Pôvodne som chcel napisať aby si sem tie štatistiky dal, ale pravdepodobne si si aj tak prečital len članok a žiadne štatistiky si nikdy nevidel. Ale aj napriek tomu štatistiky v tomto pripade aj tak nebudu smerodatné, keďže väčšina ľudí spravanie asocialov zo strachu nerieši a už vôbec ani len nenahlasuje.xH4wK napísal: Kde ? Podla oficialnych statistik bolo vytrznictvo predtym na rovnakej ba priam nizsej urovni ako po zavedeni ich hliadok takze kde policia zlyhava ?? Co spravili ?
Strana ĽSNS
Re: Strana ĽSNS
Všade tam, kde už sú ĽSNS. Zaujímavé však je, že polícia výrazne posilnila svojich ľudí vo vlakoch, ale to až po tom čo sa angažovali ĽSNS. Teraz je otázne či im ide o ochranu ľudí alebo o dozor.xH4wK napísal: Kde ?
Čo sa týka kriminality, asi by o tom mali niečo vedieť policajti príslušného kraja, a cestujúci vo vlakoch. Mazurek spomínal, že niektorí policajti s nimi komunikujú normálne a dokonca sú radi ich prítomnosti. Degeši z nich majú väčší rešpekt. A tí policajti sa mu zverili, že kriminalita klesla o viac než 80 percent čo v officialnych štatistikach uverejniť nemôžu.
je to velky argument, ze vrieskajuci pavian, ktory napadol zeny a deti nieco spominal
Maximálne tak slovne, ale to sa tu už rozoberá stále dookola.jackb napísal:napadol zeny a deti
a tym, ze sa to rozobera ich napadol menej, alebo co?
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Áno a je to potrebné rozoberať stále dokola. Alebo to máme zľahčovať iba preto, lebo "je náš"? Ak by tebe niekto takto "slovne" napadol deti a ženu, bol by si spokojný? Pochybujem o tom. O tom, že velebil Hitlera na Facebooku, sa ani rozpisovať nejdem.
Ak by bola situácia opačná, a šiel by si do ich krajiny, určite by ťa nevítali s otvorenou náručou, a to už ani nehovorím, keby si vykrikoval aký si hrdý kresťaň, a že tvoj Boh je najväčší/najsamlepší. Na mieste by si bol ukameňovaný. Poprípade ak by si aj vyviazol, tak by s tebou pozametali tamojšie súdy.seth82 napísal:Ak by tebe niekto takto "slovne" napadol deti a ženu, bol by si spokojný?
-
xH4wK
My takuto nenavist v zakonoch zakorenenu nemame.. oni ano, takze odtial utekaju sem.. a tu ich vitame rovnakou nenavistou. PEKNE OD VAS.
Takže riešenie je si sem narvať všetkých moslimov, pre ktorých sú tamojšie zákony veľmi hrubé alebo si na nich nezvykli. Ale paradoxom je, že s ponechaním ich viery, presvedčenia, kultúry, nech si aj tu môžu zakladať to z čoho utekajú. A mimochodom tú nenávisť v zákonoch mali zakorenenú aj doteraz.
A neutekajú náhodou pred vojnovými konfliktmi?
A neutekajú náhodou pred vojnovými konfliktmi?
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nič také by som nikde nevykrikoval, pretože je mi ich alebo tvoj boh ukradnutý. To, že niečo vykrikovali, máš odkiaľ? Máš na to nejaký dôkaz? Zatiaľ jediné, čo som videl je to, že Mazurek tam skákal ako pavián a vykrikoval. Máš nejaké zdroje?[url=[/url] napísal: Ak by bola situácia opačná, a šiel by si do ich krajiny, určite by ťa nevítali s otvorenou náručou, a to už ani nehovorím, keby si vykrikoval aký si hrdý kresťaň, a že tvoj Boh je najväčší/najsamlepší. Na mieste by si bol ukameňovaný. Poprípade ak by si aj vyviazol, tak by s tebou pozametali tamojšie súdy.
https://dennikn.sk/402505/kotlebov-agre ... mi-recami/
K tomu Hitlerovi mi samozrejme pre istotu nenapíšeš nič. Veď "je náš", tak prečo ho za každú cenu neobhajovať?
