Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa Hegy »

Presne.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Asi tak, kludne mohli sami podat navrh na zrusenie aj ostatnych amnestii.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

much sovereignty, very independence, wow
13151694_1565787767048040_7723462959195250094_n.png
13151694_1565787767048040_7723462959195250094_n.png (251.74 KiB) 1241 zobrazení
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

No pokiaľ to nie je výsledok Photoshopu, tak to krásne ďakujem. Ľudia na Slovensku majú zjavne pamäť ako akváriové rybky, ešte pred 30 rokmi ma bili tie komunistické svine po prstoch trstenicou, pretože som písal ľavou rukou a títo velebia Rusko ako keby sa nechumelilo. Svine.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

seth82 ak to vidis takto, tak aj cesi a slovaci su komunisticke svine, nadavaj aj na seba :D a nevadia ti tie komunisticke svine co ani neboli rusi? na to, ze najvacsia svina bola z gruzinska sa zabuda, za vsetko aj tak mozu rusi...

//autoeditácia príspevku (06 Máj 2016, 10:31)
karmista si tak blby alebo sa len robis? :D (a gruzinsko uz bol samostatny stat vtedy co) to ako znamena ze stalin bol rus, alebo gruzinec? prosim vysvetli mi to :D
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Gruzinsko do Ceskoslovenska tanky neposlalo a ten Gruzinec uz davno vonal fialky z dola, ked nas sem tie (nielen) ruske tanky dosli okupovat a dokurvit to tu na dalsich 20 rokov.

A vobec, co to prosim ta mas za argument? Toto uz velmi dobre poznam. Ked sa objavi clanok, ktory kvoli niecomu kritizuje cirkev (napr. kseftiky s pozemkami alebo sexualne zneuzivanie), tak sa tam zakonite objavi prispevok, kolko toho cirkev robi dobreho a treba pisat o tomto alebo sa tam objavi prispevok o tom, ze ake strasne veci robia, co ja viem, moslimovia a podobne. A rovnako v pripade setha, bola to jeho reakcia na vlajku tej krajiny a nase ceskoslovenske historicke skusenosti s tym narodom, ako aj sethove osobne skusenosti. Preco by mal teraz pisat niekolkostranovu litaniu o vsetkych moznych komunistoch vo vsetkych krajinach na celom svete?! Ved to je uplne nerelevantne s tym, na co reagoval... Rovnako aj miesto narodenia je uplne nerelevantne. Nemecka spolocnost sa vysporiadavala s nacizmom tak, ze sa tvarili, ze sa nic nestalo, lebo Hitler bol Rakusan? My sa budeme tvarit, ze korupcia na Slovensku vlastne vobec neexistuje, lebo Pavol Paška je z vychodu? :D

Seth, aj v 1989 sa v Ceskoslovensku naslo dost ludi (odhadom ich mohlo byt az par milionov), ktori si nezelali zmenu rezimu, ci uz z ideologickych dovodov alebo z ekonomickych dovodov (boli zavisli na systeme a vedeli ze by prisli o pracu). To, ze sa dnes objavuju v SR a ČR sympatizanti Putina a chcu oprasovat myslienku vseslovanskej vzajomnosti, ktora v praxi nikdy nefungovala a vznikla na uplne bludnych predstavach vtedajsich niektorych osobnosti o tom, ako to v Rusku 19. storocia vyzeralo, pre mna nie je ziadnym prekvapenim. Skor vzhladom na prebiehajucu informacnu vojnu a presytenie medialneho priestoru ruskou propagandou sa cudujem, ze takych ludi nie je este viac.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Mali by sme zaloziť temu ohľadom informačnej vojny, pretože evidentne ju zažívame.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

ephramko, nepaci sa mi ked niekto za zverstva a spinavosti co narobil ZSSR vini Rusov, to ako vsetci Rusi si zelali ten rezim? niekde sa vyvesi ruska vlajka a uz su to spine komunisticke, to je ako normalne? tak OK, nie Stalin ale Breznev, zase hnusny "Rus" :D a vobec, podme teraz nadavat na Cechov, ze su spine komunisticke lebo v 46om oni zvolili komunistov, nie my :roll:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Akože, Rusko je kapitola sama o sebe, ale táto súčasná protiruská mánia vedenia z istých kruhov, mi príde dosť odveci. A detto mi príde mimo druhá strana, ktorá hovorí o nejakej ruskej spáse.
tomas147
Star
Star

