hmm ... jedno mi unika ... preco niekam pchat drahy motor zo stvorkolky, ked funkcny 120tkovy motor ti niekto milostivo daruje len za to, ze si ho uz konecne odvezes a nebude mu dalej zavadzat - s tym suvisia aj dalsie buduce problemy, ako opravy - povedz mi kde zozenies ND na motor zo stvorkolky ? naproti tomu aj stara Omáčková vie, kde ze štefan z horneho konca ma na predaj repasovanu hlavu na 120ku a ako gratis prida 15tku očkový kľúč
co sa konstrukcie tyka, tak tu sa mi snad sniva - z ocelovych profilov sa stavaju konstrukcie, ktore nesu stovky ton a ty sa pytas ci sa da zvarit nieco co unesie 400kg
klasicky automat nemaju, maju variator, co je samocinna bezstupnova prevodovka a problem vyplynie, ked bude treba opravu ... iny zasadny problem nevidim, pokial niekomu vyhovuje jazdit na takej
co sa plynu a brzdy tyka, tak stvorkolkove brzdy na tom urcite neuzijes - brzdy urcite pouzivaj take ake sa viazu ka napravam, na ktorych to bude stat - je to minimalizacia vzniku moznych problemov co sa zlozitosti konstrukcie tyka

ovladaci system brzd samozrejme bude treba z auta (pedal, valec, expanzku, trubky a hadice a pod.) ... co sa plynu tyka staci lanko pripevnit k pedalu
a ako poslednu radu by som videl to, ze ked si niekto nieje isty v takychto zakladnych veciach, asi by sa do takej stavby nemal pustat

... som ochotny kyvnut niekomu, kto sa pride spytat na konkretny problem, nie ale nikomu, kto o tom nevie ani nic - lacnejsie ta vyjde, ked si nejaku uz hotovu kupis