Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa -AA- »

mLuks napísal:Ja ti fakty píšem stále, ale keďže ty nemáš protiargumenty (pretože v strane evidentne ešte nevyšiel manuál "ako diskutovať s argumentmi") tak diskusiu zhadzuješ na balast a ad hominem
Ďalší balast. To že máš argumenty si nestačí myslieť.
mLuks napísal:Ešte mi skús vysvetliť, ako mám z vety "Mimochodom nevera a rozvody u homosexuálov sú podobné, ak nie ešte vyššie." vyčítať, ktorú krajinu si touto vetou ty myslel, vieš tu diskutuješ s normálnymi ľuďmi, nie so svojimi voličmi a kolegami zo strany.
Áno, "normálnymi ľuďmi", ktorý si len tak náhodou a "nenápadne" vyberú krajinu, ktorá akurát vyhovuje. :lol:
mLuks napísal:A ty si si taktiež vybral jednu krajinu, ktorú si dal ako príklad za všetky a napísal si to ako všeobecný fakt, ktorý platí všade. Ukízal som ti, že neplatí, takže veta na ktorú som reagoval, je len tvoje zbožné prianie a klamstvo.
USA a UK sú dva štáty, mimochodom o niečo väčšie ako ČR. Myslím, že z vašich reakcií, len na postrannú poznámku o podobnej miere rozvodovosti, je jasné, kto tu má "zbožné priania". Pre mňa v zásade nie je podstatné či sa homo-partnerstvá rozpadajú, alebo nie.
mLuks napísal:S pojmom "tradičná rodina" večne operujete vy, KDH, SNS a Aliancia za rodinu, tak vy by ste mali vedieť zadefinovať, čo to znamená "tradičná rodina" a ako ju ohrozí napr. prijatie RP.
Základom tradičnej rodiny je heterosexuálny pár, keď sa už musím opakovať. Moja otázka smerovala na tých, ktorí to zosmiešňujú v prípade rozpadu takéhoto vzťahu. Možno v ich predstavách má "tradičná rodina" znamenať niečo "tradičnejšie" .. :P
mLuks napísal:Ale AA by nám mohol opäť ponúknuť nejaké info z vnútra strany, ako to chcú podať svojím voličom, ktorí harabina nenávidia, lebo obral Kotlebu o hlasy v prezidentských voľbách
Kritika smerovala aj opačne, z radov vlastných voličov. Každopádne rozhodnutie je teraz na Harabínovej strane. :wink:
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Čítanie mien sa bude striedať s melódiami z filmov Pianista a Schindlerov zoznam.
Netreba k tomu licenciu? :lol:
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

AA napísal:Ďalší balast. To že máš argumenty si nestačí myslieť.
Sorry, že tu nedávam články z tých alternatívnych hovadín ale čísla zo štatistického úradu neosereš.
AA napísal:Áno, "normálnymi ľuďmi", ktorý si len tak náhodou a "nenápadne" vyberú krajinu, ktorá akurát vyhovuje.
Svoje hypotetické úvahy čo ako bolo, si nechaj na snem strany. Napísal som tam, prečo som spomenul ČR, ale to by si musel čítať s porozumením, nie len tak, aby tebe z toho vyšlo čo ty chceš. ČR preto lebo dva mesiace dozadu som čítal PDFko s 10 ročnou štaistikou v ČR, takže hned po prečítaní tvojej vety mi napadla ČR. Zároveň ČR je kultúrne atď, bližšie ku nám ako USA či UK. Nič to nemení na pointe, že ČR vyvracia tvoje tvrdenie.
AA napísal:Základom tradičnej rodiny je heterosexuálny pár, keď sa už musím opakovať.
Super, len to potom dosť nezanedbateľná časť populácie SR nespĺňa. Neodpovedal si ako túto "tradičnú rodinu" ohrozí napr. prijatie RP. Ako? Ak už sa musím opakovať.
AA napísal:Moja otázka smerovala na tých, ktorí to zosmiešňujú v prípade rozpadu takéhoto vzťahu.
Vieš oni sa hlavne smejú z toho, že niekto kto celý čas tliacha o nejakých tradičných hodnotách, tradičných rodinách, kresťanských hodnotách (dokonca teraz to máte aj na billboarde) žije vlastne v rozpore s týmito hodnotami. To je jak pedofilný kňaz. Tiež to káže o morálke, slušnosti, láske a po omši šuká 10 ročného chlapca, čo je viac zvrhlejšie ako dvaja chlapi. Myslím si, že vieš ako sa kresťanstvo stavia k rozvodom. A úprimne, tiež sa musím pousmiať nad tým ak sa niekto chce pýšiť aký je kresťan, kázať ako treba žiť, zakazovať iným ľudom čo nemôžu robiť a pritom si nevie upratať ani vo vlastnom vzťahu.
AA napísal:Pre mňa v zásade nie je podstatné či sa homo-partnerstvá rozpadajú, alebo nie.
Hej toto je vždy najlepšie.. "mne je jedno čo robia, mňa nezaujímajú, pre mňa nie sú podstatní" ...napriek tomu, že sú vám ukradnutí viete, že pred nimi musíte ochrániť celú planétu, lebo "stop LGBTI" :roll:
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

