Strana ĽSNS
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Strana ĽSNS
kym neprepukol udajny Kotlebov skandal, tak nikto zo strany nepovazoval za dolezite definovat pojem "tradicna rodina" 
Hej, alebo keď muža prejde auto, je tiež po "straníckej ochrane". Neviem či klameš sám seba, alebo si len tak hlúpy.mLuks napísal:A keďže pre vás je rodina len muž a žena, tak žena, ktorá vychováva deti sama, lebo muž zutekal si už vašu stranícku ochranu nezaslúži.
Kto ti čo prikazuje?Muffi napísal:Beztak, ak tradícia nefunguje na dobrovoľnosti, ale je presadzovaná nejakou silou, nie je to tradícia ale buzerácia a diktát.
Je dosť rozdiel, keď idem s korbáčom šibať ženy cez sviatky, lebo sa mi páči tá tradícia, než keď musím ísť šibať ženy, lebo mi to prikazuje štát a rovno určí aj kvóty, koľko žien a ako silno musím vyšvihať.
Celkovo sa to tu už niekoľko strán dozadu rozoberalo, namiesto opakovania nezmyselných prirovnaní a príkladov sa radšej naučte čítať..
Skôr ide o trápne pokusy spochybniť "tradičnú rodinu", na základe rozvodu. Niečo v zmysle: "Kotleba sa rozviedol, to dokazuje, že manželia môžu byť aj dvaja muži."guess.whoo napísal:kym neprepukol udajny Kotlebov skandal, tak nikto zo strany nepovazoval za dolezite definovat pojem "tradicna rodina"
Skôr to dokazuje to, že heteráci, dokonca aj názi kresťanskí hejslováci, si vedia skurviť svoj rodinný život úplne sami a či sa dvaja muži budú môcť na Slovensku zosobášiť, na to nemá žiaden vplyv.
Od začiatku hovorím, že ide o hodnotový princíp pre to čo má v spoločnosti predstavovať manželstvo a náväzne rodinu, nie o to či má mať homosexuálne "manželstvo" vplyv na rozvodovosť, neveru a podobné nezmysly. Mimochodom nevera a rozvody u homosexuálov sú podobné, ak nie ešte vyššie.
-
Mek
Addict
Vazne? Link or it didn't happen. Ja si praveze pamatam, ze som kdesi cital, zial uz neviem kde, ze praveze vztahy u homosexualov su omnoho trvacnejsie.-AA- napísal:Mimochodom nevera a rozvody u homosexuálov sú podobné, ak nie ešte vyššie.
Potom teda nerozumiem tým kecom o "tradičnej rodine", "stop LGBT" a podobné bullshity zo strany ĽSNS, keď aj pre teba je rodina nejaký sociálny konštrukt, o ktorého podobe je možné diskutovať.
Mimochodom zase klameš.-AA- napísal:Mimochodom nevera a rozvody u homosexuálov sú podobné, ak nie ešte vyššie.
Celkem u nás od roku 2006 vzniklo 2 818 registrovaných partnerství, o zrušení přitom za tu dobu požádalo pouhých 401 párů. Míra rozpadu tak činí 14,23 procent, což je výrazně menší číslo než to, které charakterizuje rozvodovost heterosexuálních manželství. Ta například v roce 2016 podle údaje Českého statistického úřadu činila 45 procent.
https://www.jsmefer.cz/
Hlúpy si hlavne ty, ak si myslíš, že niečo ako tradičná rodina vôbec existuje a hlúpy si taktiež ak z celého postu zareaguješ na tu najnepodstatnejšiu vetu a fakty pre diskusiu odignoruješ, lebo ti nesedia do tvojho vzorca. A to že si hlúpy ti dokážem aj ďalej, keď klameš a vymýšľaš si svoju pravdu...AA napísal:Hej, alebo keď muža prejde auto, je tiež po "straníckej ochrane". Neviem či klameš sám seba, alebo si len tak hlúpy.
poprosím ťa aby si toto svoje tvrdenie doložil relevantnými zdrojmi, pretože moje zdroje hovoria niečo iné. Keďže v ČR sú registorvané par. od roku 2006 tak si vedú aj štatistiky na matrikách. Minule som k tomu našiel aj PDF z roku 2016 ale na vyvrátenie tvojich klamstiev postačí aj článok z roku 2012, keďže sú to štatistické dáta.AA napísal:Mimochodom nevera a rozvody u homosexuálov sú podobné, ak nie ešte vyššie.
