Ja som tam bol tiez, podla mna na Slovensku to bol taky predchodca FB, nebolo to uplne zle, ani uplne dobre, ale tiez som tam stretol ludi, ktorych som dlho nevidel, podobne ako teraz FB. Uz tam ale nechodim tiez nejaky ten rok, dva. Zaujimali by ma este statistiky uzivatelov, ktori tam boli regnuti pred dvomi rokmi a teraz
Ste na BOOOM.SK ? ak hej ako Vas najdeme ?
tak sa rozpis o tych zakladateloch ked si to uz nacal 
Ja som tam bol tiez, podla mna na Slovensku to bol taky predchodca FB, nebolo to uplne zle, ani uplne dobre, ale tiez som tam stretol ludi, ktorych som dlho nevidel, podobne ako teraz FB. Uz tam ale nechodim tiez nejaky ten rok, dva. Zaujimali by ma este statistiky uzivatelov, ktori tam boli regnuti pred dvomi rokmi a teraz
Museli zaznamenat drasticky odliv.
-
Robbie42
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Uznavam, asi som prilis zovseobecnoval. Aj ked osobne nie som nadsencom pre diskoteky, nemam proti nim nic, obcas sa tam zastavim zabavit aj ja. Moj nazor, ktory som napisal to ale nemeni. A kde som sudil ludi podla vzhladu? Sudil som jedine booom.sk a to na zaklade "pozorovania", na zaklade toho aki ludi su pre tu stranku najviac "zapaleni".seth82 napísal:takže diskotéky sa v dnešnej dobe súdia podľa ľudí...ok. Takže ja neznášam metalistov, ktorí si myslia, že su vampíri a pankáčov, ktorí zasa po sebe musia hádzať kadejaké železo...súdim ľudí podľa vzhľadu, aj keď ich nepoznám....dobré, nie?
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
neviem ako ,ale tak ja som tam od roku 2006 co je myslim este za cias toho obdobia pred funusom ,to ze tam je malo ludi z vasho okolia beriem ,no z mojho je ich tam dost ,skoro vsetci ,za druhe je to od 18 aj ked to tam tak nevyzera ,no admini aspon na poucenie o veku userov rusia konta ,mne tam ide hlavne o fotky z akcii na ktorych som bol ,nepovazujem sa ze nejakeho diskaca a predsa na akciach som ,nemam rad taketo nazori ktore zovseobecnuju vsetkych co na dany portal chodiaFrco napísal:tak sa rozpis o tych zakladateloch ked si to uz nacal
Ja som tam bol tiez, podla mna na Slovensku to bol taky predchodca FB, nebolo to uplne zle, ani uplne dobre, ale tiez som tam stretol ludi, ktorych som dlho nevidel, podobne ako teraz FB. Uz tam ale nechodim tiez nejaky ten rok, dva. Zaujimali by ma este statistiky uzivatelov, ktori tam boli regnuti pred dvomi rokmi a terazMuseli zaznamenat drasticky odliv.