-AA- napísal:Netreba k tomu licenciu? :lol:
Na melódiu?
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

mLuks napísal:Hej toto je vždy najlepšie.. "mne je jedno čo robia, mňa nezaujímajú, pre mňa nie sú podstatní" ...napriek tomu, že sú vám ukradnutí viete, že pred nimi musíte ochrániť celú planétu, lebo "stop LGBTI"
Tiez si zacinam vsimat opakujuci sa vzor tejto argumentacie...
-AA- napísal:USA a UK sú dva štáty, mimochodom o niečo väčšie ako ČR. Myslím, že z vašich reakcií, len na postrannú poznámku o podobnej miere rozvodovosti, je jasné, kto tu má "zbožné priania". Pre mňa v zásade nie je podstatné či sa homo-partnerstvá rozpadajú, alebo nie.
Podla tohto argumentu by sme mali zakazat aj heterosexualne manzelstva, lebo sa rozvadzaju. Mozeme ist este dalej zakazame Kotlebu, lebo sa rozvadza :smt006
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

narodniari vs LGBTI je to iste ako narodniari vs potraty... proste starat sa do zivota inych, pricom to absolutne neni ich starost.

vzdy ma to facsinuje co u tychto ludi (ci uz je to narodniar v parlamente alebo stara babka na ulici) vyvolava tu potrebu starat sa do zivotov inych... ved to vobec neni tvoja starost, co robia ini ludia, pokial sa to teba nijak nedotyka. a ver mi ze ani to ci nejaka zena sa rozhodne pre potrat alebo ci sa nejaky homosexualny par rozhodne zosobasit alebo nebodaj adopotovat dieta teba nijakym sposobom neovplivni.

//autoeditácia príspevku (18 Okt 2019, 9:33)
vlastne neviem co sa tvarim ze netusim preco to robia, su to narodniari, patrioti, vlastenci. cela ich filozofia je brat zasluhy za inych a rozhodovat za inych.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Debili - hoci ospravedlňujem sa pravým nositeľom toho označenia...
Ak je niekto posledné bezvýznamné nič neznamenajúce hovno - má stále príležitosť - byť "huráSlovák", "národniar" - alebo inak postihnutý pošuk ...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

