Strana ĽSNS
Re: Strana ĽSNS
Toľko k otvorenej diskusii Fica s Kotlebom. O fašizme sa vedú debaty, no Frcko v tom má jasno.
Kotleba píše: Preto Vás, ako predsedu vládnej strany SMER, ja ako predseda opozičnej strany ĽSNS, vyzývam ku konfrontácii na tému výsledkov mojej práce v BB kraji v diskusnej relácii vysielanej naživo.
Ktory politik by bol taky idiot, ze by prijal pozvanie do diskusnej relacie, kde nebude mat moznost hovorit o sebe? Fico je vselijaky, ale rozhodne nema IQ88, tak ako si zjavne mnoho ludi okolo Kotlebu mysli.rebuss napísal:Toľko k otvorenej diskusií Fica s Kotlebom. O fašizme sa vedú debaty, no Frcko v tom má jasno.
Fico svojim vyjadrovaním a postojom dáva značne najavo, že by do diskusie s nikým z ĽSNS nešiel, aj keby sa mali baviť na hocijakú tému.
Mimochodom, ked už vyhlasuje zvolenie Kotlebu ako predsedu BBSK za experiment, tak od neho očakávali, že si to bude vedieť patrične odôvodniť, podložiť, vydebatovať.
Mimochodom, ked už vyhlasuje zvolenie Kotlebu ako predsedu BBSK za experiment, tak od neho očakávali, že si to bude vedieť patrične odôvodniť, podložiť, vydebatovať.
A dalsi dokaz na seba nenechal dlho cakat... Rano vrieska v parlamente ako nebohy Adolf o dakych kebaboch a vecer si ide hned jeden supnut...hughito napísal:Mazurek asi nevie veľa o konzistentnosti.
https://www.facebook.com/jan.marosz.56/ ... 5271014299
Vrchol pokrytectva. Dúfam, že sa to dostane do médií.
To bude zas reci o photoshope a sionistickych zapredanych mediach. 
Kotleba ho nepozval na diskusiu "na hocijaku temu" ale na tému o vysledkoch svojej vlastnej "prace" v BB kraji, tak prosim ta, prestan zase fantazirovat. Opakujem, Fico nema IQ88 a nie je v politike prvy rok. Vie, ze v politike su situacie, kedy moze vytrieskat viac bodov, ked sa s niekym odmietne bavit.
Kotleba a jeho ludia nemali moznost v mediach pred volbami diskutovat na rozne temy s politikmi zo "standardnych stran" vratane SMERu?rebuss napísal:Fico svojim vyjadrovaním a postojom dáva značne najavo, že by do diskusie s nikým z ĽSNS nešiel, aj keby sa mali baviť na hocijakú tému.
Kotleba ho nepozval na diskusiu "na hocijaku temu" ale na tému o vysledkoch svojej vlastnej "prace" v BB kraji, tak prosim ta, prestan zase fantazirovat. Opakujem, Fico nema IQ88 a nie je v politike prvy rok. Vie, ze v politike su situacie, kedy moze vytrieskat viac bodov, ked sa s niekym odmietne bavit.
Tak skúsim poslednýkrát. Odvolávaš sa na túto konkrétnu situáciu, čo je v poriadku. Ja som ale tvrdil, že Fico by s nikým z ĽSNS do diskusie nešiel, a to by sa ani nemuselo debatovať na tému, kde by Fico nemal čo povedať, resp. by nebol doma. A vôbec, neviem kto, možno okrem Sulíka, by šiel.
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ten Mazurek je taka kopa hnoja aku som uz dlho nevidel.
Rano som videl spravy asi 10 sekund ako tam blabotal a prislo mi z neho nazvracanie.
Rano som videl spravy asi 10 sekund ako tam blabotal a prislo mi z neho nazvracanie.
-
Solo_Kamen
King
bohužial, fanatickému bľabotaniu o zlých odznačikoch sa to nevyrovná. Saska týmto pridala kotlebovcom percentá a média tomu ešte parádne podkúrili.hughito napísal:Vrchol pokrytectva. Dúfam, že sa to dostane do médií.
Novy rokovaci poriadok vratane tych blbosti o plagatoch, propagacii, jedeni horalok atd, nie je vymysel SaSky, ale kapitana Horalky.
-
Solo_Kamen
King
narážal som tým na toto : zdroj->teraz.sk
Aj keď, samozrejme, kapitán Horalka ako strojca na tom má ako (spolu?)tvorca toho nezmyslu ovela väčší podiel.Schôdzu najskôr prerušila predsedajúca Lucia Ďuriš Nicholsonová (SaS) a poslancov ĽSNS vyzvala, aby si dali odznaky dole.
Takze je jej chyba, ze dodrzuje novy schvaleny rokovaci poriadok, ktory vymyslel kapitan Horalka a zaroven sa panovi predsedovi NRSR ani neuracilo prist na schodzu a viest ju?
