sudny prikaz na prehliadnutie izby..pls

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
cinges
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

sudny prikaz na prehliadnutie izby..pls

Príspevok od používateľa cinges »

Zdravim... byvam na intraku... a cas od casu nam chodia prehliadavat izby... ze ci tam mame akoze poriadok koli hygiene, alebo ci tam nemame dake spotrebice.. vysokoskolsky intrak...no.. a ide o to, ze vravia, ze teoreticky by ta studenska policia, a ti vyssie postaveni mohli vojst do tvojej izby, len na zakaze sudneho rozhodnutia...! cize, ak je to pravda.. Neviete, ako formulovat oznam, ktory si vycapim na dvere, aby mi napriklad ta zenska nevosla do izby..? napr. ze "do izby sme vojst iba najomnik, inak ide o porusenie sukromia"...? alebo nieco take... diki moc :oops:
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bb5unlock »

na prehliadku maju pravo, ale len v tvojej pritomnosti alebo v pritomnosti zastupnu z ubytovacej rady (alebo niecoho podobneho), mal by to byt zastupca studentov

u nas chodila veduca bloku s danym clovekom z ubyvacej rady (student)

nemaju pravo ti ale hrabat vo veciach, otvarat skrinu atd (mozu sa ale pozriet ak ju nechas otvorenu)
Komisar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Komisar »

Ty študuješ určite právo.

No existuje príkaz na domovu prehliadku, prehliadku nebytových priestorov a pozemkov, ale tieto súvisia len s trestnou činnosťou. Napr. PZ može vstupit do bytu aj povedzme ked je tam mŕtvola alebo tečie voda atd atd alebo ked ti exekútori dojdu vyprázdnit byt alebo nebytový priestor............... No súdny príkaz nedostane nikto, vonkoncom nie na prehliadku obydlia za účelom zistenia či nemáš nebezpečný kávovar alebo či nemás čisté ponožky.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Pozri si ubytovaciu zmluvu. V nasej je, ze vedenie koleje ma pravo vstupit do izby, za pritomnosti ubytovaneho, alebo zastupcu kolejni rady.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Co to tu tocite kraviny so sudnymi prikazmi, tam snad ide o to ze statny organ prehladava pozemok s ktorym nemaju nic spolocne. Ked ta niekdo ubytuje vo vlastnom "dome" tak ma pravo sa tam pozriet kedy chce ak to mas napisane v ubytovacej zmluve. A tam to mas napisane urcite, tak sa zobud.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Ja ked som bol na intraku, tak prehliadky robili bezne. Prisli take dve tety, pozreli izbu, ci nemame prach na polickach, ci mame pozametane a ci tam nemame bordel ako v tanku. A za 30 sekund odisli. Myslim, ze raz do mesiaca urobit par tahou prachovkou, zamiest podlahu a urobit pyramidu s prazdnych flasi ( pre efekt ) ta nezabije. A bude ta to stat menej namahy ako vybavovat papiere, ze nech sa ti nikto v izbe neukazuje, lebo ho zazalujes za narusovanie sukromia. A keby som bol na mieste tych dajme tomu kontrolorov :) tak si dam tu namahu a vybavim si sudny prikaz na prehliadku. Inac, myslim, ze keby si to vylepil na dvere, tak sa moze lahko stat, ze internat uz nedostanes .... :D
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

je to ich intrak... poskytuju Vám ho oni maju pravo Vás kontrolovat... existuju na kazdom intraku nejake suhrne predpisy a také kraviny ktore urcuju co sa musi dodrziavat....

snazite sa najst v prave veci ktore su Vám naprd... radsej tam neskladuj kvoli comu by ta mohli sp***vat. a mas pokoj dokonca študia. Beztak ste malí ludkovia na to aby ste nimi zamávali... ked sa postavite proti tak zbohom intrak uz nedostanete....
Napísať odpoveď