Radsej si crafti hry a ked si vykraftis blbost tak to aspon giftnes na fake account a tam mozno chytis nieco dobre popripade nazbieras uhlie a vykraftis dalsiu dobru vec. Zbierat uhlie sa neoplati pretoze su uz aj maniaci co maju cez 2000 uhlia takze aj to , ze budem aspon 1 z 1000 je velmi mala pravdepodobnostMichaelo napísal:Hmmm ja som si akurát zakúpil originál Anomaly Warzone Earth a Orcs Must die. prvú hru mám na mobile len má málo levelov![]()
Orcs must die som síce prešiel no tie leaknuté verzie blbli a predsa len tie DLC (ktoré som kúpil tiež) tam pridávajú pár noviniek.
Na obe sa viažu achievy tak uvidíme čo dostanem.
Skôr by som sa chcel spýtať čo je lepšie. Craftovať uhlie alebo si ho nechať a mať vyššiu šancu vyhrať ceny?
GRAND PRICE = všetky hry na steame. To by sa mi páčilo.
Steam, xgames, g2play,... - akcie
Re: Steam, xgames, g2play,... - akcie
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Michal : krafti nemas sancu videl si kolko uhlia ponukaju na steame ? 90+
IDe niekomu ten achivment v Rusty hearts? ze ci sa my to oplati stahovat
-
Michaelo
Hardcore addict
Hmmm no krása. Ja mám 4 uhlia len. Práve som zapol Orcs Must Die a blbne to úplne rovnako ako tá warez verzia. Rovnako je zvuk po Rusky a rovnako mi chýbajú nápisy.
Fakt fasa.
Fakt fasa.
Ano uz som to urobil na troch accountoch.lajci napísal:IDe niekomu ten achivment v Rusty hearts? ze ci sa my to oplati stahovat
-
ZappBrannigan
Darca
ak by ti bol ten coal na nič (čo asi nie) tak mi ho môžeš giftnuť. 
Acania za Global Ops: Commando Libya? Nemam rad FPS.detrox napísal:ked tak vymenim niečo s tohto :
Plus nejake kupony:
http://imgur.com/Zq4oB
pište mi do ss račej a inač pozeral som videa na ten global ops moc sa mi to nepačiicefiresr napísal:
Acania za Global Ops: Commando Libya? Nemam rad FPS.
Plus nejake kupony:
http://imgur.com/Zq4oB
-
Sphinx
Addict
prepni si len hru v steame do anglictiny nie CZ a mas po problemeMichaelo napísal:Hmmm no krása. Ja mám 4 uhlia len. Práve som zapol Orcs Must Die a blbne to úplne rovnako ako tá warez verzia. Rovnako je zvuk po Rusky a rovnako mi chýbajú nápisy.
Fakt fasa.
maš niečo s kompom, mam tu hru a nemam problem... jedina blbost je, že sa nedaju premapovať klavesyMichaelo napísal:Hmmm no krása. Ja mám 4 uhlia len. Práve som zapol Orcs Must Die a blbne to úplne rovnako ako tá warez verzia. Rovnako je zvuk po Rusky a rovnako mi chýbajú nápisy.
Fakt fasa.
ja ked som mal warez verziu všetko šlo v pohode
-
Mek
Addict
Dostal som hru Payday: The Heist (momentalne v akcii za 12,72€) ale radsej by som siahol po hre Portal 2 (momentalne v akcii za 11,24€). Ak je niekto ochotny vymenit, piste PM. 
//edit: uz som vymenil
//edit: uz som vymenil
-
Michaelo
Hardcore addict
Áno to som spravil a ide to ale tak pre boha keď robím češtinu do hry tak to asi tak nezorem nie?Sphinx napísal: prepni si len hru v steame do anglictiny nie CZ a mas po probleme
Aspoň že sa dá prepnúť lebo vo Warez verzii aj keď som prepísal súbory tak to nešlo
ja dam arcania gothic 4 a vy mne counter strike 1 anthology
ja dam arcania gothic 4 a vy mne counter strike 1 anthology
-
Sphinx
Addict
niekto sa tu pytal na achiev z Rusty hearts .. ano ide ten achiev mam to hotove.. smozrejme uhlie ako inak.. ak nie to tak vymr*any kupon
Vsetci vieme, ze Valve trolluje 
Hovori sa "trolí"icefiresr napísal:Vsetci vieme, ze Valve trolluje
Tak ten achievement z Rusty hearts: najprv 2 hodiny sťahovania hry, potom hodina ako sa to patchovalo, potom som sa pol hodinu pasoval s registráciou a následne som to asi asi hodinu hral, pokiaľ sa mia tak na štvrtý raz nepodarilo dať ten dungeon na požadovaný rank. Výsledok - uhlie 
tie dungeony easy registracia bola v poho lebo som si kukol steam acheves a ake free to play hry budu a regol som sa dopredu stahovanie 2 mega za sekundu z ceska