SuperStar 3
Dominika Mirgova - 1 - druha pesnicka 2 - {trosku nevyrazne, ale ciste}
Robo Simko - 1 - druha pesnicka - 1- {spieva stabilne, ma to v sebe}
Vierka Berkyova - 2 - druha pesnicka - 2 - {nebolo to dokonale, ale nemalo to daleko dokonalosti}
Martin Ko-Konrad - 3 - druha pesnicka - 4 - {mohol by vypadnut lebo tam nema co robit podla mna}
Ivka Kovacova - 1 - druha pesnicka - 1 - {super baba, fajn spieva, paci sa mi jej prezentacia}
Vypadnut by mal Konrad, jediny z nich nema ziaden talent.
Robo Simko - 1 - druha pesnicka - 1- {spieva stabilne, ma to v sebe}
Vierka Berkyova - 2 - druha pesnicka - 2 - {nebolo to dokonale, ale nemalo to daleko dokonalosti}
Martin Ko-Konrad - 3 - druha pesnicka - 4 - {mohol by vypadnut lebo tam nema co robit podla mna}
Ivka Kovacova - 1 - druha pesnicka - 1 - {super baba, fajn spieva, paci sa mi jej prezentacia}
Vypadnut by mal Konrad, jediny z nich nema ziaden talent.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Dufam ze vypadne EMOfuck. Tvoja "mala krestanka" (bodejt, je to tvoje pravo
) by si kufre balit zrovna dnes nemala. Vystupenie par excellance.
Mirgova ukazala, ze vie spievat aj inak. Ma za to u mna ++.
Simkovi kapela tak nejak umelo zrockovela. -
Berkyova fajn, ale ten priiizvuk hlavne v Atlandide. --
edit:
Mirgova ukazala, ze vie spievat aj inak. Ma za to u mna ++.
Simkovi kapela tak nejak umelo zrockovela. -
Berkyova fajn, ale ten priiizvuk hlavne v Atlandide. --
edit:
rehooot a suhlasAlofok napísal:Krpatá hovorí : "Krpatým zobrať telefóny!"
-
Fortune
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Dominika - prvy song za 2, druhy za 1 - celkovo si uvedomujem ze to vie dievca spievat ale mna to dajak nevie ocarit
Robo - oba songy za 1 - spieval to velmi presvedcivo a bolo vidno ze si vystupenia uziva
Vierka - obe za 3 - atlantida je velmi pekna ale taktiez velmi tazka pesnicka preto ruky prec od takeho songu v superstar, v druhom songu sa tam nejak privelmi umelo natriasalo dievca
Martin - obe za 4 - nechapem ako ho vobec mohli pustit do semifinalovych kol a je to chyba poroty ze ho teraz musime trpiet, a poucenie: "nebudte drzy k porote, pri dalsom hodnoteni vam to vratia" palo si ho dneska pekne podal
Ivana - obe za 1 - odspievane fakt dobre, pri prvej mal palo pravdu ze nudne, aj mne sa zdalo, ale celkovo sa mi pacilo ako ponala piesne, a pekny outfit
Robo - oba songy za 1 - spieval to velmi presvedcivo a bolo vidno ze si vystupenia uziva
Vierka - obe za 3 - atlantida je velmi pekna ale taktiez velmi tazka pesnicka preto ruky prec od takeho songu v superstar, v druhom songu sa tam nejak privelmi umelo natriasalo dievca
Martin - obe za 4 - nechapem ako ho vobec mohli pustit do semifinalovych kol a je to chyba poroty ze ho teraz musime trpiet, a poucenie: "nebudte drzy k porote, pri dalsom hodnoteni vam to vratia" palo si ho dneska pekne podal
Ivana - obe za 1 - odspievane fakt dobre, pri prvej mal palo pravdu ze nudne, aj mne sa zdalo, ale celkovo sa mi pacilo ako ponala piesne, a pekny outfit
-
Sagittarius
Guru
Najskôr som neznášal Konráda, ale ten mi postupom času prestal až tak vadiť, aspoň si máme, z čoho robiť srandu zo sesternice
...A teraz je mojím antifavoritom Šimko, lebo mi je absolútne nesympatický svojím správaním aj štýlom spievania, a to dokonca metal počúvam...ale napr. Unforgiven podľa mňa s prepáčením riadne zhovadil, spieval skoro ako Max Cavallera
a Hetfielda (frontman skupiny Metallica) to malo podľa riadne ďaleko...
No a mojou favoritkou je Dominika, výborne spieva, úžasne vyzerá
(na 15 určite nie), dokonca sa aj vie prirodzene usmievať. Jednoducho z tých, čo sú tam jednoznačne Dominika.
No a mojou favoritkou je Dominika, výborne spieva, úžasne vyzerá