Registrované partnerstvo homosexuálov je stálejšie než manželstvoDo konca júna, keď uplynulo presne šesť rokov od začiatku platnosti zákona o registrovanom partnerstve, využilo túto možnosť 1390 párov. Z toho 963 párov tvorili gejovia, 427 dvojíc lesbičky. Úrady evidovali za rovnaký čas ukončenie partnerstva 132 párov, z toho 68 gejov a 64 lesbičiek.
Iba desaťpercentná "rozvodovosť" homosexuálnych párov v priebehu šiestich rokov ostro kontrastuje s rozvodovosťou heterosexuálov. Hranicu piatich rokov trvania podľa Českého štatistického úradu (ČSÚ) nedosiahne približne pätina manželstiev - pričom celková rozvodovosť sa v posledných rokoch pohybovala okolo 50 percent a iba vlani klesla na 46,2 percenta.
To čo ti v tejto diskusii dávam ja sú reálne čísla, dlhodobé dáta štatistických úradov, fakty. Ty tu len niečo splietaš o svojej pravde a svojich predstavách ako to asi je, pritom si úplne mimo realitu. Klameš a zavádzaš, tak ako celá vaša strana, billboardy atď.
Fakt škoda, že vás málo pozívajú do politických relácií a fakt škoda, že s vami ostatní politici takto nediskutujú. Pretože netreba po vás kričať, že ste fašisti, aj keď ste, ale treba vás v diskusii "biť" číslami a dátami, ktoré vyvracajú vaše vymyslené rozprávky, číslami, dátami a faktami, ktoré sa nedajú spochybniť, ako tieto.
-
guess.whoo
Redeemer
-AA- skôr ide o to, ze si pekne sral do huby 
Neviem, kde som niečo také napísal, ale dobre. Sociálny konštrukt môže byť pre spoločnosť prospešný, zbytočný, alebo škodlivý. LGBT+ "manželstvá" sú niečo medzi tým druhým a posledným.ephramko napísal:Potom teda nerozumiem tým kecom o "tradičnej rodine", "stop LGBT" a podobné bullshity zo strany ĽSNS, keď aj pre teba je rodina nejaký sociálny konštrukt, o ktorého podobe je možné diskutovať.
Keby si sa tak staral aj o svoje klamstvá.ephramko napísal:Mimochodom zase klameš.
Tak skús nabudúce písať len tie údajne fakty, nie nepodstatný balast.mLuks napísal:Hlúpy si hlavne ty, ak si myslíš, že niečo ako tradičná rodina vôbec existuje a hlúpy si taktiež ak z celého postu zareaguješ na tu najnepodstatnejšiu vetu a fakty pre diskusiu odignoruješ, lebo ti nesedia do tvojho vzorca. A to že si hlúpy ti dokážem aj ďalej, keď klameš a vymýšľaš si svoju pravdu...
Ešte skús vysvetliť ako ste s tým druhým expertom, prišli na to, že som hovoril práve o Českej republike (s pár tisíc homo-partnerstvami), ktorú ste si čírou náhodou vybrali, ako príklad za všetky.mLuks napísal:To čo ti v tejto diskusii dávam ja sú reálne čísla, dlhodobé dáta štatistických úradov, fakty. Ty tu len niečo splietaš o svojej pravde a svojich predstavách ako to asi je, pritom si úplne mimo realitu. Klameš a zavádzaš, tak ako celá vaša strana, billboardy atď.
