Sprcha alebo kúpeľ?
-
Iron-Eddie
Light Professional
Re: Sprcha alebo kúpeľ?
Sprcha. Naposledy som sa kúpal, keď som mal 12 rokov.
-
javatar
Hardcore addict
sprchujem sa castejsie, setri to cas a vodu (a ta tepla je dost draha zalezitost), ale osobne mam radsej kupel (dlhy, relaxacny, v dobrej spolocnosti a s dobrym vinom)
spotreba (meral som LEN spotrebu teplej vody) pri rychlej sprche je cca 18-22 litrov, 30 pri takej normalnejsej, kdezto kupel nema problem dosiahnut aj 50 litrov
proste treba rozlisovat ci sa idem umyt alebo sa uvolnit a zrelaxovat
spotreba (meral som LEN spotrebu teplej vody) pri rychlej sprche je cca 18-22 litrov, 30 pri takej normalnejsej, kdezto kupel nema problem dosiahnut aj 50 litrov
proste treba rozlisovat ci sa idem umyt alebo sa uvolnit a zrelaxovat
Sprcha je rychlejsia
nebavi ma to cvachtat sa vo vani 
Tiež asi od 12r iba sprcha, je to rýchlejšie a nerád sa sám nudím vo vani, pripadá mi to ako zabiják času. Niečo ako počúvať rádio alebo čítať knihu by som určite nemohol.... a dosť skoro mávam čiaročky na prstoch. Vaňu teda riešim jedine, ak je poruke pekná slečna.. to už nuda nie je.. aj toť prednedávnom som tak strávil 1,5hodky vo fajnej výrivke.......................... hmmmm.. taký kúpeľ by som rád mával aj každý deň. 
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Uz asi 5 rokov len sprcha. Semtam, ked dojdem zniceny a dalsi den nato je pohoda, tak si oddychnem aj vo vani.
-
bolek
Guru
Na kúpanie si pamätám, len z detstva, do tých 5 rokov, potom sme ju vymenili za sprchový kút a odvtedy vaňu vôbec nemáme a ani mi nechýba 
-
audiotrack
VIP
tiež sprcha
-
aughostino
Medium Professional
Cez tyzden sprcha a cez vikend, vacsinou v nedelu vecer, si doprajem relaxacny kupel v horucej vode (trva cca 45min
)
ale posledny mesiac iba kupel, hold naplast na krku a pod nou 4 stehy. kupel je v tomto pripade bezpecnejsi ako sprcha.
ale posledny mesiac iba kupel, hold naplast na krku a pod nou 4 stehy. kupel je v tomto pripade bezpecnejsi ako sprcha.
Sprcha, neznašam ked sa mačam vo vlastnej špine
teda aj niekedy do vane idem ale to iba tak raz za rok a iba ked som uplne dead a bolia ma svali...
-
luculiiik
Light Star
Sprcha... Na intráku nemáme vaňu.
Ale po dlhých rokoch som si dopriala konečne vaňu plnú horúcej vody a všetko, čo k tomu patrí - pena, sviečky, vínko a samozrejme moja láska. 
sprcha... mne sa nechce len tak nič nerobiť vo vani. A keď chcem relaxovať tak si pospím 
Keďže ma tento očistný proces nebaví, tak samozrejme sprcha, lebo je to rýchlejšie. Vo vani som už nebol pekne dlho.
Sprcha. Okrem kúpaní vo vani s priateľkou, ktoré spočítam na prstoch jednej ruky na to ani nevidím dôvod.
-
Scorpion90
King
Sprcha je rychlejsia, vana pohodlnejsia..tazko vyberat..ale pre nedostatok casu som podstatne castejsie v sprche, hlavne ked je vonku kosa, tak prudy teplej vody dokazu paradne zahriat zozimene telo..vtedy zvyknem byt v sprche poriadne dlho 
Kúpeľ. No väčšinou naň nie je čas alebo prostriedky.
Len tak vrhnem otázku do pléna: a po kúpeli si aj tak nedáte sprchu? Lebo ja sa po kúpeli teda čistý vôbec necítim.
-
seth82
Darca
Ja osobne áno...furt po relax seanse si dávam aj sprchu.
Kúpel som nemal už vyše dvoch rokov a nejak som sa na to ani nesústredil ,a ani mi nechýba ... Ale dnes by som si môžno aj kúpel dal ... ako tak čítam tie Vaše príspevky =P .
Ešte taká OT otázka ( keďže nechcem vytvárať ďalšiu tému ) :
Čo je podľa Vás lepšie , horúci kúpel , alebo ľadová sprcha ? Som počul , že ľadová sprcha je super , na cievy , či čo , a človek je potom taký prebratejší , bystrejší a pomáha to . Je to pravda ? Lebo v poslednom čas esom bol chorý , a mám vyšší tep srdca , k čomu mi asi horúca voda moc nepomôže ...
Ešte taká OT otázka ( keďže nechcem vytvárať ďalšiu tému ) :
Čo je podľa Vás lepšie , horúci kúpel , alebo ľadová sprcha ? Som počul , že ľadová sprcha je super , na cievy , či čo , a človek je potom taký prebratejší , bystrejší a pomáha to . Je to pravda ? Lebo v poslednom čas esom bol chorý , a mám vyšší tep srdca , k čomu mi asi horúca voda moc nepomôže ...
No keď mám náladu na to, čo je dosť často, tak sa normálne osprchujem v horúcej vode, to je pre mňa veľmi príjemné a keď už končím, tak postupne si dávam ľadovú vodu, ale iba na končatiny, začína sa od prstov pomaly smerom k trupu. Aspoň tak som to čítal a tak to robím. Ale keď je leto a vonku 35°C tak bežne sa celý v ľadovej vode sprchujem, toto je skôr zimný postup.
Vana len v spolocnosti zeny, alebo poopici.