mLuks napísal:Sorry, že tu nedávam články z tých alternatívnych hovadín ale čísla zo štatistického úradu neosereš.
Údaj zo štatistík jednej malej krajiny tvoj argument nezachráni.
mLuks napísal:Svoje hypotetické úvahy čo ako bolo, si nechaj na snem strany. Napísal som tam, prečo som spomenul ČR, ale to by si musel čítať s porozumením, nie len tak, aby tebe z toho vyšlo čo ty chceš. ČR preto lebo dva mesiace dozadu som čítal PDFko s 10 ročnou štaistikou v ČR, takže hned po prečítaní tvojej vety mi napadla ČR. Zároveň ČR je kultúrne atď, bližšie ku nám ako USA či UK. Nič to nemení na pointe, že ČR vyvracia tvoje tvrdenie.
Nevyvracia, to by som musel hovoriť (len) o ČR.
mLuks napísal:Super, len to potom dosť nezanedbateľná časť populácie SR nespĺňa. Neodpovedal si ako túto "tradičnú rodinu" ohrozí napr. prijatie RP. Ako? Ak už sa musím opakovať.
Väčšina populácie vzišla zo vzťahu heterosexuálnych párov .. ktorá "nezanedbateľná časť" nie? A pokiaľ viem nepísal som o hrozbách RP.
mLuks napísal:Vieš oni sa hlavne smejú z toho, že niekto kto celý čas tliacha o nejakých tradičných hodnotách, tradičných rodinách, kresťanských hodnotách (dokonca teraz to máte aj na billboarde) žije vlastne v rozpore s týmito hodnotami. To je jak pedofilný kňaz. Tiež to káže o morálke, slušnosti, láske a po omši šuká 10 ročného chlapca, čo je viac zvrhlejšie ako dvaja chlapi. Myslím si, že vieš ako sa kresťanstvo stavia k rozvodom. A úprimne, tiež sa musím pousmiať nad tým ak sa niekto chce pýšiť aký je kresťan, kázať ako treba žiť, zakazovať iným ľudom čo nemôžu robiť a pritom si nevie upratať ani vo vlastnom vzťahu.
Nie som kresťan a dogmy tohto náboženstva ma ani zvlášť nezaujímajú. Asi málo ich je ale "dokonalých".
mLuks napísal:Hej toto je vždy najlepšie.. "mne je jedno čo robia, mňa nezaujímajú, pre mňa nie sú podstatní" ...napriek tomu, že sú vám ukradnutí viete, že pred nimi musíte ochrániť celú planétu, lebo "stop LGBTI"
Celá planéta chrániť nepotrebuje, politizácia homosexuality je hlavne fenomén tzv. Západu a krajín pod jeho vplyvom. Myslím, že niečo ako homosexuálne "manželstvo" nie je možné ani vo vyspelom a už relatívne dekadentnom Japonsku.
harrison314 napísal:Podla tohto argumentu by sme mali zakazat aj heterosexualne manzelstva, lebo sa rozvadzaju. Mozeme ist este dalej zakazame Kotlebu, lebo sa rozvadza
Špičová dedukcia. Opäť si nesklamal.
aacid napísal:narodniari vs LGBTI je to iste ako narodniari vs potraty... proste starat sa do zivota inych, pricom to absolutne neni ich starost.

vzdy ma to facsinuje co u tychto ludi (ci uz je to narodniar v parlamente alebo stara babka na ulici) vyvolava tu potrebu starat sa do zivotov inych... ved to vobec neni tvoja starost, co robia ini ludia, pokial sa to teba nijak nedotyka. a ver mi ze ani to ci nejaka zena sa rozhodne pre potrat alebo ci sa nejaky homosexualny par rozhodne zosobasit alebo nebodaj adopotovat dieta teba nijakym sposobom neovplivni.
Tu ide aj o hodnotový a principiálny postoj, kedy veľká časť spoločnosti nesúhlasí s rovnakou dôležitosťou a váhou "sobášov", ktoré nie sú medzi mužom a ženou .. napr. ak sa chce niekto "zosobášiť" s kozou, alebo s niekým rovnakého pohlavia.
mLuks
Addict
Addict