Opytaj sa Retneho, kolkokrat denne ho kamenuju, bicuju a vesaju 
A kde ti ludia, ktorych pavian napadol kricia nieco o bohu? Jediny kto si o neho obtiera papulu je on. Nehovoriac o tom, ze tara uplne nezmysly. Ale na to on ma argument: "nie som historik". Hlavne, ze o historii snad hovori aj pocas velkej potreby.
A kde ti ludia, ktorych pavian napadol kricia nieco o bohu? Jediny kto si o neho obtiera papulu je on. Nehovoriac o tom, ze tara uplne nezmysly. Ale na to on ma argument: "nie som historik". Hlavne, ze o historii snad hovori aj pocas velkej potreby.
-
AllGoneDead
Medium Star
Asi stranku dozadu si sa dozadoval dokazu, ze prave mazurek nieco hodil. Je velmi zaujimave, ze v tomto pripade ti staci, ze mazurek spominal...rebuss napísal: Mazurek spomínal, že niektorí policajti s nimi komunikujú normálne a dokonca sú radi ich prítomnosti. Degeši z nich majú väčší rešpekt. A tí policajti sa mu zverili, že kriminalita klesla o viac než 80 percent čo v officialnych štatistikach uverejniť nemôžu.
Naozaj velmi objektivne.
Okrem toho, ze vobec neragujes na to co sa ta clovek pyta, je zrejme, ze mas osobne skusenosti s krajinou, kde je vacsinove nabozenstvo islam.rebuss napísal:Ak by bola situácia opačná, a šiel by si do ich krajiny, určite by ťa nevítali s otvorenou náručou, a to už ani nehovorím, keby si vykrikoval aký si hrdý kresťaň, a že tvoj Boh je najväčší/najsamlepší. Na mieste by si bol ukameňovaný. Poprípade ak by si aj vyviazol, tak by s tebou pozametali tamojšie súdy.
Nie vsetci su fanaticki veriaci ako si si to vsugeroval. Okrem toho rovnakych nabozenskych fanatikov najdes skoro v kazdom nabozenstve. Ano aj v tom "nasom" krestanstve.rebuss napísal:Takže riešenie je si sem narvať všetkých moslimov, pre ktorých sú tamojšie zákony veľmi hrubé alebo si na nich nezvykli. Ale paradoxom je, že s ponechaním ich viery, presvedčenia, kultúry, nech si aj tu môžu zakladať to z čoho utekajú. A mimochodom tú nenávisť v zákonoch mali zakorenenú aj doteraz.
Ty si sice mozes "hrdo" povedat, ze v zakonoch nemame zakorenenu nenavist, ale zjavne nemozes povedat, ze tu nenavist nemas zakorenenu v sebe.
Aky je rozdiel ci utekas pred vojnou, alebo politickou a socialnou situaciou? 30 rokov dozadu sme kvoli tomu utekali my. Ako by sa ti pacilo, keby ta rakusania vratili naspat?rebuss napísal:A neutekajú náhodou pred vojnovými konfliktmi?
argumentami podla mna nic nedosiahnes, niektorí slabí jedinci jednoducho maju potrebu nasledovat votcu a zrat vsetko co je v sulade s ich primitivnym videnim sveta
-
xH4wK
Zial, je to presne tak... ohanaju sa, ze chcu diskutovat no zial ked prijde na argumentaciu a pouzivanie mozgu tam koncia a nasledne prechadzaju na vulgarizmy, osocovanie, zmenu temy.
