (to iste aj na notebooku)
Sapo ma pravdu...
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

afreil: Mas notebook s dobrou konfiguraciou, urcite ti odporucam vyskusat Windows 7.
Napísať odpoveď