AA napísal:Údaj zo štatistík jednej malej krajiny tvoj argument nezachráni.
Neviem odkiaľ si sa dostal k nejakému udajnému argumentu ale môj argument je hlavne ten, že LGBT kominutina ani priznanie práv ako sú RP či adopcie, nijako neohrozí "tradičné rodiny", tradičné hodnoty, heterosexuálne pary a podobne, tak ako sa to ty a tebe podobní snažíte prezentovať. A tento môj argument podporuje statistika SR, ČR a keby som začal patrať po rozvodovosti v iných krajinách, tak aj štatistiky ďalších krajín aj veľkých, dovolím si tvrdiť.
AA napísal:Nevyvracia, to by som musel hovoriť (len) o ČR.
TY si hlavne nehovoril o žiadnej krajine, tak sa spamataj z toho tvojho bludneho kruhu. Napísal si to ako všeobecný fakt, kde si sa neodvolal na žiadnu konkretnu krajinu, ja som ti uviedol krajinu, kde tvoja veta neplatí, takže si klamal a zavádzal so svojím všeobecným a nekonkrétnym tvrdením. (a mimochodom klameš a zavádzaš opať, viď nižšie)
AA napísal:Väčšina populácie vzišla zo vzťahu heterosexuálnych párov .. ktorá "nezanedbateľná časť" nie?
Aha, takže na pojem "tradičná rodina" stačí ak sa dvaja heteraci zoberú, splodia potomka/ov a aj keď sa rozvedú, tak stale budú tradičnou rodinou? Pretože ak základom tradičnej rodiny je heterosexuálny pár a na Slovensku máme nezanedbateľnú časť rozvedených rodičov, ktorý samostatne bez druhého partnera vychovávajú deti, tak potom títo ľudia tvoju podmienku "tradičnej rodiny" nesplnajú. A ano, väčšina populácie vzišla zo vzťahu heterosexuálnych párov, aj tí homosexuáli vzišli z takýchto vzťahov
AA napísal:A pokiaľ viem nepísal som o hrozbách RP.
Na to sa ťa pýtam ja. Prečo si proti RP (ak si), resp. ako môže RP ohroziť hetero rodiny, že je tak dôležité to neprijať.
AA napísal:Nie som kresťan a dogmy tohto náboženstva ma ani zvlášť nezaujímajú. Asi málo ich je ale "dokonalých"
Ale tvoju stranu asi áno, veď tá chce kresťanské Slovensko. A ja som nepísal o tebe ale o tvojom predsedovi a vysvetľoval som ti prečo sa z neho smejú, keď si sa na to pýtal.
AA napísal:Celá planéta chrániť nepotrebuje, politizácia homosexuality je hlavne fenomén tzv. Západu a krajín pod jeho vplyvom. Myslím, že niečo ako homosexuálne "manželstvo" nie je možné ani vo vyspelom a už relatívne dekadentnom Japonsku.
Tak sa poďme pozrieť na to vyspelé a dekadentné Japonsko, zdroj wiki
Článek 24 Ústavy Japonského císařství stanovuje, že „Manželství je založené na vzájemném souhlasu jedinců obou pohlaví, kteří si jsou v jeho rámci rovni.“
Proto § 731-7387 Občanského zákoníku vymezuje manželství jenom pro různopohlavní páry. Stejnopohlavní páry nemůžou uzavírat sňatky a tím čerpat výhody z nich plynoucí. Stejnopohlavní manželství uzavřená v zahraničí nejsou oficiálně uznána a zahraniční stejnopohlavní protějšek nemá žádný nárok na obdržení víza.[15]
V březnu 2009 Japonsko umožnilo svému národu uzavírat stejnopohlavní sňatky v zemích, kde jsou uzákoněny. Ministr spravedlnosti nařídil místním orgánům, aby umožnily stejnopohlavním manželům místních občanů vstup do země.
Shrnuto: Japonsko dosud nelegalizovalo stejnopohlavní manželství, ale oficiálně uznává zahraniční sňatky, což lze považovat za mezikrok k legalizaci homosexuálních manželství.[16]
V únoru 2015 oznámil tokijský distrikt Šibuja svůj záměr právně uznat soužití párů stejného pohlaví pro aspekty návštěv v nemocnicích a společného pronájmu. Tento zákon by umožnil párům stejného pohlaví nechat si vystavit tzv. „potvrzení o partnerství“, které sice zatím zdejší zákony neznají, ale pomohlo by v případě práva přístupu k partnerovi, jenž je hospitalizován v nemocnici. Iniciativa Šibuji je považovaná za významný krok k posílení partnerských práv gayů a leseb v Japonsku.[17] V červenci 2015 vydalo Tokio prohlášení, že přijímá návrh Šibuji o uznání stejnopohlavních partnerství od listopadu téhož roku.[18]
možné to síce zatiaľ nie je, ale uznávajú homo manželstvá uzavreté v iných krajinách a majú aj RP. Takže aj v tom vyspelom a relatívne dekadentom Japonsku majú LGBT uznané práva.

