Starší partner/ka
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Starší partner/ka
...z vlastnej skúsenosti by som povedal, že nikdy sa nevzdávaj dobrej práce kôli žene...
Zalezi co je pre koho dobra praca. To, ze sa vidite malo a klape to je v pohode. Kto vie aka bude situacia ked budete dva mesiace den co den spolu. Stoji ti to za to? V akvariu plava plno ryb pre kazdeho.
-
PhYs0c
King
aach do slaka, som skor potreboval povzbudit 
k mojej praci, nie je to ziadna vyhra, firma je "na hlavu" pracujem ako team leader, zarabam v cistom 600 (v nasom regione sa nezaraba 500 za pasom a uz duplom nie v nasej firme)..
ja viem ze je to risk, a to ani nehovorim o tom, ze ma o mna zaujem nasa recepcna, ktora je strasna je*acka
to k tomu rybniku.. je to tazke sa rozhodnut, ale z tohto platu si sam byvanie dovolit nemozem, dovolenky by tiez nehrozili, to ani nehovorim o tom, ze clovek ma chut raz za cas si kupit nejaku sprostost pre potesenie (rozumej ps4
), podnikatelske prostredie je tu na k.. dve veci
kdezto v UK keby si najdem job, prispieval by som do nasho (momentalne jej) podnajmu, cca 1000ku by som si vedel odlozit mesacne alebo minut, z coho sa lahsie setri na dovolenku, podnikanie tam nie je take zlozite a byrokraticke ako tu co som zatial cital... lacne lety z londyna, pre nadsenca IT ovela priaznivejsie prostredie, sluzby atd.. (kto raz okusil netflix vie o com hovorim).. a aby som nezabudol aj to ze budeme spolu
k mojej praci, nie je to ziadna vyhra, firma je "na hlavu" pracujem ako team leader, zarabam v cistom 600 (v nasom regione sa nezaraba 500 za pasom a uz duplom nie v nasej firme)..
ja viem ze je to risk, a to ani nehovorim o tom, ze ma o mna zaujem nasa recepcna, ktora je strasna je*acka
kdezto v UK keby si najdem job, prispieval by som do nasho (momentalne jej) podnajmu, cca 1000ku by som si vedel odlozit mesacne alebo minut, z coho sa lahsie setri na dovolenku, podnikanie tam nie je take zlozite a byrokraticke ako tu co som zatial cital... lacne lety z londyna, pre nadsenca IT ovela priaznivejsie prostredie, sluzby atd.. (kto raz okusil netflix vie o com hovorim).. a aby som nezabudol aj to ze budeme spolu
-
t0m4s3
Admin
Ked to takto zhrnies, tak Londyn znie ako jasna volba. Lenze to vsetko za predpokladu, ze ten vztah vydrzi. A to sa predpoveda len velmi tazko. Ty tuto moznost nevidis, pretoze si zamilovany a tym je velmi ovplyvnene aj tvoje rozhodovanie. Drzim palce nech uz sa rozhodnes akokolvek.
-
PhYs0c
King
Díky, samozrejme, že vidím aj túto možnosť, rovnako aj tú, že si nenájdem job. To je dôvod prečo stále váham, keby som si to nepripúšťal, už som tu neni.
aj ja ti drzim palce hlavne zdravy rozum pri rozhodovani 
-
guess.whoo
Redeemer
vykaslal by som sa na tvojom mieste na job tu. ked mas tam kde byvat robotu si najdes, aj ked mozno nie hned ale najdes casom a: 1. budete spolu 2. budes zarabat viac 3. vypadnes odtialto 4. casom ak si sadnete a zalozite rodinu mas vyhrate (uk soc system)
nevyhody: nevidim ziade..prist o pracu teamleadera vo fabrike nie je ziadna katastrofa
ja by som sa pakoval byt tebou
nevyhody: nevidim ziade..prist o pracu teamleadera vo fabrike nie je ziadna katastrofa
ja by som sa pakoval byt tebou
a prečo nie, moja babka bola od môj deda staršia o 2 roky a celý život im síce manželstvo vydržalo, len vo vzťahu im to miestami neklapalo, ale nebolo to nič pobabrané, v pohode spolu vychádzali aj ako starý rodičia
//autoeditácia príspevku (27 Nov 2014, 20:36)
//autoeditácia príspevku (27 Nov 2014, 20:36)
To je podstatné, pretože je to najdôležitejšia časť každého vzťahu.PhYs0c napísal:Momentalne som pracovne v Anglicku kde som sa "zaplietol" s trochu starsou anglicankou. Nie o vela ale nie je to ani zanedbatelny rozdiel. Ja mam 23 ona 31 cize 8 rocny rozdiel. Je to moja kolegyna v praci. Prisiel som na tyzden na SR a nejak viac sme si zacali pisat ked som sa vratil zacali sme chodit spolu von na vylety atd. Rozumieme si smejeme sa dokonca sa nam pacia rovnake veci mame dost spolocnych zaujmov sex je super. Jednoducho je to s nou uplne ine ako s 20-25 rocnou babou. Cize by som samozrejme rad pokracoval ale problem je v tom ze ja za mesiac odchadzam na SR na stalo ona sice asi tiez pride na mesiac ale potom asi naspat tak nwm co robit. Mali ste niekto starsiu partnerku? Ako to dopadlo?
Ked dospejes a nadobudnes viac skusenosti, tak zistis, ze to nie je najdolezitejsia vec.