buduci tyzden je neparny takze to mozem po tej 13-tej stredu.. takze mozme nieco zorganizovat a treba zavolat aj ostatnych ci by prisli..kafiatko napísal: Nitra - ja môžem každú stredu tiež po 13 ... budúci týždeň je aký, či už dohodneme niečo na budúcu stredu
Stretko
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: STRETKO
V stredu krátko po 13 by bolo ideálne
Prídem prv do NR, dáme nejaké pivo a môžem ísť na prednášku o 16:30
Ten čas vyhovuje všetkým štyrom, čo sa sem zatiaľ ozvali 
Vyhovuje ... Okej ludkovia tak kde sa stretávamekonyk87 napísal:V stredu krátko po 13 by bolo ideálnePrídem prv do NR, dáme nejaké pivo a môžem ísť na prednášku o 16:30
Ten čas vyhovuje všetkým štyrom, čo sa sem zatiaľ ozvali
okolo 13tej je to problem... to je snad otvorene len Korzo a Spinavec 
áááá Špinavec
a Keltská pivnica ? tá by mala byť už na obed otvorená...
a ten podnik co je za SPU pri rieke? Klokan, alebo take nieco... ten je otvoreny od kedy?
Klokan je na obed už otvorený... dokonca neviem či ho neotvárajú o nejakej 8 už ... ( To mám len na skok do Klokana ) 
// veď počkáme na Suffel - a , mne je to úplne jedno kam sa pôjde, lebo ja už po 12:30 nemám žiadnu školu, takže keby mám aj behať cez pol mesta, nevadí mi to
// veď počkáme na Suffel - a , mne je to úplne jedno kam sa pôjde, lebo ja už po 12:30 nemám žiadnu školu, takže keby mám aj behať cez pol mesta, nevadí mi to
Keďže sme len štyria (zatiaľ), tak je to asi jedno kam pôjdeme...Poznám pár podnikov, kde je otvorené aj cez obed a majú celkom chutné pivo
Avšak záleží aj od toho, kde sa nachádza (resp bude nachádzať) Suffel, aby to niekto nemal cez pol mesta a ostatní pod oknami
Ak si dobre pamätám, tak kafiatko je na SPU, čo je nám s Kubom "cez cestu" 
Aj ja som za Klokan! Tajne som dúfal, že tam pôjdeme, ale chcel som počkať na vyjadrenie od Suffel-a
Aj ja som za Klokan! Tajne som dúfal, že tam pôjdeme, ale chcel som počkať na vyjadrenie od Suffel-a
skusim este napisat Pauli3-mu, ten je spoluziak, ale dochadza autom, takze nepije nikdy a nic... a ako sa vola ten tvorca kluceniek? Rad8? on je tiez z NR, neskusime mu napisat?
Ja som kontaktovala Pilifa, lebo mi písal cez leto keď sa orgaznizovalo stretko... možno by došiel, neviem zatiaľ sa neozval ... 
ShepDog, tak kedy kde ako o pol 5tej koncim v praci (Kramare)
-
Suffel
Guru
ejha ludia ako ste to rozbehli, som rad.. takze mne to je jedno kde to bude budem autom takze pridem kam len chcete
.. toho Klokana nepoznam ani nemam sajnu kde to je ale nevadi staci povedat kde a ja som tam ako na koni 
No ja by som sa rád zúčastnil, ale cez týždeň som v Brne, takže mi vyhovuje iba pondelok, piatok alebo víkend. Na ten pondelok by sa to nemohlo presunúť? 
po 14:30 ano
v pondelok mám voľno len od 13:00 do 14:30...okrem toho píšem v pondelok večer aj v utorok ráno zápočtovky..takže tento termín by bol bezomňa...
-
Suffel
Guru
tento pondelok mozem cely den.. tak teraz neviem ako to zosuladime, ked kazdemu nieco ine vyhovuje..
Pondelky aj stredy mám po 12:30 voľné
takže mne neni problém
Aj ja chcem ísť!
čo Ti v tom bráni ???Zajačik napísal:Aj ja chcem ísť!
-
Suffel
Guru
tak ako? zase raz nic s toho?.. ten pondelok vypda dost komplikovane v tu stredu by sme sa vedeli zohdnut viacery ale nech sa vyjadria aj ostatny nechcem byt potom za toho najhorsie ktory urcuje kedy to ma byt
..