Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa Retne »

-AA- napísal: Ďalšia konšpirácia o spolupráci ĽSNS so SMER? Bohužiaľ ide o "exkluzívny obsah".. :lol:
Vies ono novinarcina je robota ako kazda ina, ti ludia dostavaju realne peniaze na konci mesiaca. Neviem teda ako inac ako cez reklamu si maju zarobit na chleba, ked nie takto... (poslem ti cely text?)

Neide o spolupracu (tu reagujem aj na Uhrikovu/butheadovu odpoved), ide o neschopnost Kotlebovcov dosadit na odborne miesta, vlastnych odbornikov. Preco? Lebo ich nemaju... V takychto pripadoch sa nestitia pracovat aj so smerakmi, lebo jednoduchol ak by ich nebolo, padli by na hubu...
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Aj to je argument, lenze myslis, ze vacsina ludi vobec vnima kde v akej miere su zamestnani odbornici? No nie.
Retne
Darca
Darca

Tak ja povazujem za jednu z najdolezitejsich veci. Aby miesta ktore potrebuju odbornost boli obsadene odbornikmi... A jasne ze to ludia vnimaju, ked niekto vie ako sa veci maju spravne robit, tak to hned clovek pociti a to vo vsetkych oblastiach...

Ja som mal kratku pauzu od studia nedavno a pracoval som na Slovensku ako inzinier na jednom statnom projekte. Videl som tam neskutocne mnozstvo dosadenych nekvalifikovanych osob. Jeden z hlavnych dovodov preco som znova odisiel za hranice...

//autoeditácia príspevku (23 Okt 2017, 8:47)
Nehliadnuc na to, ze kotlebovci su fasisti. Oni ponukaju na svojej kandidatke daleko najmenej ludi s Vysokoskolkym vzdelanim, uspesnych podnikatelov, kvalitnych odbornikov... Ak chceme dat spravovanie statu ludom, co nedokazali uspiet ani vo svojom sukromnom zivote, tak davat im spravovat stat mi pride ako uplna samovrazda...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Téma odbornosti tu už bola, z časti SaS zaznel argument, že pre odborníkov, nie je zo zištných dôvodov lukratívne pracovať v štátnej správe.

Stranícka príslušnosť týchto ľudí by mala byť až druhoradá. V prípade silne stigmatizovanej strany ako ĽSNS ide z veľkej miery o obavy o svoje živobytie, nie názorové rozpory.
Retne
Darca
Darca

Zle si pochopil moj prispevok...

Ja nereagujem na to ako dostat skusenych ludi do statneho sektora, to je otazka, pre vsetky strany, nielen pre LSNS.

Ja hovorim, ze uz ten zakladny balicek, cize kandidati LSNS su podpriemerni (v porovnani s ostatnymi stranami), nicim vynimocni ludia ktori nic v zivote nic nedosiahli. Nikto z nich nikdy nemanageroval nejaku velku uspesnu spolocnost, nikto z nich nikdy nepublikoval v Nature, nikto z nich ani len nestudoval na nejakej prestiznej univerzite, alebo sa podielal na nejakej dobrej ekonomickej reforme... Ukaz mi jedneho, ktory nieco dosiahol?

Riadit stat, to nemoze robit kazdy... Preto davat do ruky moc takymto stroskotancom je ako som pisal, samovrazda...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Odbornosť neni zárukou toho, že sa vládne pre blaho ľudu a nijakým spôsobom nevylučuje chamtivosť, klientelizmus, korupciu a rozkradanie národného bohatstva.

Tvoje výhrady už tradične majú zase ekonomicko materialistický základ ako keby na ňom bola založená podstata života. Pravdepodobne budeš rovnako uplatný ako zbytok vládnucej garnitúry na ktorú tak nadávaš.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

kali520 napísal:Odbornosť neni zárukou toho, že sa vládne pre blaho ľudu a nijakým spôsobom nevylučuje chamtivosť, klientelizmus, korupciu a rozkradanie národného bohatstva.
100% pravda, ale neodbornost je zarukou toho ze keby sa k moci aj dostali, tak nebudu mat ani len ponatia ako riadit stat.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Argumentačná sila priemerného voliča Kotlebu sa ukázala aj v komentároch:
- "Sorosove štetky".
- "Volim LSNS".

https://www.facebook.com/tichavacsina/v ... 622004560/
Retne
Darca
Darca

aacid napísal: 100% pravda, ale neodbornost je zarukou toho ze keby sa k moci aj dostali, tak nebudu mat ani len ponatia ako riadit stat.
touché
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

kali520 napísal:Tvoje výhrady už tradične majú zase ekonomicko materialistický základ ako keby na ňom bola založená podstata života
nn, podstata zivota je vymysliet si, ze Slovania boli na (plochej) Zemi uz storocia pred Velkym treskom, ved to aj cinske pyramidy dokazuju, a byt na to bezbreho hrdy
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Retne napísal:Riadit stat, to nemoze robit kazdy... Preto davat do ruky moc takymto stroskotancom je ako som pisal, samovrazda...
Ten povýšenecký tón je zbytočný, veľa ľudí má už dosť "laureátov Nobelových cien" čo sa tu 25 rokov striedajú v riadení štátu.

