Sprcha alebo kúpeľ?
Sprcha alebo kúpeľ?
Tak možno trochu odveci téma, ale zaujíma ma to - máte radšej sprchu, alebo dlhý kúpeľ?:)
Re: Sprcha alebo kúpeľ?
Radšej sa kúpem, ale to moc dlho trvá tak sa už posledný rok len sprchujem. A ináč fakt debilná téma 
kupel ale dal som sprcha z praktickeho hladiska. Kupem sa len v nedelu a pocas tyzdna sprcha. Pride mi strata casu tam sediet 20-30min. Mozno zalezi aj s kym sa v tej vani tlacis, ze ? 
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...jednoznačne sprcha...je to rýchlejšie a šetrnejšie...nevyplytvá sa toľko vody...
Ja ked som bol mensi tak som sa skoro stale kupal, ale teraz len sprcha, pride mi to divne luhovat sa vo vlastnej spine 
No ja som sa naposledy kúpal asi pred 2 rokmi. Sprcha mi príde rýchlejšia. Avšak nie som si až taký istý, či sa pri napr. 10 - minútovej sprche minie menej vody ako pri kúpeli (samozrejme iba pokiaľ si niekto nenapustí plnú vaňu až po krk).
-
Grim
Darca
...veď vyskúšaj...zapchaj si štupľom vaňu a sprchuj sa štandardným spôsobom...keď sa dosprchuješ, uvidíš koľko vody si minul...
-
seth82
Darca
Závisí od situácie. Zvyčajne si dávam sprchu 3x denne a je treba napísať, že sa nejako nekontrolujem, čo sa týka plytvania vodou, platím totiž paušálny poplatok (nie inkaso, ktoré môžu potom neskôr upraviť, proste paušál) a môžem míňať, koľko len chcem. Ale sú dni, keď chcem relax, takže si dám vaňu (občasne aj fľašu červeného vína), vezmem laptop a vo vani pozerám film
Nestáva sa to však často, možno raz do mesiaca...Takže ja som za obe možnosti.
Kedysi som sa kupaval skoro stale, no odvtedy co sme prerobili kupelnu mame iba sprchovy kut a kupanie sa mi dost chyba.. Nastastie si asi zase kupime vanu 
ja som sa nekupal uz asi 5 rokov, ale moze to byt aj viac. kupanie samo o sebe nie je zle, ale vzdy som neznasal, ked som musel odtial vyjst
odkedy sme sa ale prestahovali a mame aj sprchovy kut, tak ma ani nenapadne vliezt do vane.
mám prerobené jadro a vaňu nahradil sprchový kút. Takže už asi 5 rokov len sprcha.
Ja sa sprchujem v 99.9% pripadoch...ale neviem si predstavit mat iba sprchovaci kut, hlavne v zime si obcas lahnem do vane trochu vypnut a porelaxovat.
-
G0lDiER_
King
sprcha, vo vani som nebol uz asi rok, aj ked by som sa rad zvalil do vane, vzdy ma to napadne az ked vyjdem zo sprchy:D
-
DjBass
Darca
Ja som za sprchu, nekúpal som sa už veľmi dávno. Takisto mi to príde rýchlejšie, keďže pri kúpaní to je o niečom inom, ide skôr o relaxáciu ako umývanie. V dnešnom uponáhľanom svete si asi väčšina zvolí túto možnosť. Myslím si, že pri sprchovaní miniem menej vody, ak voda nebude zbytočne po celý čas sprchovania tiecť.
-
mirak2
Hardcore addict
ja sa sprchujem...zvacsa polhodinu 
-
Silmer
Darca
radsej kupel, polezat si polhodinku vo vani a zrelaxovat
ale po sporte je to hlavne sprcha
-
uplink
VIP
Sprcha, ale kúpeľ mi chýba
. Mám doma len sprchový kút, toš malá kúpelňa 
-
Stoporko
VIP
ja som za vaňu = kúpeľ. Perfektný relax, doplnenie energie, uvoľnenie svalov, nervov, nabratie tepla (zbožňujem kúpanie sa v teplej vode), čas na oddych.
-
mr_margera
Medium Professional
Vaňa - iba s frajerkou. Inak iba sprcha. Sám by som asi nevydržal dlho variť sa vo vode.
Vana vecer pred spanim. Ked pridem z niekade cely spoteny atd. tak rychlo sprcha.