Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa -AA- »

seth82 napísal:Samozrejme, iba toto si si práve ty všimol. Že tu on poukazoval na "svojich klientov", na to, či niekto niečo vie o účtovníctve a akých klientov má, to si si podľa očakávaní "selektívne nevšimol". Teda - nie žeby som bol prekvapený, v tvojom prípade to považujem za úplne bežnú taktiku, iba som ju chcel vyzdvihnúť.
Nie, nevšimol som si, že si on "žiadal info" o tebe. K tomu zvyšku, čo si tu napísal, len toľko, že je to celkom bežný spôsob komunikácie z opačnej strany. Nemáte si čo vyčítať.
seth82 napísal:A že ma v skutočnosti nedodržiavanie sľubov netrápi, skôr naopak? Toto je čo sa reverzná psychológia? Nechceš tú deeeeeeeep "myšlienku" tak trochu rozviesť?
seth82 napísal:A v čom mám s ĽSNS skutočný problém ("každý asi vie" - argumentačný klam argumentum ad populum ako vytiahnutý z učebnice, krásne si sa predviedol)? Nože, vysvetli mi, s čím mám problém
Skutočné či vymyslené výhrady, všetko to slúži len na útoky voči "fašizmu" (ktorý má strana predstavovať) a všetko čo pod tým vidíte. Snáď nechceš tvrdiť, že jediné čo ti na ĽSNS tak veľmi vadí, je ich "neodbornosť" a "rovnakosť" s inými stranami.. :roll:
seth82 napísal:https://www.bystricoviny.sk/spravy/kotl ... e-zakazky/

Neschopná banda. Nech si užije tie stratené eurofondy a opravu ciest s populisticky najnižšou cenou. Všetko v poriadku, oni sú naši!
Znovu nerozumieš aký (opačný) efekt majú takéto "perličky" z protikotlebovského pamfletu ako bystricoviny..

Mnoho ľudí dnes získava informácie z médií, ktorým sa smeješ, ale dozvedia sa tam veci ako, že systém výberu firiem neriadia "kotlebovci" a oficiálny dôvod na zastavenie eurofondov, je rovnako uveriteľný ako to, že súčasnej garnitúre ide len o rozumné hospodárenie a zákonnosť.
hughito napísal:Na druhú stranu, máme tu aj "zradu rasy," viď foto. Čo na to skalní teoretici rasizmu a nacizmu ako kali a AA? Takéto bratríčkovanie sa s cigánmi?
Bratríčkovanie s cigánmi.. Ty si ešte v puberte? Nie je to prvá podobná fotka, ale je ironické, že Kotleba možno Cigáňom pomáha viac ako všelijakí "bojovníci" proti fašizmu zalezení v kaviarňach a rôznych humanitných odboroch.
hughito napísal:asi treba trocha viac pošíriť po nete. Fuj, fotiť sa s prašivým cigánmi, kto to kedy videl..
Kľudne šír, ak si naivne myslíš, že to viac uškodí ako pomôže.
DieKrupps napísal:Ale ten sveter, ten sveter je klasny.. Tatko taky mal, ked mal 16 :D
Škoda, že si nemal to šťastie narodiť sa ako postihnutý cigáň, možno by ti ho dal Kotleba aj pohladiť..
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Akurát pozerám na ČT24 Vandasa z DSSS (Dělnická strana sociální spravedlnosti). Kecá o tom, ako oficiálne zahájili spoluprácu s ĽSNS, ako sú dlhoroční priatelia s Kotlebom, navštevujú sa a pod. Tento aspekt sa moc nevyťahuje, Vandas je preukázateľne spojiteľný s neonacistickými štruktúrami v ČR. Mohli by sa toho chytiť viac slovenskí novinári a spýtať na sa to Kotlebu aj v predvolebných debatách. Na antifa.cz je kvantum materiálu k Vandasovi a jeho nazi kumpánom.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

pan predseda samospravneho kraja inzinier magister zahlodil poriadne.
Lunter vyraba tofu a vyrobky z neho + cicerovu natierku uz 27 rokov a on si to spocita, ze premyslene pripravuje halal jedlo pre "200 tisic moslimov co nam sem pridu"
https://dennikn.sk/906948/kotleba-na-mi ... v/?ref=top

ked LSNS paktuje s nackami v Madarsku, tak preco nie aj v Cechach. ved su "davno za nami" tie 90te, ked horsi od Cecha bol uz len Madar.
Prílohy
2017-10-11-Ten-robi-to-a-ten-zas-toto-1000x630.jpg
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

jackb
Redeemer
Redeemer

juuj, az po prestitutov na namestiach som sa dostal. ale tym sa dobre pobavil.
lebo jeden z najnezavislejsich novinarov Slovenska, dr. Hudo, kandiduje na zupana za podpory LSNS.
kolko Havranov, Vrazdov, a inych presstitutov, "ktorych treba povesat na kandelabre" kandiduje na predsedov VUCiek, alebo aspon poslancov?
butthead
Darca
Darca