Situácia pri ĽSNS je špecifická, pretože ako som napísal, verejné spájanie a spolupráca môže pre mnoho ľudí znamenať práve tú sociálnu a ekonomickú samovraždu. To sa môže zmeniť s rastúcim politickým vplyvom.

Pokiaľ ale viem, BBSK neskolaboval na nedostatok "odbornosti", a ak by to tak malo byť, môžeš uvítať šancu aby sa to aj reálne preukázalo..
jackb napísal:nn, podstata zivota je vymysliet si, ze Slovania boli na (plochej) Zemi uz storocia pred Velkym treskom, ved to aj cinske pyramidy dokazuju, a byt na to bezbreho hrdy
blablabl..
Retne
Darca
Darca

Cize intelektualov uz nechceme... Ti tam vsetci boli (ziaden poctivy uz neostal) a doposial nic poriadneho nedokazali. Hadam nas zachrania nejaki podpriemerne vzdelani spoluobcania, oni o niecom ako peniazky do vlastneho vrecka ani nerozmyslaju... Nebud naivny...

Pri tom tvojom 2 bode, sa vobec cudujes, ze tomu tak je? Cim jednoduchsie prostredie tym viacej rasovej nenavisti, cim vzdelanejsie osadenstvo tym menej razismu... Tak ako Trumpa volila ta menej vzdelana cast populacie, tak to je aj pri LSNS... to su zname fakty toto... Napriklad ja som sa za 8 rokov na Univerzite nestretol s tolkou rasovou nenavistou, ako pocas roka pred vyskou ked som pracoval ako upratovac a sporil si na skolu...

Jezis kolko linkov tu uz bolo ako Kotleba odfajcil eurofondy, ako dal kadekomu zakazku na cesty za niekolko milionov, ako INEKO oznacilo BBSK za najhorsie hospodarsky kraj... Ale tu teraz nedavame cenu Kotlebovi, za to, ze to na tom kraji (kde mu pomahali aj smeraci, lebo lepsich vlastnych nemal) to uplne nelahlo popolom... Avsak ani zdaleka nedokazal, ze ho vie riadit lepsie ako ostatni... A je sakra rozdiel, riadit samospravny kraj a republiku....
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

To nevysvetlis, dostaneš tu zachviľu politický pamflet v podobne Kotlebovych novín ktoré potvrdzujú pravý opak aj napriek tomu ze realita je úplne iná.
kali520
Darca
Darca

jackb napísal: nn, podstata zivota je vymysliet si, ze Slovania boli na (plochej) Zemi uz storocia pred Velkym treskom, ved to aj cinske pyramidy dokazuju, a byt na to bezbreho hrdy
Nie som žiadný panslavista a som voči nemu kritický.

Inak takýto sarkastický vygrc čo tu poslednu dobu davaš si nechaj pre svoju mater. Mna važne nezaujíma, že nevieš reagovať vecne.
jackb
Redeemer
Redeemer

kali520 napísal:Inak takýto sarkastický vygrc čo tu poslednu dobu davaš si nechaj pre svoju mater. Mna važne nezaujíma, že nevieš reagovať vecne.
osobne invektivy su ale najlepsi druh vecnej argumentacie :smt006
kali520
Darca
Darca

Zmarené stretnutie nezávislého kandidáta na župana bratislavského kraja z podporou strany Kotleba - ĽSNS PhDr. Ľubomíra Huďa s občanmi v Bratislave
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

hotel je sukromna firma, moze si robit co chce. pokial odstupil od zmluvy a druha strana ma pocit ze to nebolo ferove, nech sa sudia. ja by som to spravil urcite. ale z nejakeho dovodu sa nesudia, miesto toho spravili youtube video...
jackb
Redeemer
Redeemer

Strana ĽSNS

Dalsie lavicatvo? Rozhodovat kedy moze firma odstupit od zmluvy, ked je zrejme, ze ju druha strana porusi?
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

kali520 napísal:Nie som žiadný panslavista a som voči nemu kritický.

Inak takýto sarkastický vygrc čo tu poslednu dobu davaš si nechaj pre svoju mater. Mna važne nezaujíma, že nevieš reagovať vecne.
Ja sa jackbovi ani necudujem a jeho sarkasticke vygrcy chapem a chvalim. Jednoducho uz pochopil ze reagovat vecne na ludi ktori su posadnuti istou ideologiou a dokazu reagovat iba nicim nepodlozenimi zvastami s nulovou hodnotou a konspiraciami nemá zmysel, tak si z vás len robí pi*u, a fakt že ta to serie je na nezaplatenie :lol:
rebuss
Star
Star

Príspevok od používateľa rebuss »

To by si len prial aby to tak bolo.
Napísať odpoveď