Vďaka Benčíkovi za nepriame upozorňovanie na ideologicky nenávistné aspekty židovstva, z Talmudu a iných židovských zdrojov.
Strana ĽSNS
Re: Strana ĽSNS
Uhrík - médiá, NRSR (hlasovanie), práca/výsledky v BBSK, a iné (19m:47s)
Kotleba - vplyv EÚ na vládu, vízový styk s Ukrajinou (migračný tábor), a iné mix (48m:50s)
Inač tá stv-redaktorka hneď s prvou otázkou (1h:28m:49s) nemala chybu.
Ináč tie reakcie na otázku redaktorky nemali chybu. Jak z prvej osobitnej.
Otras. Presne toto prinášajú do politiky ĽSNS, už som len čakal, kým ju tam fyzicky napadnú. Keď budú mať viac moci, tak príde aj k tomu.
Áno, toto prinášajú. Že vykričia ľuďom pravdu do očí. Holt pravda vždy bolela.
To revanie tam je hocičo, len nie pravda. Redaktorka položila dve legitímne otázky a ten srab, čo sa usmieval za stolom sa zmohol len na ironické odpovede. To však zjavne imponovalo tupcom v hľadisku. Čiže v podstate neschopnosť odpovedať na otázku sa prijímala ako pozitívum, v štýle, "ako jej to nandal." Takto politiku ĽSNS vedie všeobecne. Hranie to na emocionalitu a demagógia.
to je uplna klasika, ked na nieco nechces/nevies odpovedat, tak to rychlo zakecas niecim inym, na straz, a vsetci su spokojni. teda vsetci tvoji volici, lebo realne ta zaujima iba oni co si myslia.
Dobre, že ste si pozreli len tú jednu časť. A na tom budeme súdiť politiku strany...
Ale prekrúcanie a lži u ľudí tvojho druhu vo svoj prospech nie sú ničím novým.
Hlavná vec, že nemal problém odpovedať ostatným "nestranným" pýtajúcim. Keď chcú klásť legitímne otázky tak nech ich pozvú na relevantnú diskusiu, a nie šmírovať po mítingoch a klásť otázky a čakať, že sa preriekne a povie "niečo" čo už bude médiá zaujímať. Chápeš jej/im nešlo o hodnotný obsah výpovede.
Lebo, ak si to nepochopil, bola z média, ktoré je jedno z pléna, ktoré ich ignoruje a nepozýva do diskusií. Preto tá "irónia" a celá ta situácia. O tom práve pred tou diskusiou hovoril. Potom si tam vystúpi nejaká redaktorka z stv-čky, a to imponovalo pohoršenie ľudí.hughito napísal:Redaktorka položila dve legitímne otázky a ten srab, čo sa usmieval za stolom sa zmohol len na ironické odpovede.
Hlavná vec, že nemal problém odpovedať ostatným "nestranným" pýtajúcim. Keď chcú klásť legitímne otázky tak nech ich pozvú na relevantnú diskusiu, a nie šmírovať po mítingoch a klásť otázky a čakať, že sa preriekne a povie "niečo" čo už bude médiá zaujímať. Chápeš jej/im nešlo o hodnotný obsah výpovede.
Tú samozrejme súdim na základe toho, že ich roky sledujem, nie na základe časti videa, tak netrep.Dobre, že ste si pozreli len tú jednu časť. A na tom budeme súdiť politiku strany...
Áno, "nestranným," teda tie, ktoré vyhovovali. Samozrejme, pri odpovediach zborový potlesk a smiech pri rasistických narážkach o čiernych vlkoch a bielych ovciach a pod. Žumpa. Čo sa týka toho pozývania, tak s tým ja nemám nič spoločné, každopádne, podľa mňa to nie je vhodné, aby sa napr. nepozývali do debát, naopak, mali by všetci počuť, čo vlastne hovoria.Hlavná vec, že nemal problém odpovedať ostatným "nestranným" pýtajúcim
Čiže neviem, čo som prekrúcal a kde sú "lži," takisto ani akí sú to tí ľudia "môjho druhu."Ale prekrúcanie a lži u ľudí tvojho druhu vo svoj prospech nie sú ničím novým.
sak predsa homo sapiens.
keby si vypocul diskusiu "mainsreamovi" novinari a Koroni zo SV, tak by si vedel, ako funguje dramaturgia.rebuss napísal:Dobre, že ste si pozreli len tú jednu časť. A na tom budeme súdiť politiku strany...
