Nie, nevšimol som si, že si on "žiadal info" o tebe. K tomu zvyšku, čo si tu napísal, len toľko, že je to celkom bežný spôsob komunikácie z opačnej strany. Nemáte si čo vyčítať.seth82 napísal:Samozrejme, iba toto si si práve ty všimol. Že tu on poukazoval na "svojich klientov", na to, či niekto niečo vie o účtovníctve a akých klientov má, to si si podľa očakávaní "selektívne nevšimol". Teda - nie žeby som bol prekvapený, v tvojom prípade to považujem za úplne bežnú taktiku, iba som ju chcel vyzdvihnúť.
seth82 napísal:A že ma v skutočnosti nedodržiavanie sľubov netrápi, skôr naopak? Toto je čo sa reverzná psychológia? Nechceš tú deeeeeeeep "myšlienku" tak trochu rozviesť?
Skutočné či vymyslené výhrady, všetko to slúži len na útoky voči "fašizmu" (ktorý má strana predstavovať) a všetko čo pod tým vidíte. Snáď nechceš tvrdiť, že jediné čo ti na ĽSNS tak veľmi vadí, je ich "neodbornosť" a "rovnakosť" s inými stranami..seth82 napísal:A v čom mám s ĽSNS skutočný problém ("každý asi vie" - argumentačný klam argumentum ad populum ako vytiahnutý z učebnice, krásne si sa predviedol)? Nože, vysvetli mi, s čím mám problém
Znovu nerozumieš aký (opačný) efekt majú takéto "perličky" z protikotlebovského pamfletu ako bystricoviny..seth82 napísal:https://www.bystricoviny.sk/spravy/kotl ... e-zakazky/
Neschopná banda. Nech si užije tie stratené eurofondy a opravu ciest s populisticky najnižšou cenou. Všetko v poriadku, oni sú naši!
Mnoho ľudí dnes získava informácie z médií, ktorým sa smeješ, ale dozvedia sa tam veci ako, že systém výberu firiem neriadia "kotlebovci" a oficiálny dôvod na zastavenie eurofondov, je rovnako uveriteľný ako to, že súčasnej garnitúre ide len o rozumné hospodárenie a zákonnosť.
Bratríčkovanie s cigánmi.. Ty si ešte v puberte? Nie je to prvá podobná fotka, ale je ironické, že Kotleba možno Cigáňom pomáha viac ako všelijakí "bojovníci" proti fašizmu zalezení v kaviarňach a rôznych humanitných odboroch.hughito napísal:Na druhú stranu, máme tu aj "zradu rasy," viď foto. Čo na to skalní teoretici rasizmu a nacizmu ako kali a AA? Takéto bratríčkovanie sa s cigánmi?
Kľudne šír, ak si naivne myslíš, že to viac uškodí ako pomôže.hughito napísal:asi treba trocha viac pošíriť po nete. Fuj, fotiť sa s prašivým cigánmi, kto to kedy videl..
Škoda, že si nemal to šťastie narodiť sa ako postihnutý cigáň, možno by ti ho dal Kotleba aj pohladiť..DieKrupps napísal:Ale ten sveter, ten sveter je klasny.. Tatko taky mal, ked mal 16