Prečo nemôžu mať na Slovensku?

A čo je politizácia homosexuality? To, že nebuďme konečne krajinou sto rokov za opicami a uznajme aspoň tie RP aby sme uľahčili život Slovákov, ktorí tiež vzišli z heterosexuálnych vzťahov, len sa už narodili z inou orientáciou?
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

-AA- napísal:Špičová dedukcia. Opäť si nesklamal.
Samozrejme to moje druhe tvrdenie je ad absurdum, ale prve ukazujem silu tvojej (ne)argumentacie a logiky.
mLuks napísal:Na to sa ťa pýtam ja. Prečo si proti RP (ak si), resp. ako môže RP ohroziť hetero rodiny, že je tak dôležité to neprijať.
To som sa od neho snazil zistit uz najmenej dvakrat... zatial bez odpovede. Mylsim, ze sam to netusi.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

mLuks napísal:Neviem odkiaľ si sa dostal k nejakému udajnému argumentu
To je to, čo si myslíš že ty máš a ja nie. :P
mLuks napísal:ale môj argument je hlavne ten, že LGBT kominutina ani priznanie práv ako sú RP či adopcie, nijako neohrozí "tradičné rodiny", tradičné hodnoty, heterosexuálne pary a podobne, tak ako sa to ty a tebe podobní snažíte prezentovať.
Skús ma citovať.
mLuks napísal:TY si hlavne nehovoril o žiadnej krajine, tak sa spamataj z toho tvojho bludneho kruhu.
Takže si "logicky" usúdil, že stačí napísať o ČR.
mLuks napísal:Napísal si to ako všeobecný fakt, kde si sa neodvolal na žiadnu konkretnu krajinu, ja som ti uviedol krajinu, kde tvoja veta neplatí, takže si klamal a zavádzal so svojím všeobecným a nekonkrétnym tvrdením.
Jedna krajina nemôže vyvracať všeobecné tvrdenie. :roll:
mLuks napísal:Aha, takže na pojem "tradičná rodina" stačí ak sa dvaja heteraci zoberú, splodia potomka/ov a aj keď sa rozvedú, tak stale budú tradičnou rodinou? Pretože ak základom tradičnej rodiny je heterosexuálny pár a na Slovensku máme nezanedbateľnú časť rozvedených rodičov, ktorý samostatne bez druhého partnera vychovávajú deti, tak potom títo ľudia tvoju podmienku "tradičnej rodiny" nesplnajú.
https://slovnik.aktuality.sk/pravopis/s ... q=tradičný

Koho zaujíma "tradičnosť" rozvedených rodín .. absurdnosť tohto argumentu ma neprestáva udivovať. Za normálnych okolností by malo byť zrejmé, že rozvod väčšinou znamená zásadné narušenie vzťahu a tým rozpad/narušenie rodiny.
mLuks napísal:Na to sa ťa pýtam ja. Prečo si proti RP (ak si), resp. ako môže RP ohroziť hetero rodiny, že je tak dôležité to neprijať.
Nečítaš diskusiu. Už som sa vyjadroval. Problém je chápanie RP ako medzikroku k "manželstvám", atď. Takisto ide podľa mňa o "problém" s veľmi nízkou spoločenskou dôležitosťou a sú omnoho závažnejšie otázky ako nejaké homo "sobáše".
mLuks napísal:Ale tvoju stranu asi áno, veď tá chce kresťanské Slovensko. A ja som nepísal o tebe ale o tvojom predsedovi a vysvetľoval som ti prečo sa z neho smejú, keď si sa na to pýtal.
S predsedom si diskutuj inde, ak si myslíš, že zosmiešňovanie nejakých náboženských "prehreškov" je dobrá stratégia. Pre mňa je na tom zaujímavé hlavne to, že pro-homo argumenty majú byť podopreté práve týmto (rozpad vzťahu, amorálnosť, atp.)
mLuks napísal:možné to síce zatiaľ nie je, ale uznávajú homo manželstvá uzavreté v iných krajinách a majú aj RP. Takže aj v tom vyspelom a relatívne dekadentom Japonsku majú LGBT uznané práva.

