SuperStar 3
ani sa nebojim zeby to vyhral konrad... zvieratka z celade pokemonovitych sice stale budu hlasovat za svojho pokemona, avsak zatial co sa zuzuje rada talentov, tak ludia sa budu cim dalej, tym viac sustredit na svojho favorita. A nechce sa mi verit ze pokemonland ma vacsiu zakladnu ako normalni ludia so zdravym usudkom.
Este zo zaciatku v semifinale (tusim prve kolo) som ho vnimal ako nadejny mlady talent.. teraz je to parazit...
Este zo zaciatku v semifinale (tusim prve kolo) som ho vnimal ako nadejny mlady talent.. teraz je to parazit...
No ja tipujem, ze to Konrad dotiahne maximalne do prvej stvorky... A vyhrat by mohla Dominika, lebo zatial jej to islo najlepsie a aj tanecne kolo zvladla velmi dobre. A nedivil by som sa, keby bola vo finale z Marcelom. 
Inak Robo posobil v tanecnom kole celkom sympaticky, dobre sa s tym popasoval a hlavne sa na jeho vystupenie velmi dobre pozeralo
Bohuzial Ivanu chceli spravit sexi, ale mne to pripadalo, ako ked male dievcatko vykradne mame satnik a pohra sa s kozmetikou...
A ostatni tak normalne...len Konrad mal taku lahku pesnicku az to nebolo mozne.
Inak Robo posobil v tanecnom kole celkom sympaticky, dobre sa s tym popasoval a hlavne sa na jeho vystupenie velmi dobre pozeralo
Bohuzial Ivanu chceli spravit sexi, ale mne to pripadalo, ako ked male dievcatko vykradne mame satnik a pohra sa s kozmetikou...
A ostatni tak normalne...len Konrad mal taku lahku pesnicku az to nebolo mozne.
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
ved adela to aj dobre povedala, obujeme si kvalitne rakuske lyziarky a dame si osem piv 
inac mama robi v nemocnici na detskom oddeleni a chodia jej tam tieto zaby. robia si tam z nich prdel, ze komu fandia a pomaly kazda druha fandi tomu trulovi, tak sa na naich rehocu a tlacia im do hlavy, ze neni pekny a ze nevie ani spievat
inac mama robi v nemocnici na detskom oddeleni a chodia jej tam tieto zaby. robia si tam z nich prdel, ze komu fandia a pomaly kazda druha fandi tomu trulovi, tak sa na naich rehocu a tlacia im do hlavy, ze neni pekny a ze nevie ani spievat