Fakt škoda, že vás málo pozívajú do politických relácií a fakt škoda, že s vami ostatní politici takto nediskutujú. Pretože netreba po vás kričať, že ste fašisti, aj keď ste, ale treba vás v diskusii "biť" číslami a dátami, ktoré vyvracajú vaše vymyslené rozprávky, číslami, dátami a faktami, ktoré sa nedajú spochybniť, ako tieto..
https://www.washingtonpost.com/news/mon ... it-seemed/mLuks napísal:postačí aj článok
https://www.theweek.co.uk/96731/why-are ... -diverging
guess.againguess.whoo napísal:-AA- skôr ide o to, ze si pekne sral do huby
Kolega vyššie píše, "Hlúpy si hlavne ty, ak si myslíš, že niečo ako tradičná rodina vôbec existuje."
Je len zaujímavé hovoriť o niečom, že neexistuje, zosmiešňovať to po rozvode, ale nevedieť čo to má byť.guess.whoo napísal:nikto zo strany nepovazoval za dolezite definovat pojem "tradicna rodina"
-
harrison314
Hardcore addict
Na druhej strane vieme, ze alkoholizmus nie je socialny konstrukt a realne ohrozuje Slovenske rodiny, preco nebojujete proti nemu?-AA- napísal:Neviem, kde som niečo také napísal, ale dobre. Sociálny konštrukt môže byť pre spoločnosť prospešný, zbytočný, alebo škodlivý. LGBT+ "manželstvá" sú niečo medzi tým druhým a posledným.
A tiež vieme, že zenuzivanie maloletych je skodlive.
Daz sem aj nejaky zdroj, ze manzelstva homosexualnych parov su skodlive alebo ako ohrozuju "tradicne manzelstvo" ako tvrdi vasa strana, alebo to zas odignorujes?
Mas nejake cisla o slovenskej republike?-AA- napísal:Ešte skús vysvetliť ako ste s tým druhým expertom, prišli na to, že som hovoril práve o Českej republike (s pár tisíc homo-partnerstvami), ktorú ste si čírou náhodou vybrali, ako príklad za všetky.
Pokial viem vasa strana prezentuje ze chrani tradicne a krestanske slovenske hodnoty. Uz ked sa zrazu tvrais, ze ste nic take nikdy netvrdili, tak minimalne krestanstvo rozvod moc neuznava a plus tu sa bavime o tom, ze vas predseda pravedpodobne uz druhrat zneuziva zo svojej pozicie maloletu (priznajme si, je rozdiel ked ked sa so 16tkou vyspi 18 rocny a 40-tnik, to druhe je nemoralne, nech sa na to pozeras akoukolvek optikou).-AA- napísal:Je len zaujímavé hovoriť o niečom, že neexistuje, zosmiešňovať to po rozvode, ale nevedieť čo to má byť.
Inac som zvedavi ako by ste bliakali o pedofiloch a uchylakoch, keby bol Kotleba zid...
-
guess.whoo
Redeemer
ja som nikdy netvrdil na rozdiel od LSNS, ze nieco ako tradicna rodina existuje. Je to len slovne spojenie, ktore vyuzivaju populisti ako prave LSNS na ich lacnu propagandu.
podla nich je tradicna rodina zosobaseni otec+mama s detmi...ci tam vari pochodovali rozvedeni?
podla nich je tradicna rodina zosobaseni otec+mama s detmi...ci tam vari pochodovali rozvedeni?