Objektívne to je, lebo to tvrdí polícia. Nie officiálna, pod tlakom politiky, ale reálna, teda príslušníci polície, ktorí s tým majú reálny styk. Pre tvoj ďalší záujem si ťa dovoľujem upozorniť, že kedykoľvek môžeš vycestovať do problematických oblastí, kde hliadkujú a pri najbližšom stretnutí policajta sa ich popýtaj.AllGoneDead napísal:Asi stranku dozadu si sa dozadoval dokazu, ze prave mazurek nieco hodil. Je velmi zaujimave, ze v tomto pripade ti staci, ze mazurek spominal...
Naozaj velmi objektivne.
Vychádzal som z toho na čo narážal, takže neviem o čom točíš. Situáciu som priblížil na prípad, keby napr. ľudia z eu nedajbože utekali do ich krajín.AllGoneDead napísal:Okrem toho, ze vobec neragujes na to co sa ta clovek pyta, je zrejme, ze mas osobne skusenosti s krajinou, kde je vacsinove nabozenstvo islam.
Mám ale aj skúsenosť s internetom. Tiež by si to mal skúsiť.
Niečo mi to pripomína. Áno, argument typu, nie všetci moslimovia sú teroristi. A to, že medzi nimi nie sú všetci rovnakí, neznamená, že ich sem automaticky budeme púšťať, lebo by sme sa dopúšťali krivdy.AllGoneDead napísal:Nie vsetci su fanaticki veriaci ako si si to vsugeroval. Okrem toho rovnakych nabozenskych fanatikov najdes skoro v kazdom nabozenstve. Ano aj v tom "nasom" krestanstve.
Ty si sice mozes "hrdo" povedat, ze v zakonoch nemame zakorenenu nenavist, ale zjavne nemozes povedat, ze tu nenavist nemas zakorenenu v sebe.
Zase vybraté z kontextu. Radšej sa sústreď na čítanie s porozumením.AllGoneDead napísal: Aky je rozdiel ci utekas pred vojnou, alebo politickou a socialnou situaciou? 30 rokov dozadu sme kvoli tomu utekali my. Ako by sa ti pacilo, keby ta rakusania vratili naspat?
-
xH4wK
Takze to tvrdi jeden prislusnik policie ? .. tak to nie je Policia, jeden nereprezentuje celu policiu ako celok hlavne v takomto kontexte.rebuss napísal:Objektívne to je, lebo to tvrdí polícia. Nie officiálna, pod tlakom politiky, ale reálna, teda príslušníci polície, ktorí s tým majú reálny styk.
Ked hovoris A, treba povedat aj B. Slovaci casto poslusne cakali na doriesenie azyloveho procesu (pokial im nejaka krajina neponukla azyl) aj niekolko rokov v rakuskych uteceneckych taboroch. Obzvlast dlhe cakacie doby boli najma po roku 1968. Neviem o pripadoch, ze by utecenci zo Slovenska podpalovali stany, budovy, nicili zariadenie taborov a veci, ktore dostali. Tiez neviem o pripadoch, kedy by utecenci zo Slovenska vyvolavali nasilne konflikty za pouzitia bodnych a secnych zbrani s utecencami z inych krajin sovietskeho bloku alebo ze by muzi zo Slovenska znasilnovali zeny - utecenkyne, ktore za hranice usli bez rodinnych prislusnikov. Pripadne ze by hromadne sexualne obtazovali a napadali rakuske zeny na namestiach, staniciach a podobne. Rovnako neviem o pripadoch, kedy by utecenci po prekroceni hranice ČSSR s Rakuskom demolovali majetok rakuskych obcanov, pripadne statny majetok, fyzicky napadali bezpecnostne, zachranne zlozky a uradnikov, s cielom vyhnut sa azylovemu procesu a pozadovali volny priechod bez kontroly uradov az do ich vytuzenej krajiny.AllGoneDead napísal:Aky je rozdiel ci utekas pred vojnou, alebo politickou a socialnou situaciou? 30 rokov dozadu sme kvoli tomu utekali my. Ako by sa ti pacilo, keby ta rakusania vratili naspat?