Lebo, ak si to nepochopil, bola z média, ktoré je jedno z pléna, ktoré ich ignoruje a nepozýva do diskusií. Preto tá "irónia" a celá ta situácia. O tom práve pred tou diskusiou hovoril. Potom si tam vystúpi nejaká redaktorka z stv-čky, a to imponovalo pohoršenie ľudí.
"si tam vystupi". takze statna televizia nema pravo informovat o sneme kotliet? alebo aj keby tam bola za seba, tak nema pravo tam ist? ku ludom, ktori sa tak trasu o slobodu zhromazdovania a prejavu.
tak isto pubertiaci s obrazkami a komentarmi: tak ich startuje, ked sa ku niecomu vyjadria "celebrity", ze az oni, ktorych doterajsi zivotny uspech spociva v maturite zo strednej skoly, si uzurpuju povinnost sa "objektivne" vyjadrovat ku vsetkemu.
Ak myslíš tú diskusiu s Havranom kde bol hosťom aj Koroni, tak tú som počúval. A koniec kde rozoberali tu dramaturgiu.. je logické, že na tému dajme tomu história ČSSR si tam nepozvú nejakého amatéra, ktorý publikoval zo dva články. To chápem, že tam prebieha tá selekcia, ale tu sa bavíme o jednej z 5-tich najsilnejších politických strán, ktorú volilo určité spektrum ľudí, a ktorá ich zastupuje. Aj oni žijú a sú obyvatelia Slovenska.
A to je tá demokracia.
Čo sa týka druhej veci, ona tam hlavne prišla ako redaktorka. Sama to na začiatku povedala. A ak ich ignorujú médiá, tak oni zasa na druhú stranu zvolili prístup podobný.
A to je tá demokracia.
Čo sa týka druhej veci, ona tam hlavne prišla ako redaktorka. Sama to na začiatku povedala. A ak ich ignorujú médiá, tak oni zasa na druhú stranu zvolili prístup podobný.
Neviem či si narážal aj na mňa, keď nie tak prepáč. Ako vieš či som videl len tú časť? videl som polovicu videa, ale toto mi najviac udrelo to očí. Mám cez sviatky pestrejší program ako pozerať dve hodiny do blba. Redaktorka inak za to nemôže koho pozývajú a nepozývajú do RTVS. Ona sa na výzvu vodcov, aby sa ľudia nebáli opýtať, opýtala. Najviac ma zaráža že nikde v komentároch pod videom sa to nespomenulo, ako sa tam tí ľudia správali k žene (bol som vychovávaný tak, že žena si zaslúži ešte väčšiu úctu ako normálne, preto ma to možno tak zarazilo), na úrovni krčmových pokrikovačiek.rebuss napísal:Dobre, že ste si pozreli len tú jednu časť. A na tom budeme súdiť politiku strany...
Lebo, ak si to nepochopil, bola z média, ktoré je jedno z pléna, ktoré ich ignoruje a nepozýva do diskusií. Preto tá "irónia" a celá ta situácia. O tom práve pred tou diskusiou hovoril. Potom si tam vystúpi nejaká redaktorka z stv-čky, a to imponovalo pohoršenie ľudí.
Zato na druhej strane, keď sa nejaký ĽSNSák opýta na Hríbovej diskusii niečo, tak to je sú úplné iné reakcie. Len pre porovnanie slušnosti dvoch publík.
Myslím si že keď sa s Kotlebovcami nič nespraví, v ďalších voľbách budú mať okolo 15% a asi aj viac. A vyzerá to tak že sa nič nespraví. Ľudia sa uvedomia až keď príde nejaký škandál, čo v ĽSNS asi bude až keď si to niekto naozaj odnesie na zdraví.
Na teba nie. Ty si sa odvolával na tie reakcie. Čo sa toho týka, to samozrejme v žiadnom prípade netolerujem. Aj keď sú neviem aký bezočivý, čo väčšina novinárov je, tak si treba držať úroveň.
A pokiaľ viem, celý chaos spôsobil starší pán, ktorý, ako bolo zrejmé, s ňou mal osobné skúsenosti.
A pokiaľ viem, celý chaos spôsobil starší pán, ktorý, ako bolo zrejmé, s ňou mal osobné skúsenosti.
