Stretko
-
johnykilla
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
hehe ako sa Maki snazi skryvatIng. FijoK napísal:Tak snad teda aspon jedna za vsetkySnad to zucastnenym vadit nebude
Inak s Kibom sa nam podarilo zorganizovat mini stretko v Prahe, ked sa dostane k netu tak asi nahodi aj fotky (az 2)
Podla mna bolo fajn, na aute sme sa troska povozili po meste, ked sme zistili ze asi ideme zlym smerom, tak sme sa vratili po GPS a potom uz trafili presne
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
no tak fotky su 3, pouzitelna ani jednaGothaR napísal:Inak s Kibom sa nam podarilo zorganizovat mini stretko v Prahe, ked sa dostane k netu tak asi nahodi aj fotky (az 2)![]()
na aute sme sa troska povozili po meste, ked sme zistili ze asi ideme zlym smerom, tak sme sa vratili po GPS a potom uz trafili presne
(teraz sme boli 3ja)
tiez hodnotim toto stretko ako prijemne spestrenie vecera, spoznal som dalsieho fajn cloveka. cez icq sme si sadli ako jedna krvna skupina a myslim ze aj nazivo sme sa mali o com bavit. rozbeh trosku neisty, ale nakoniec sme sa narehotali
som rad, ze toto narazove stretko sa podarilo. organizacia trvala asi pol hodinu aj s cestou
zucastnil som sa teda ja, GothaR a este moj kamarat, ktory nie je clenom fora a aj tak cely cas spal na gauci, lebo bol chory a bol nam dobry akurat na fotenie
takze hodnotenie:
no a co s bratislavskou mutaciou vydania?
-
midnight_man
Guru