Príspevok od používateľa tomas147 »

Zdravím, v tejto debate v čase: 58:30 sa Kotleba vyjadrí že členstvo v EU bude pre nás výhodné len do roka 2020 načo Klus nijako nereagoval, vie mi niekto odôvodniť toto vyjadrenie? ďakujem
https://www.facebook.com/MartanzKuchajd ... 185211648/
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ArkanoviTigrovi: V prvom rade ti to ephramko celkom dobre vysvetlil. V tom druhom - neboli to Američania, Ilumináti, Židia alebo EÚ (toľko kritizované entity zo strany Kotlebovcov a ich fanúšikov), ktoré Slovákom a iným krajinám sedeli na pľúcach - boli to Rusi. To, že s nimi a s ich politikou sympatizujú a sympatizovali exoti u nás, som predsa nikdy nepopieral. Ale celý ten "blahobyt", ktorý na Slovensku (napríklad v porovnaní s Rakúskom, že áno) máme, iniciovali práve Rusi a ich komunistická politika. Ja na seba nebudem nadávať (tvoja logika má obrovské trhliny, zapracuj na tom), pretože ja som nikdy komunistom nebol, neboli nimi ani moji rodičia (a kvôli tomu problémy) a ani starí rodičia, či prastarí rodičia (pretože to boli, moderne nazvané "imigranti") a ani ním nikdy nebudem, nikdy s nimi nebudem sympatizovať.

A samozrejme, neviním všetkých Rusov - kdeže si to vyšprtal? Som si takmer istý, že tá vlajka nie je znakom sympatie s tými Rusmi, ktorí s politikou Ruska nesúhlasia (a osobne Rusov poznám, jeden z nich je mojím spolužiakom a nad Putinom a jeho drístami iba stále krúti hlavou, dokonca sa sarkasticky vyjadroval na niektoré kremeľské weby), práve naopak. Kotlebov sen o vystúpení z EÚ, NATO a o akejsi veľkej slovanskej ríši o mnohom napovedá.

Takže sa ma tu nesnaž presviedčať o akýchsi mojich chybách či o tom, že niekomu krivdím. A čo to má spoločné s Čechmi? Poznáš históriu pozadia prevratu? Pod koho taktovkou to prebehlo? Nie náhodou pod tlakom stalinistických oblúd na Národný front? To sa už na školách dnes nevyučuje? Meh.

tomas174: To tvrdenie sa odôvodniť nedá, pretože Kotleba je takým "odborníkom" na EÚ a naše členstvo v nej, ako poniektorí lokálni pseudoodborníci na ekonomiku a obchod. Teda je to ničím nepodložený dríst, s veľkou určitosťou sa vzťahuje na Eurofondy a ich stop pre Slovensko v roku 2020, kedy začneme prispievať my iným. To, že medzi vstupom do EÚ a 2020 Slováci dostanú (dostali) celkovo 26 miliárd eur (a to, že si ich rozkrádajú a používajú ich na nasprostasté projekty, ako predražené hajzle a lavičky, to je už problém silne veriacej populácie na Slovensku), to už Magián nespomenie, pretože EF považuje za škodnú. To je totiž takmer dvojnásobný celkový ročný príjem, ktorý Slovensko dostáva do štátneho rozpočtu (13,8 miliardy ročne) zo všetkých produktívnych oblastí.

Takže samozrejme, Kotleba je lacný populista a už len z toho vyhlásenia je jasné, na čom bude zakladať svoju kampaň v nasledujúcich rokoch. Bude donekonečna škriekať o tom, ako Slovensko prestane dostávať prachy z EF, ako od 2020 bude "nútené" zlou-zlou EÚ skladať sa na ostatných a podobne. Benefity členstva v EÚ (ktorá je všetko, iba nie dokonalá, samozrejme), ktoré som tu spomínal už niekoľko krát, samozrejme spomínať nebude, pretože mu to nesedí do rovnice, teda do jeho populistických kecov o vystúpení.

