Svetovlada, tajny plan, uznavam ze je to trochu dramaticke vyjadrovanie, ja sam tieto slova casto nepouzivam, v podstate ide o toto
http://sk.metapedia.org/wiki/Židovská_s ... _stratégia
Nebudem sa uz opakovat, je to tam jasne a strucne zhrnute, vratane toho spomenuteho "vsetci zidia".
slay napísal:ja to vidim tak ze keby boli rotschildi aj aboriginci, tak by spravili to iste, a propagovali by svoje myslienky rovnako, lebo kazdy kto ma moznost a moc to robi, a je jedno ci je zid alebo eskimak
Nie je to celkom pravda, nemozes tvrdit ze vsetky skupiny sa spravaju rovnako (skupinova strategia). Zoberme si historiu, Slovensko (a Europu vseobecne) a vztah k zidom. Zidia nie su jedina skupina ktora migrovala po Europe, preco ten odpor specialne k nim a nie napriklad k nemeckym kolonistom ktory sem v stredoveku prichadzali? Samozrejme pokial sa nejaka skupina sprava ako zidia nezalezi ci si hovoria "zidia" alebo
"mimozestania".
slay napísal:leju sa prachy do izraelu ? pomaha im usa? je to vplyv zidovskej lobby? Ano , samozrejme ze je.. ale to snad nieje nic nepochopitelne nie? Ak by ste vy boli slovak v usa z mocenskym vplyvom, a slovensko by dajme tomu bolo vo vojnovom stave o sebestacnost s madarskom, tak by ste nelobovali za svoj narod? no ja urcite ano, a robil by som preto vsetko..
Ano, beries to ale zo zleho konca, zidom nezazlievam to ze spolupracuju, manipuluju nas a vyuzivaju, tak ako nezazlievam virusu ze oslabuje a nici organizmus alebo divokemu zvieratu ze zautoci na cloveka. To ale neznamena ze sa chorobe poddam alebo sa nepokusim prezit. Takze sa ta spytam tiez otazku, ak by bolo Slovensko vo vojnom stave o sebestacnost s Madarskom a vedel by si o mocenskom vplyve (slovenskych) Madarov na Slovensku, nemal by si k tomu odpor?
Dalsia vec, hovoris hlavne o mocenskom vplyve zidov na zahranicnu politiku, toto stoji narody meno a vztahy (arabsky svet vs zapad) a obrovske mnozstva penazi z dani obycajnych ludi.
Nie je to ale najhorsi dopad zidovskeho vplyvu. Je nim degeneracia europskeho (bieleho) cloveka, v tejto teme sa hovori hlavne o politike, menej o mediach a roznych myslienkovych hnutiach kde zidia hrali a hraju hlavnu rolu.
Samozrejme to vsetko suvisi pretoze zdravy narod, so zakladmi z ktorych vzisli nase narody a civilizacia a silnym zmyslom pre vlastnu identitu je ovela tazsie alebo nemozne kontrolovat cudzou a nepriatelskou mensinou akou su zidia.
http://sk.metapedia.org/wiki/Židia_a_multikulturalizmus
- Už od 19. storočia viedli hnutia, ktoré sa pokúšali zdiskreditovať tradičné základy nežidovských spoločností ako vlastenectvo, rasovú lojalitu, kresťanské základy morálky, sociálnu homogenitu a sexuálnu zdržanlivosť. Zároveň vo vlastných komunitách podporovali presne tie pravidlá, na ktoré útočili a ktoré odsudzovali v nežidovských spoločnostiach.
Prečo je toto všetko v záujme Židov? Pretože všeobecná skupinová lojalita, ktorá je pre Židov charakteristická vzbudzuje oveľa menej pozornosti v spoločnosti, ktorá nemá kohézne a kultúrne jadro. Židovské odhodlanie neasimilovať sa, ktorému vďačia za svoje prežitie ako národa po tisíce rokov - aj bez vlasti - nevyhnutne pritiahlo a vyprovokovalo nenávistné reakcie v rasovo homogénnych krajinách. Práve preto je v ich záujme oslabiť identitu ktoréhokoľvek národa, v ktorom žijú. Židovská identita môže prekvitať v bezpečí len ak je naša identita oslabovaná.
Profesor McDonald cituje pozoruhodné pasáže Charlesa Silbermana:
"Americkí Židia sú oddaní kultúrnej tolerancii kvôli svojej viere - pevne zakotvenej v dejinách, že Židia sú bezpeční len v spoločnosti, ktorá akceptuje široké spektrum názorov a správania, ako aj rozmanitosť náboženských, etnických skupín. Je to práve táto viera a nie schvaľovanie homosexuality, ktorá vedie značnú časť Židov k tomu, aby podporili práva homosexuálov a liberálne stanoviská k ostatným tzv. "sociálnym otázkam."
Vraví, že ak Židia tvrdia, že "v rozmanitosti je naša sila", deje sa tak v záujme ich vlastných cieľov, v záujme oslabovania homogenity spoločnosti, aby sa mohli cítiť bezpečne. Svoju propagandu pritom podávajú spôsobom o ktorom vedia, že ho nežidovské a kresťanské spoločnosti príjmu. Podobne, ako to ukazuje Silbermanov citát, Židia podporujú niektoré úchylky nie preto, lebo sa domnievajú, že sú pre krajinu dobré, ale preto, lebo vedia že sú dobré pre nich.
Silberman ďalej poskytuje citát židovského ekonóma, ktorý sa domnieval, že republikáni majú citlivejšie ekonomické opatrenia, ale volil by aj tak demokratického kandidáta. Jeho dôvod? "Radšej budem žiť v krajine, ktorá je spravovaná tvárami, ktoré som videl na stretnutí demokratickej strany ako tých, ktoré som videl na stretnutí strany republikánskej." Tento muž nedôveruje bielym nežidom a volil rasovo miešanú stranu napriek tomu, že sa domnieva, že jej ekonomické opatrenia boli zlé. Čo je dobré pre Židov je dôležitejšie ako to, čo je dobré pre krajinu.
Earl Raab, bývalý prezident prevažne židovskej Brandeis University vyjadruje podobné argumenty. Vyjadruje spokojnosť s predpoveďou, že v strede tohto storočia sa bieli stanú menšinou a píše: "Naklonili sme sa za bod, kde nacistická árijská skupina už nebude môcť vládnuť v tejto krajine." Je pripravený vytlačiť ľudí a kultúru, ktorá položila základy Ameriky v záujme teoretického vzrastu protižidovského režimu. Raab vidí belochov ako potencionálnych nacistov a je ochotný obetovať ich kultúrnu a národnú kontinuitu za účelom zneškodnenia vymyslenej hrozby pre Židov. Nad týmto sa akosi nikto nepozastaví, napriek tomu, že počty belochov sa dramaticky znižujú na celom svete.
atd..