Dedo to robí dobre, držím mu palce, aby čo najdlhšie vydržal. ĽSNS začína pociťovať, že sociálne siete sú zbraň dvojsečná a pritom je to len jeden obyčajný dôchodca. Čo by dokázalo viac ľudí? Ani sa nedivím, že sú na Benčíka tak nasraní, keď húfne musia mazať profily, skupiny a stránky, ktoré tak pracne budovali a zbierali followerov.
https://dennikn.sk/blog/kotlebovsky-adm ... eho-nacka/
Predpokladám, že v prípade trestného stíhania alebo občianskej žaloby voči ĽSNS, či vedeniu stranu, by sa bránili presne rovnako, že s tými stránkami a skupinami nemajú nič spoločné a vôbec nemôžu za to, keď nejaká psychicky chorá osoba šíry ich propagandu a robí im politickú kampaň. Klasika...
https://dennikn.sk/blog/kotlebovsky-adm ... eho-nacka/
Predpokladám, že v prípade trestného stíhania alebo občianskej žaloby voči ĽSNS, či vedeniu stranu, by sa bránili presne rovnako, že s tými stránkami a skupinami nemajú nič spoločné a vôbec nemôžu za to, keď nejaká psychicky chorá osoba šíry ich propagandu a robí im politickú kampaň. Klasika...
Viac "screenshotovať"?ephramko napísal:Čo by dokázalo viac ľudí?
On len "odhaluje" to, čo bolo aj tak verejne prístupné - asi s nádejou, že tak nejak zapôsobí na potencionálnych voličov ĽSNS.
mazat nemusia, len si nastavia sukromie. alebo len jeho sameho zablokuju.ephramko napísal: húfne musia mazať profily, skupiny a stránky, ktoré tak pracne budovali a zbierali followerov.
ano Aryan, verejne pristupne. nie ako fanusikovia kotliet, ktori ludom lezu do profilov a zverejnuju to co je urcene len pre priatelov. vid redaktorka Plusky, ktora si dovolila nedrzat triznu za rusku vojensku hudbu, ale napisala si sukromny status. kotelataci je do teraz pisu, ako ju treba na ulici znasilnit alebo jej aspon rozkopat hlavu.
http://www.naseslovensko.net/nase-nazory/pozor-podla-noveho-protiextremistickeho-zakona-spachate-pri-zvolani-slovensko-slovakom-trestny-cin-apartheidu/
Len na pripomenutie akou paródiou sa tento zdochýnajúci "liberálne-demokratický" kôň stal.. a ako sa hovorí, vtedy najviac kope. Takže veľa "apartheidu" do nového roku!
Len na pripomenutie akou paródiou sa tento zdochýnajúci "liberálne-demokratický" kôň stal.. a ako sa hovorí, vtedy najviac kope. Takže veľa "apartheidu" do nového roku!
Hojkaci pozor co pisete o LSNS!Vláda s pomocou poslancov SaS totiž prijala zákon, že trestným činom bude už aj hanobenie skupiny alebo jednotlivca na základe politického presvedčenia.
Btw vedeli ste, ze chcu zakazat aj Lucii Bilou? Vraj ma rasisticke priezvisko
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
LOL, kotlebovcov serie, že sa im SAS strčila do agitky?
S nimi to už ide dolu vodou, nevedia, čo so sebou. Ale ten článok je ako rumádzganie malého chlapca, v štýle "mááámííí, veď aj jaaa!!", s nadpisom ako z Nového Času (výkričníky chýbať nesmú, aby to imponovalo rovnakej čitateľskej skupine, ktorá číta spomínaný bulvár - tie dolné časti Gaussovej krivky - za toto ma môžu kľudne zažalovať v rámci hanobenia).
Citujem: "Na to je však potrebných 30 podpisov poslancov NR SR. Keďže ĽS Naše Slovensko má len 14 poslancov a proti prijatiu tohto zákona hlasovalo dokopy len 21 poslancov, tak sa nám podnet na Ústavný súd nepodarilo podať." - a kotlebovci aj niekoho oslovili v tejto snahe? Nejako som sa to v článku nedočítal. Alebo iba skonštatovali, že nemajú dosť poslancov a preto to nechali tak a preto "neuspeli"? Skúsili sa dohodnúť so SAS alebo niekým iným? To samozrejme v článku pre istotu nie je - ešte by sme sa dozvedeli, že čušali a s nikým diskutovať nechceli.