Netreba sa na imgraciu pozerat len ciernobielo z pohladu dvoch extremov - slnieckari vs. zeleni fasisti. Silna negativna reakcia domaceho obyvatelstva krajin EU voci nelegalnym imigrantom nevznikla iba na zaklade nejakych propagandistickych bludov, ale podla mna vychadza aj z vyssie spominanych incidentov.
Tiez by som tychto ludi nenazyval utecencami. Podla zakonov SR, ktore su v oblasti azyloveho procesu zosuladene so zakonami inych krajin EU, sa utecencom nazyva clovek, ktoremu statne organy priznali STATUS UTECENCA po preskumani jeho zivotnej situacie v azylovom procese. Cize ziadatelia o azyl este nie su z pravneho hladiska utecenci, nehovoriac o nelegalnych imigrantoch, ktori odmietaju s uradmi spolupracovat a azylovy proces sabotuju. Treba tiez povedat, ze je na posudeni organov daneho statu, na zakladate akych kriterii status utecenca ziadatelovi o azyl udeli alebo zamietne. SR ma pomerne prisne kriteria. Vies napriklad to, ze v roku 2015 v Nemecku tvorili ziadatelia o azyl zo Syrie len menej ako 1/6 zo vsetkych prijatych ziadosti? Drviva vacsina ziadosti o azyl prisla od obcanov Turecka a balkanskych krajin, ktore nie su clenmi EU.
-
Solo_Kamen
King
rebuss napísal:Kde polícia zlyháva, nastupuje ľud.
http://www.hlavnespravy.sk/kupovat-list ... 017/880146
http://www.mojevideo.sk/video/29426/kot ... acuju.html
A presne kvoli takýmto trápnym a bezzubým zákonom Kotlebovi stúpajú preferencie. Hlúpe, neúčinné a Kotlebovi kvoli tomu stúpnu preferencie o dalšie percento. A keď LSNS používa štátny príspevok za počet hlasov na to, aby sa ich členovia vozili a pozeral sa na tatry, tak nech sa vozia kludne do roku 2020
Solo_Kamen
Zaujímavá logika. A ešte popritom aj ochránia slušných ľudí, čo je hlavným dôvodom prečo to robia a hlavným dôvodom prečo proti tomu vystupujú ľudia s PR proti-ĽS-NS, lebo kdežeby oni mohli robiť inečo dobré pre ľudí. Asi je to pre tých všetkých nové. A ja si to aj uvedomujem, že to tu predtým nebolo, že niekto sa zaujímal o záujmy obyčajných slušných ľudí, o ich bezpečnosť, atp.. ale zvyknúť sa na to bude musieť pre zmenu k lepšiemu.
Zaujímavá logika. A ešte popritom aj ochránia slušných ľudí, čo je hlavným dôvodom prečo to robia a hlavným dôvodom prečo proti tomu vystupujú ľudia s PR proti-ĽS-NS, lebo kdežeby oni mohli robiť inečo dobré pre ľudí. Asi je to pre tých všetkých nové. A ja si to aj uvedomujem, že to tu predtým nebolo, že niekto sa zaujímal o záujmy obyčajných slušných ľudí, o ich bezpečnosť, atp.. ale zvyknúť sa na to bude musieť pre zmenu k lepšiemu.
Jedného príslušníka si si prikreslil sám. Nehovoril som o polícií ako celku, ale o príslušníkoch PZ daného okrsku/oblasti, ktorí s týmito problémami pracujú, vidia rozdiel, stúpavosť, klesavosť v kriminalite, a čo naviac sú v teréne, takže tomu majú možnosť svedčiť reálne.xH4wK napísal:Takze to tvrdi jeden prislusnik policie ? .. tak to nie je Policia, jeden nereprezentuje celu policiu ako celok hlavne v takomto kontexte.
Tak ja asi budem neobycajny a neslusny clovek, ked mi banda kotliet nepride v tom vlaku ani zamak prijemna.