Vsetci poslanci SaS hlasovali PROTI tejto kapitanovej novele rokovacieho poriadku. Poslanci LSNS sa zdrzali. 
http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/4 ... du-dlhsie/
http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/4 ... du-dlhsie/
-
Solo_Kamen
King
Nevkladaj mi do úst niečo, čo som nepovedal. Chybou Nicholsonovej je to, že takú blbosť vôbec rieši, čím zase robí z členov LSNS obete. Samozrejme, že nevylučujem, že keby to nespraví ona, tak to urobí iný magor.
Inak zaujimavé ako majú niektorí hned pred očami červené a idú na mna útočit hned ako spomeniem čo i len zrnko kritiky na SaS. Zobuďte sa už konečne
Je to vážne pod úroveň.
Inak zaujimavé ako majú niektorí hned pred očami červené a idú na mna útočit hned ako spomeniem čo i len zrnko kritiky na SaS. Zobuďte sa už konečne
To by bolo možno ešte absurdnejšie ako kauza závadových odznačikov.hughito napísal:Vrchol pokrytectva. Dúfam, že sa to dostane do médií.
Bežní ľudia sú ekonomicky zdieraní, popritom sa v televízii dookola rieši "fašizmus", vytvárajú sa špeciálne policajné oddiely na boj s "extrémistickými názormi" .. niekto by k tomu ešte rád pridal poslanca ĽSNS nakupujúceho u Turka..
Celý tento "liberálne-demokratický" bordel má nulovú legitimitu.
Solo mozno by som to uviedol do spravnej miery, podakovat sa treba falosnikovi Bblavemu, Nicholsonova uz len postupovala podla platneho poriadkuSolo_Kamen napísal:Nevkladaj mi do úst niečo, čo som nepovedal. Chybou Nicholsonovej je to, že takú blbosť vôbec rieši, čím zase robí z členov LSNS obete. Samozrejme, že nevylučujem, že keby to nespraví ona, tak to urobí iný magor.
http://www.idemvolit.sk/877-kauza/bonzacik-beblavy/
nehnevaj sa, ale rano dristat o „satansko-pedofilným diele diabla“ a potom si ist kupit jedlo, ktore sa stalo prezyvkov pre moslimov je celkom schyzofrenicke-AA- napísal:niekto by k tomu ešte rád pridal poslanca ĽSNS nakupujúceho u Turka
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Bežní ľudia sú ekonomicky zdieraní a nebežné ksichty z ĽSNS hlásajú všade vystúpenie z EÚ a spôsobenie tak obrovskej ekonomickej katastrofy pre Slovensko, pričom hlasujú za vzájomnú ochranu investícií NAD ZÁKONOM s islamistickou krajinou. No nie je to radosť?
Ináč ver mi, že ak by som na niekoho celý život kydal a to verejne, v živote by som si od neho nešiel kúpiť nič, nieto ešte jedlo.
Ináč, prezrel som si narýchlo (nechcem, aby mi bolo zle z toho odpadu) Magátovu FB stránku - ČO TO DOBOHA JE, ako si dovoľuje používať vynález ŽIDA?? Každý druhý príspevok čosi o Židoch, o holokauste, ale všetko šíri na židovskej počítačovej sieti. To je už len aké pokrytectvo - nehanbí sa za to ani náhodou? Ja dúfam, že Magát a jeho spolubojovníci nepoužívajú ani Google. Lebo Brin. Alebo nebodaj Windows, vyvinutý väčšinovo v Izraeli. Alebo USB kľúče, vynájdené Izraelcami.
Kokos, viem si predstaviť, ako si celá tá banda každý jeden deň používaním týchto produktov a vynálezov kadí do húb. A hrdo!
Ináč ver mi, že ak by som na niekoho celý život kydal a to verejne, v živote by som si od neho nešiel kúpiť nič, nieto ešte jedlo.
Ináč, prezrel som si narýchlo (nechcem, aby mi bolo zle z toho odpadu) Magátovu FB stránku - ČO TO DOBOHA JE, ako si dovoľuje používať vynález ŽIDA?? Každý druhý príspevok čosi o Židoch, o holokauste, ale všetko šíri na židovskej počítačovej sieti. To je už len aké pokrytectvo - nehanbí sa za to ani náhodou? Ja dúfam, že Magát a jeho spolubojovníci nepoužívajú ani Google. Lebo Brin. Alebo nebodaj Windows, vyvinutý väčšinovo v Izraeli. Alebo USB kľúče, vynájdené Izraelcami.
Kokos, viem si predstaviť, ako si celá tá banda každý jeden deň používaním týchto produktov a vynálezov kadí do húb. A hrdo!
Neviem, ale proti moslimom nic nemusi mat naopak proti islamu, idei ako takej, ci ? V podobnom duchu ako sa to sulik v tej nedavnej diskusii snazil vysvetlit havranovi.
Ked sa povie islamsky stat = moslimsky stat ?
Ked sa povie islamsky stat = moslimsky stat ?