Soviet napísal:Na tak priblizne pred 30min som dosiel...Diki za dane stretko..Chlopy..snad zlopakujeme...) Pivecko slo same dole krkom..a fotky hodim zajtra..Sice netusim absolutne co som pofotil..ja degesna hlava
No mne hovor Paradne stretko, samozrejme kto tam ostal do konca? Ja, Shark, Kibo a Soviet Nabuduci rok uz budem aj ja motorizovany
buduci rok by to mohlo byt niekedy cez vikend. ako som odchadzal, zaviezol som priatelku domov, prisiel k sebe domov a hla lala v telke bezala nejaka relacia, kde davali uryvky z pred niekolkych rokov ako opisovali skodovky a ako sa vyrabali. tak som pozeral ako boli ludia pred 20 rokmi spokojni s rapidkami po 5 hodinach spanku teraz pozeram v praci do monitora ako zvieratko a lejem do seba kavu. tesim sa uz na buduce stretko. mozno by nebolo zle spravit este jedno cez leto.
lenze tento krat to aj bude dajte nejaky termin kedy by vam to vyhovovalo... ja nemam problem s prisposobenim...hoc aj dnes...
takze zatial sme dvaja ak dobre chapem
super nitra to by bolo fakt dobre.. termin co ja viem urcite niekedy v auguste .. ja by som urcite prisiel a skusim zavolat aj hatamrc mozno aj ten pride.. alebo Pilifo, Gigabyte aj vy by ste mohli prist..
super takze zatial nas je 6.. to je zatial celkom ok este by sa mohli pridat aj ostatny z nitry .. datum hm ja netusim dajte nejake navrhy piatokk 7.8.?? ale niekedy inokedy.. a miesto fuha no nic ma take normalne nenapada tak to necham radsej na vas..
Suffel napísal:super takze zatial nas je 6.. to je zatial celkom ok este by sa mohli pridat aj ostatny z nitry .. datum hm ja netusim dajte nejake navrhy piatokk 7.8.?? ale niekedy inokedy.. a miesto fuha no nic ma take normalne nenapada tak to necham radsej na vas..
len viem, ze kedykolvek mozne sponcit v bare pod Tatrou na pesej , tam maju otvorene kazdy den do 4 rana.