Na margo kriminalizácie "Slovensko Slovákom" - toto je taký bullshit, že sa to opísať nedá. Citujem:
"Novela Trestného zákona zaviedla skutkovú podstatu nového trestného činu apartheidu. Ten je definovaný ako “konanie jednotlivca, ktorým sa snaží zachovať režim charakteristický útlakom a nadvládou jednej rasovej skupiny nad inou”. Chápte to tak, že ak niekto bude aktívne svojím konaním na proteste proti imigrantom vyvolávať Slovensko Slovákom, má na krku trestný čin apartheidu!!!"
Sprostosť. Nič iné, iba domýšľanie a manipulácia svojho blaženého publika hrou na zákaz vlasteneckých prejavov. Pokiaľ mi to niekto nedokáže legislatívne, tak je to iba naprostý výmysel.
----
Ešte mimo témy. Keď som šiel na taxíku z BA stanice do hotela pred odletom späť do Japonska, zažil som skvelých pár minút s taxikárom s "prehľadom". Samozrejme prvá otázka, kam zo Schwechatu cestujem - reku Tokio. A že či mi tí šikmookí nevadia. A potom vraj sú na tom lepšie, lebo Shinzo Abe sa stretol s Putinom. A Američania sú zlí, pchajú sa všade, treba podporiť Kotlebu, ktorý zabráni ich vplyvu na Slovensku. Aj z EÚ by sme mali vystúpiť.
Toto bol párminútový náhľad do duše kotlebovoliča a fanúšika odpad webov, človeka, ktorý toho o svete vie strašne málo. Nemienil som sa s ním vadiť a pokaziť si deň pri jazde v taxíku. Ale môžem si zaškrtnúť to, že som naživo stretol takého, kto týmto kravinám naozaj verí.
S nimi to už ide dolu vodou, nevedia, čo so sebou. Ale ten článok je ako rumádzganie malého chlapca, v štýle "mááámííí, veď aj jaaa!!", s nadpisom ako z Nového Času (výkričníky chýbať nesmú, aby to imponovalo rovnakej čitateľskej skupine, ktorá číta spomínaný bulvár - tie dolné časti Gaussovej krivky - za toto ma môžu kľudne zažalovať v rámci hanobenia).
Citujem: "Na to je však potrebných 30 podpisov poslancov NR SR. Keďže ĽS Naše Slovensko má len 14 poslancov a proti prijatiu tohto zákona hlasovalo dokopy len 21 poslancov, tak sa nám podnet na Ústavný súd nepodarilo podať." - a kotlebovci aj niekoho oslovili v tejto snahe? Nejako som sa to v článku nedočítal. Alebo iba skonštatovali, že nemajú dosť poslancov a preto to nechali tak a preto "neuspeli"? Skúsili sa dohodnúť so SAS alebo niekým iným? To samozrejme v článku pre istotu nie je - ešte by sme sa dozvedeli, že čušali a s nikým diskutovať nechceli.
Na margo kriminalizácie "Slovensko Slovákom" - toto je taký bullshit, že sa to opísať nedá. Citujem:
"Novela Trestného zákona zaviedla skutkovú podstatu nového trestného činu apartheidu. Ten je definovaný ako “konanie jednotlivca, ktorým sa snaží zachovať režim charakteristický útlakom a nadvládou jednej rasovej skupiny nad inou”. Chápte to tak, že ak niekto bude aktívne svojím konaním na proteste proti imigrantom vyvolávať Slovensko Slovákom, má na krku trestný čin apartheidu!!!"
Sprostosť. Nič iné, iba domýšľanie a manipulácia svojho blaženého publika hrou na zákaz vlasteneckých prejavov. Pokiaľ mi to niekto nedokáže legislatívne, tak je to iba naprostý výmysel.
----
Ešte mimo témy. Keď som šiel na taxíku z BA stanice do hotela pred odletom späť do Japonska, zažil som skvelých pár minút s taxikárom s "prehľadom". Samozrejme prvá otázka, kam zo Schwechatu cestujem - reku Tokio. A že či mi tí šikmookí nevadia. A potom vraj sú na tom lepšie, lebo Shinzo Abe sa stretol s Putinom. A Američania sú zlí, pchajú sa všade, treba podporiť Kotlebu, ktorý zabráni ich vplyvu na Slovensku. Aj z EÚ by sme mali vystúpiť.
Toto bol párminútový náhľad do duše kotlebovoliča a fanúšika odpad webov, človeka, ktorý toho o svete vie strašne málo. Nemienil som sa s ním vadiť a pokaziť si deň pri jazde v taxíku. Ale môžem si zaškrtnúť to, že som naživo stretol takého, kto týmto kravinám naozaj verí.