vsetci pocuvaju Gorilu, alebo cakaju na specialne podcasty, takze moholi prehliadnu novy vlog, v ktorom zVocca vyzyva Ha-ra-bi-na na spojenie sil proti liberalom
-
harrison314
Hardcore addict
Zaujimalo by ma ako definuju liberala? Kedze s tradicnou rodinou sme este nepochodili.jackb napísal:vsetci pocuvaju Gorilu, alebo cakaju na specialne podcasty, takze moholi prehliadnu novy vlog, v ktorom zVocca vyzyva Ha-ra-bi-na na spojenie sil proti liberalom
Hmm...a za aké hodnoty bude tá Kotlebo-Harabin koalícia bojovať? Za práva pedofilných učiteľov a albánskych priekupníkov s drogami?jackb napísal:vsetci pocuvaju Gorilu, alebo cakaju na specialne podcasty, takze moholi prehliadnu novy vlog, v ktorom zVocca vyzyva Ha-ra-bi-na na spojenie sil proti liberalom
-
seth82
Darca
Som zvedavý, ako budú tento smiešny krok obhajovať tunajší fanúšikovia ĽSNS. Už prítomnosť jedného mečiarovca na kandidátke vysvetliť nedokázali, takú "zmenu" ponúkajú. Tfuj.
Aj to video od Mazureka treba pripomenut, to kde naklada na Harabina, nema ho niekto?
Keď dajú harabinovcov na kandidátku, tak budú mať 15+ %
Ja ti fakty píšem stále, ale keďže ty nemáš protiargumenty (pretože v strane evidentne ešte nevyšiel manuál "ako diskutovať s argumentmi") tak diskusiu zhadzuješ na balast a ad hominemAA napísal:Tak skús nabudúce písať len tie údajne fakty, nie nepodstatný balast.
Ešte mi skús vysvetliť, ako mám z vety "Mimochodom nevera a rozvody u homosexuálov sú podobné, ak nie ešte vyššie." vyčítať, ktorú krajinu si touto vetou ty myslel, vieš tu diskutuješ s normálnymi ľuďmi, nie so svojimi voličmi a kolegami zo strany.AA napísal:Ešte skús vysvetliť ako ste s tým druhým expertom, prišli na to, že som hovoril práve o Českej republike (s pár tisíc homo-partnerstvami), ktorú ste si čírou náhodou vybrali, ako príklad za všetky.
A ty si si taktiež vybral jednu krajinu, ktorú si dal ako príklad za všetky a napísal si to ako všeobecný fakt, ktorý platí všade. Ukízal som ti, že neplatí, takže veta na ktorú som reagoval, je len tvoje zbožné prianie a klamstvo.
S pojmom "tradičná rodina" večne operujete vy, KDH, SNS a Aliancia za rodinu, tak vy by ste mali vedieť zadefinovať, čo to znamená "tradičná rodina" a ako ju ohrozí napr. prijatie RP.AA napísal:Je len zaujímavé hovoriť o niečom, že neexistuje, zosmiešňovať to po rozvode, ale nevedieť čo to má byť.
po voľbách koalícia SMER, LSNS, Harabin, SNS - bojovníci proti systému, štandardným politikom a rozkradaniu. Ale AA by nám mohol opäť ponúknuť nejaké info z vnútra strany, ako to chcú podať svojím voličom, ktorí harabina nenávidia, lebo obral Kotlebu o hlasy v prezidentských voľbách, resp. ako chcú obhájiť, že sa s mafiánom a zlodejom mečiarovcom, chcú spajať.v ktorom zVocca vyzyva Ha-ra-bi-na na spojenie sil proti liberalom
asi ano. aj ked mi je to jedno, kedze moj zamer bol len zdielat informaciuephramko napísal: Hmm...a za aké hodnoty bude tá Kotlebo-Harabin koalícia bojovať? Za práva pedofilných učiteľov a albánskych priekupníkov s drogami?
Ja sa len pýtam, ak by aj bola nejaká zmena zákonov, že teoreticky by mohli Zelenáči pristúpiť na vlastnú farbu, či by aj tak urobili? Prihlásili by sa k ideálom, ktoré ich poháňajú? Vyjadrovali by sa už aj k histórii? Už by nebolo bremeno na rameni, že zákony a nemožem sa vyjadriť lebo zákon...
ej, ej, ej...
ej, ej, ej...