Svoju zasluznu cinnost si robia priam bravurne, preco to menit ? :)
jackb
Redeemer
Redeemer

takze pan dr. Hudo, kandidat, presstitut nie je, ale ostatni su. lebo on tak rozhodol a jeho fanklub to odpapagajoval. dobre.
butthead
Darca
Darca

zalezi od motivacie
hughito
Redeemer
Redeemer

butthead napísal:Svoju zasluznu cinnost si robia priam bravurne, preco to menit ? :)
Počkať.. to je aká tá záslužná činnosť?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

-AA- napísal:Nie, nevšimol som si, že si on "žiadal info" o tebe. K tomu zvyšku, čo si tu napísal, len toľko, že je to celkom bežný spôsob komunikácie z opačnej strany. Nemáte si čo vyčítať.
Samozrejme, že nevšimol, reakcie z "tvojho tábora" ťa netrápia. Ja som nikde netvrdil, že by si on o mne žiadal nejaké info, alebo áno? A čo také sa o mne dozvedel? Zasa rozprávky z tvojej strany. A prázdne rečičky o "bežnom spôsobe komunikácie" - ty si práve ten pravý, kto tu má kredit na takéto konštatovania. Naozaj.
-AA- napísal:Skutočné či vymyslené výhrady, všetko to slúži len na útoky voči "fašizmu" (ktorý má strana predstavovať) a všetko čo pod tým vidíte. Snáď nechceš tvrdiť, že jediné čo ti na ĽSNS tak veľmi vadí, je ich "neodbornosť" a "rovnakosť" s inými stranami..
Ty mi už vykáš? A aké "vymyslené výhrady" máš na mysli? Môžeš konkretizovať? Nie, nechcem tvrdiť, že jediné, čo mi na ĽSNS vadí, je jej neodbornosť a rovnakosť - čo ťa viedlo k tejto nahlúplej otázke? Hádam neschopnosť odpovedať na tie moje?

K tomu "agitovaniu" alebo presviedčaniu o nevolení ĽSNS nemáš nič? K tej mojej otázke o dodržiavaní sľubov nemáš nič? A v čom mám s ĽSNS môj skutočný problém? Nie si ty náhodou Uhrík samotný? Ten je tiež absolútne neschopný odpovedať priamo na otázky a ak na ne odpovie, tak vytresne totálne sprostosti hodné značnej dávky internetového humoru.
-AA- napísal:Znovu nerozumieš aký (opačný) efekt majú takéto "perličky" z protikotlebovského pamfletu ako bystricoviny..
Ako inak. Merit veci ťa absolútne vôbec netrápi. Ani si sa neunúval komentovať to. Ale už si to samozrejme označil ako protikotlebovský pamflet. Vieš, aj ak by to bolo vysekané klinovým písmom do nejakého pieskovca a autorom by bol hoci aj Eddie Murphy - ak by tá správa obsahovala relevantné fakty, nie je jej čo vyčítať, snáď iba to, že tie fakty na verejnosť priniesla. A to ti zjavne vadí. Bez ohľadu na čo, prečo ten blázon odmietol eurofondy, bola táto správa o niečom úplne inom. A ty si jej obsah strategicky ignoroval. Že župu riadia absolútne neschopní ľudia na čele s Kotlebom, je úplne jasné a ty sa tu môžeš aj pokrájať - fakty nepoprieš a môžeš ich zakrývať naozaj hocijakými omáčkami. A ver mi, že ak by takéto prešľapy robila SAS alebo Sulík, tak by som ich kritizoval rovnako, pretože na rozdiel od teba - ja to dokážem.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

