Stretko
-
last_knight
Light Professional
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Joooj!
Stretko fajné - zúčastnení: Kibo, SHARK_NX, kachna, KoCi, i-cube, turtlak 69 (s holkou), jin.
Bolo to non-alkoholic, čiže sa fičalo na kofolke (...a ešte jednu vás poprosím
). Preberali sa témy všehochuti, dominát však zaujali motoristické historky (vysoká zver, nízka zver, policajti), život na fóre (sebci, Monako2, BabySHAQ, dvajaaaš) a neskôr úsmevné prúpovídky z predaja IT (médiá +/- atď...
)
Nabudúce by sa mohlo dať aj stretko s kvapkou dákeho pivka, nakoľko keď takáto sranda bola teraz, nechcem to vidieť potom
//fotky neskôr
Stretko fajné - zúčastnení: Kibo, SHARK_NX, kachna, KoCi, i-cube, turtlak 69 (s holkou), jin.
Bolo to non-alkoholic, čiže sa fičalo na kofolke (...a ešte jednu vás poprosím
Nabudúce by sa mohlo dať aj stretko s kvapkou dákeho pivka, nakoľko keď takáto sranda bola teraz, nechcem to vidieť potom
//fotky neskôr
tak sme prisli z vyletu
... Co si dobuducna priat - nieco blizsie, s este slusnejsou ucastou (aj ked zo svojich skusenosti viem, ze BA je s ucastami na stretkach vzdy slaba). Mam za to, ze toto bol start BA stretiek. Tak sa tesim nabuduce 
btw - co sa nealko session tyka - ja som mal za to, ze tam bola vyse polovica z vas autom, tak preto sa to drzi
btw - co sa nealko session tyka - ja som mal za to, ze tam bola vyse polovica z vas autom, tak preto sa to drzi