//GothaR: ja som to nastastie zistil este pred kupou
//autoeditácia príspevku ( 21 Nov 2009, 16:11 )
Ty vole to je neskutocna pi*ov***...
Mozno ma trocha rozmaznali hry ktore vysli v poslednej dobe, kazdopadne sa mi na Frontlines nepaci asi absolutne nic. Napriklad "akoze destruktivne prostredie", co znamena ze rozbitelne su asi 4 modely (velke nadrze, sudy, vybusne sudy a betonove bloky) ktore su naspamovane v kazdej mape nech ma hrac pocit aky je to uzasny engine, podla mojho nazoru skareda grafika (myslim tym skor jej styl nez kvalitu, na tej som nikdy nejak nesedel), to ze s utocnou puskou na viac ako 15 metrov nic netrafis napriek tomu ze je na nej pompezne nasadena optika, najnudnejsie intro s akym som sa v mojej hracskej historii stretol (jedno velke klise, citane monotonnym hlasom sprevadzane kreslenymi obrazkami. Aj Fate mal lepsie a to uz je co povedat) a tak dalej...rochedo napísal:co sa ti na tom nepaci ? v recenziach dopadla slusne
Prakticky cela PopCap tvorba spociva v prevedeni flashoviek do takejto podoby. Skusal som si demo - ooo ano je to velmi chytlave - ale rovnako som si to hovoril aj pri Flock! a tiez ma to omrzelo.Gangy napísal:Hra to moze byt sice fajn ale myslim ze za taketo "flashovky" je hanba pytat aj tych 5 € nieto este 10. To staci pobehat miniclip a podobne weby a clovek najde x podobnych veci zadarmo....