seth82 napísal:Ja som nikde netvrdil, že by si on o mne žiadal nejaké info, alebo áno?
seth82 napísal:A nebol si to ty, kto tu napaprčene žiadal info o mne? Myslím, že áno - mám ti to pripomenúť?
seth82 napísal:A aké "vymyslené výhrady" máš na mysli? Môžeš konkretizovať?
Ako napr. tie platy a asi všetko čo sa niekde napíše, ak je to negatívne.
seth82 napísal:Nie, nechcem tvrdiť, že jediné, čo mi na ĽSNS vadí, je jej neodbornosť a rovnakosť - čo ťa viedlo k tejto nahlúplej otázke?
To, že tu pomaly o ničom inom nepíšeš. Kľudne sa vyjadri k tomu zbytku.
seth82 napísal:K tomu "agitovaniu" alebo presviedčaniu o nevolení ĽSNS nemáš nič? K tej mojej otázke o dodržiavaní sľubov nemáš nič?
Neviem už ako sa ti to v hlave zamotalo, ale so sľubmi ĽSNS je to veľmi jednoduché - ak by ich plnili, malo by to znamenať ešte väčšiu podporu. Máš záujem na vyššej podpore ĽSNS v obyvateľstve? Dovolím si predpokladať, že nie .. ale možno skúsiš nejak prekvapiť.
seth82 napísal:Ako inak. Merit veci ťa absolútne vôbec netrápi. Ani si sa neunúval komentovať to.
Napísal som, že EKS nie je v kompetencii "kotlebovcov", vyjadrujú sa k tomu aj ľudia v komentároch pod tým článkom. Možno si to "prehliadol". Ak máš reálne informácie o zneužití verejných zdrojov kľudne ich prezentuj.
Prílohy
2017-10-21_124513.png
jackb
Redeemer
Redeemer

mna by zaujimalo, ci hojko dostane peniazky za to, ze sa mu na jeho fore vykonava predvolebna kampan len jedinej strany :)
rebuss
Star
Star

Príspevok od používateľa rebuss »

Nikto vám nebráni si robiť vlastné kampane.
jackb
Redeemer
Redeemer

mozno len nie sme kultisti :)
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Nejakí svedkovia Súlikovi sa tu predsa len nájdu, tam do istej miery tiež funguje kult osobnosti. Pri Kotlebovi je to ale až extrémne, hlavne na facebooku.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Pre tych co si myslia, ze jedinou zachranou pred smerom je Kotleba...

https://dennikn.sk/916960/manzelka-sefa ... u/?ref=tit
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

hughito napísal:Presne ako som napísal, radikálne jadro takéto kroky odsúdi, asi treba trocha viac pošíriť po nete. Fuj, fotiť sa s prašivým cigánmi, kto to kedy videl..
ja tam prasivych ciganov nevidim, vidim tam napr. ciganskych chlapcov co sportuju...
prasivi cigani by to boli ak by robili nieco co robia prasivi cigani...
hughito
Redeemer
Redeemer

Parafrázoval som typického kotlebavoliča.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

jackb napísal:mna by zaujimalo, ci hojko dostane peniazky za to, ze sa mu na jeho fore vykonava predvolebna kampan len jedinej strany :)
Ako to býva, najlepšiu kampaň robia často odporcovia.
Retne napísal:Pre tych co si myslia, ze jedinou zachranou pred smerom je Kotleba...

Ďalšia konšpirácia o spolupráci ĽSNS so SMER? Bohužiaľ ide o "exkluzívny obsah".. :lol:

//autoeditácia príspevku (22 Okt 2017, 21:34)
Marian Kotleba vyzýva Jána Luntera, kandidáta na post predsedu BBSK, miláčika prieskumov a médií, na živú televíznu diskusiu – jeden na jedného. Sme veľmi zvedaví, ako sa k tejto výzve pán Lunter postaví. Dúfame, že niektorá z televíznych staníc sa podujme tento predvolebný duel naživo odvysielať.
butthead
Darca
Darca

Retne napísal:Pre tych co si myslia, ze jedinou zachranou pred smerom je Kotleba...

Zial tu musim dat za pravdu uhrikovi
Toto je už aká kauza :) Keby sme niekoho vyhodili z politických dôvodov, tak je zle. Keď niekoho nevyhodíme, aj tak je zle. Vyberte si :) Realita je taká, že na Úrade BBSK pracuje viacero ľudí o ktorých vieme, že majú iné politické názory a pravdepodobne ani nie sú naši voliči. A je mi to úplne jedno, je to ich osobná vec. Nemáme pred nimi čo skrývať. Pokiaľ robia svoju prácu profesionálne a zodpovedne, tak to neriešime. Nie sme ako boľševici, SMERáci a SaSkári, že budeme vyhadzovať ľudí z práce kvôli politickým názorom alebo kvôli tomu, že nejaký váš známy sympatizuje s tým alebo tým.
Nehovoriac o tom ze sme obrazne povedane mala krajina s 5 mil. ludmi, ja vzdy hovorim, ze problem je v moralke v spolocnosti, ale mame tu tento spominany limit, zial... Nehovoriac o tom, ze pomerovo na urcity pocet obyvatelstva tu mame strasne vela uradnikov a zbytocnych, ale ako pri vsetkom, pricinu treba hladat v moralke, nie demonizovanim konkretnych politickych skupin tak to pojde do nekonecna, len sa politicke garnituri budu menit ale v pozadi zlocinci zostanu...
Napísať odpoveď