Prečo nemôžu mať na Slovensku?
Ale podľa toho čo je tam napísané, platí to len pre, v zahraničí uzavreté, homo-manželstvo medzi dvoma Japoncami, nie s cudzincom. To neznie až tak progresívne. :lol:

Ako "mezikrok k legalizaci homosexuálních manželství" by to LGBT+ aktivistom stačilo aj tu? :P
mLuks napísal:A čo je politizácia homosexuality? To, že nebuďme konečne krajinou sto rokov za opicami a uznajme aspoň tie RP aby sme uľahčili život Slovákov, ktorí tiež vzišli z heterosexuálnych vzťahov, len sa už narodili z inou orientáciou?
Táto diskusia začala bilboardom, ktorý hovorí o rodine, nie registrovanými partnerstvami .. a homo "manželstvo" a adopcie sú viac než "uľahčovaním života".
harrison314 napísal:Samozrejme to moje druhe tvrdenie je ad absurdum, ale prve ukazujem silu tvojej (ne)argumentacie a logiky.
Absurdné sú obidve.
kulox
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kulox »

Tá národná scéna už fakt potrebujem poriadneho Vodcu. Hentí sa iba hádajú a už to nie je ani zábavné.

https://www.bitchute.com/video/ErvJWug9EDia/
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

https://slobodnyvyber.sk/kotlebovci-odm ... -migracie/

Mylsím, že toto si kotlebovci u voličov, ktorí majú aspon dve mozgové buňky už nevyžehlia :)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

kulox napísal:Tá národná scéna už fakt potrebujem poriadneho Vodcu. Hentí sa iba hádajú a už to nie je ani zábavné.

https://www.bitchute.com/video/ErvJWug9EDia/
Netreba všetko tak prežívať. :)
Solo_Kamen napísal:dve mozgové buňky
1.jpg
2.jpg
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Uhrik sa uz ospravedlnil za loz o no go zone, v ktorej si tocil predvolebny klip?
A super, ze Aryan sa o FB nezaujima. Len tu z neho spamuje.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Že je super reagovať k téme a priamo na to čo niekto napísal. :D

Skús to ešte niekedy, ak ti to tvoja diagnóza dovolí..
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

rovnako hlasovali aj "slniečkári a vítači migrantov z PS", čo keď to boli práve ich dva hlasy kvôli ktorým to neprešlo? :D
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Ktorí z PS? Aby sa vedelo komu poďakovať, logicky rozhodol každý hlas proti. :D
mLuks
Addict
Addict

