ja som na booome cORP.
Ste na BOOOM.SK ? ak hej ako Vas najdeme ?
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ste na BOOOM.SK ? ak hej ako Vas najdeme ?
nazov je jasny
ak sa tema nebude pacit modom kludne ju zamknite ,ale kedze je tu taka aj o pokeci a celkom sa uchytila mozno sa uchyti aj o booome kedze viem ze na booome je v poslednej dobe asi kazdy....
ja som na booome cORP.
ja som na booome cORP.
-
lekoklatik
VIP
Teba veľmi pohltil ten článok od toho blaváka, nie?Soviet napísal:Neviem preco, ale ja tam niesom..A ani nebudem..O co tam vlastne ide?CI pokecikovat s cicuskami a obzerat fotky dievcat kde sa predvadzaju a vsade spulia usta? Tak to veru nepotrebujem...
Mohli by veru urobit boom na ten web
Ani ja tam nie som. Je to nejaký online nástupca pokecu. Alebo sa skôr snažia pokec dohoniť?
-
cORP.
Addict
ja by som povedal ze to nema s pokecom nic spolocne ,aspon na zapadnom slovensku je tam velmi vela ludi ,a skorej do ide inym smerom ,je to viac o fotkachlekoklatik napísal:Teba veľmi pohltil ten článok od toho blaváka, nie?
Ani ja tam nie som. Je to nejaký online nástupca pokecu. Alebo sa skôr snažia pokec dohoniť?
Re: Ste na BOOOM.SK ? ak hej ako Vas najdeme ?
LOL?cORP. napísal:kedze viem ze na booome je v poslednej dobe asi kazdy....
-
mikkimikki
Medium Professional
-
cORP.
Addict
tak zijem asi na marse kedze nepoznam skoro cloveka co tam niejeTomasito napísal:cORP., taktiez si myslim, ze s booomom si prisiel "po funuse" (jeho najlepsie casy su davno prec).
//autoeditácia príspevku ( 12 Sep 2009, 18:21 )
tak to teda zamkni nema to potom zmysel dalej rozpitvavatTomasito napísal:cORP., taktiez si myslim, ze s booomom si prisiel "po funuse" (jeho najlepsie casy su davno prec).
-
seth82
Darca
-
seth82
Darca
-
seth82
Darca
takže diskotéky sa v dnešnej dobe súdia podľa ľudí...ok. Takže ja neznášam metalistov, ktorí si myslia, že su vampíri a pankáčov, ktorí zasa po sebe musia hádzať kadejaké železo...súdim ľudí podľa vzhľadu, aj keď ich nepoznám....dobré, nie?Robbie42 napísal:Sudim len podla ludi, ktori tam chodia a poznam ich osobne.
-
Shark NX
Addict
Ako vravi kolega v Citacii tie casy popularity Booomu su davno prec ... Poznam jeho zakladatelov a s nimi to aj inac vyzerat nemohlo.Tomasito napísal:cORP., taktiez si myslim, ze s booomom si prisiel "po funuse" (jeho najlepsie casy su davno prec).
Mam tam account ale nebol som na nom 100 Rokov a uz mi urcite vyprsala platnost.