//autoeditácia príspevku (06 Máj 2016, 15:48)
Ešte pre karmistu: To "na stráš" mi nevadí. Ale súdruhom môžeš nazývať akurát tak toho, kto ťa vychoval.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

asi tvoja logika ma trhliny, ked si absolutne nepochopil na co som narazal...
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Cize Kotleba je zastanca Slovenskeho statu a odmieta SNP ale necha vyvesit rusku vlajku? Co je to za logiku? :D
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

eMPiko napísal:Cize Kotleba je zastanca Slovenskeho statu a odmieta SNP ale necha vyvesit rusku vlajku? Co je to za logiku? :D
tak to sa opytaj Kotlebu, lebo to ani ja nechapem :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

tak pre mna neide do hlavy ani ked volici Mariana pisu, ze v '68 ku nam neprisli len Rusi, ako sa to hovori, ale Sovieti a nemaju problem oslavovat vitazstvo nad fasizmom ruskou vlajkou

/arkan, nie na teba to nebolo. ale na tych, ktori to robia v diskusiach po celom slovenskom internete
tomas147
Star
Star

Príspevok od používateľa tomas147 »

eMPiko napísal:Cize Kotleba je zastanca Slovenskeho statu a odmieta SNP ale necha vyvesit rusku vlajku? Co je to za logiku? :D
myslíš že je na mieste stotožňovať terajšiu politiku ruska s ruskom pred 50timi rokmi?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ArkanoviTigrovi: A na čo si narážal? Pokús sa vysvetliť mi to.

tomas147: Áno, je to na mieste. A ak nie stotožňovať, tak minimálne porovnávať. Rusom nesmierne vadí, že ich bývalí vazali s nimi nechcú mať veľa spoločného a smerujú do NATO či do EÚ, stále veria, že NATO je proti nim, viď posledná reakcia na prípadný vstup škandinávskych krajín: http://www.defensenews.com/story/defens ... /83959852/

Čo je Putinovi a Rusom do toho, kde a kedy Škandinávci vstupujú? Rusko sa už v minulosti do Fínska niekoľko krát pchalo, ovplyvňovalo aj vojnu o nezávislosť, zjavne sa Putin a jeho nohsledi nevedia zbaviť dojmu, že sú imperiálnou veľmocou.
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

tomas147 napísal: myslíš že je na mieste stotožňovať terajšiu politiku ruska s ruskom pred 50timi rokmi?
No Rusi sa od svojej politiky nijako velmi nedistancuju, (napr. na rozdiel od Nemcov). Naopak hlasia sa k nej ako ku svojej tradicii a na svoje ciny su patricne hrdi - v tomto priklade sa teda rozpravame o druhej svetovej vojne, ktoru nazyvaju Velkou vlasteneckou. Toto je sucast ich historie a identity a ked si vyvesis rusku zastavu, vyvesujes aj toto. A ked to vyvesi niekto kto odmieta SNP tak je to len smiesne :) Rusko ma boj proti fasizmu (v ich ponimani) v krvi a je to sucast ich narodneho povedomia. Kotleba je fasista cize je tu uplne zrejmy logicky rozpor.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

https://www.facebook.com/robo.bacinsky/ ... 499963922/ Áno, aj toto má volebné právo. Krásna sonda do duše voliča Magiána. Esenčné slovo "chazari" samozrejme nesmie chýbať, taktiež ani spomenutie Bútoru a americkej ambasády diktujúcej všetko všetkým, ktorí majú niečo proti Kotlebovej strane. Uráža sa, že ho niekto nazval fašistom. A to, čo som sem dal v prílohe, má na svojom FB profile zverejnené iba náhodou :)

Chce sa dištancovať od komunizmu alebo inej ideológie, ale Poliačika (okrem iného) kritizuje za jeho bradu a odporúča mu, aby si ju upravil. No počkať - čo mi to len pripomína...Napríklad dlhé vlasy za komančov, že áno?

Priam ideálny príklad voliča ĽSNS, ktorý by za opačný/negatívny názor na jeho milovanú straničku dokázal hoci aj niekomu rozbiť papuľu. Oh, pardon, on na mňa iba tak pôsobí. Som rád, že nemusím žiť v jednej republike s takýmito jedincami.
Prílohy
nahoda.png
Napísať odpoveď