Reportáž: Uhrík rozprával o lesbách, Kotleba ďakoval Elánu. Potom ich prívrženci išli provokovať odporcov
Jeho kolega Beluský, ktorý sa na pódiu objaví ako druhý v poradí, sa sústredí najmä na program.
„Zrušíme najzbytočnejšiu daň, daň z pridanej hodnoty,“ sľubuje ľuďom. Publikum si zrejme nevie narýchlo predstaviť dopady takéhoto kroku a tak odozva zaostáva za množstvom energie, ktoré do ohlásenia predvolebného triumfu vložil.
Znie to zásadne, a tak ľudí vzápätí upokojuje, že DPH tvorí „len“ šestinu verejných príjmov.
Podľa zákona o štátnom rozpočte však čísla vyzerajú inak. Na DPH by sme tento rok mali vybrať zhruba šesť miliárd eur. Celkové príjmy štátu na tento rok sú plánované na úrovni približne 15,5 miliardy eur. DPH tak z tejto sumy tvorí viac ako tretinu.
Každoročný výpadok by sme podľa Beluského vykryli tým, že nebudeme nakupovať stíhačky, nebudeme platiť stránku slovensko.sk a podporíme domácu výrobu potravín.
neviem či sa mám smiať alebo plakať, fakt nech ten neexistujúci boh ochraňuje ten národ, aby sa táto zberba nedostala k moci. AA to čo za matematikov máte v strane? Kde sa podela pointa že "nie som historik, nemôžem sa k tomu vyjadriť". Pri ekonomických veciach neplatí, že nevyjadrujem sa k tomu, keď nie som ekonóm?
jackb napísal:A super, ze Aryan sa o FB nezaujima. Len tu z neho spamuje.
Jemu sú aj homoši ukrdnutí, len veľmi by ho trápilo keby sa im niečo povolilo
AA napísal:Jedna krajina nemôže vyvracať všeobecné tvrdenie.
Môže a aj vyvracia, len by si nemohol byť taký pribrzdený aby si to pochopil. Kebyže mám veľa času, tak ti nájdem ďalších xyz krajín, kde je rozvodovosť homo párov nižšia ako hetero párov. Ale nemám, tak si daj samoštúdium.
AA napísal:Nečítaš diskusiu. Už som sa vyjadroval. Problém je chápanie RP ako medzikroku k "manželstvám", atď. Takisto ide podľa mňa o "problém" s veľmi nízkou spoločenskou dôležitosťou a sú omnoho závažnejšie otázky ako nejaké homo "sobáše".
Tak to chápeš jedine ty a všetci tí ďalší, ktorých LGBT netrápi a nezaujíma, ale musia pred nimi chrániť tradičné rodiny. Rovnako vystúpenie z EU je "problém" s veľmi nízkou spoločenskou dôležitosťou, ktorý navyše prinesie Slovensku obrovskú vlnu negatív a napriek tomu to tvoja strana ma stále v programe a vždy satým oháňate.
AA napísal:S predsedom si diskutuj inde, ak si myslíš, že zosmiešňovanie nejakých náboženských "prehreškov" je dobrá stratégia. Pre mňa je na tom zaujímavé hlavne to, že pro-homo argumenty majú byť podopreté práve týmto (rozpad vzťahu, amorálnosť, atp.)
Ty máš k nemu lepší prístup ako ja, tak skús mi vybaviť nejaké stretnutie, nech si o tom môžem s ním podiskutovať. Ano majú byť prohomo argumenty podopreté práve týmto, lebo prijatiu LGBT práv sa pripisuje ohrozenie a rozpad tradičných rodín, amorálnosť a podobne. Takže je úplne v poriadku ak sa pri argumentácii poukazuje na to, že rozpad vzťahov, amorálnosť v hetero zväzkoch tu je už dávno aj bez nejakých LGBT práv, ale ti ti píšem už xtý krát. Jak hrach na stenu...
AA napísal:Ale podľa toho čo je tam napísané, platí to len pre, v zahraničí uzavreté, homo-manželstvo medzi dvoma Japoncami, nie s cudzincom. To neznie až tak progresívne.
Pointa je hlavne inde. A to v tom, že si opäť klamal a zavádzal a teraz sa to akože snažíš zosmiešniť. Snažil si sa poukázať na to, že LGBT je téma západu a krajín pod jeho vplyvom nejakou krajinou východu ale v Japonsku majú RP a uznávajú homo manželstvá uzavreté mimo Japonska. To je to isté čo pri ČR, nebudem to ďalej rozoberať.
AA napísal:Táto diskusia začala bilboardom, ktorý hovorí o rodine, nie registrovanými partnerstvami .. a homo "manželstvo" a adopcie sú viac než "uľahčovaním života".
o homo manželstve na Slovensku aj tak nikto nehovorí, dokonca ani Sulík, čo od začiatku pretláča RP, takže na Slovensku sa bavíme o RP a adopcie sú uľahčenie života ale .... na túto temu s tebou nebudem diskutovať (jedine za predpokladu, že by som bol 6 mesiacov na úrade práce, poberal podporu a vonku by celý čas zúril monzún)
Napísať odpoveď