Co hovorite na ten novy serial susedia?Podla mna je dobry su tam dobre splechy.Aj moji rodicia to pozeraju a dobre sa na tom vzdy vsetci pobavime.A co vy?
Da sa zasmiat, ale niekedy je to dost trapne, hlavne herecky vykon Zuzany Tluckovej a niektore hlasky. Ale stale je to tak trochu podpriemer, aj ked som rad, ze konecne vznikol serial, ktory sa aspon da pozriet(nie ako tie domace telenovely)
//2neo: jj, na to som zabudol, vsimol som si to aj ked som minule videl trosku z deresa ci co to bolo. Vyzera to tak, ze slovenski zabavaci stracaju inspiraciu a to som si myslel, ze so slotom vo vlade bude inspiracie az az
podla mna slaby priemer, akoze je fajn ze na slovensku sa nieco robi (aj ked je to len takato amaterina) ale myslim ze kym na slovensku natocia nejaku kvalitnu vec tak nas este caka vela podobnych snah... ale dufam ze to raz pride ... este k serialu: obcas sa nieco podari ale vacsinou nie a navyse vacsina 'vtipkov' uz bola pouzita v uragane a hurikane... takze podla mna muka
No fakt by to chcelo trochu viac napaditosti a nie len ovorit prvu internetovu stranku s vtipmi a hodit ich do scenara.
Myslim ze keby to bol jediny takyto format u nas a nebolo by s cim porovnavat mozno by sme boli seci s toho hotovi avsak konkuruje mu mafstory na tv joj ktora je originalnejsia.
Podla mna nejde urobit program, ktoreho obsah bude vyrovnany a rovnako zabavny v celom jeho vysielacom case. Samozrejme, ze niektore pasaze budu vyznievat ako trapne ale podla mna ide celkom o zdrarile dielko s celkom dobrymi hereckymi a recovymi vykonmi jeho protagonistov.
podla mna slaby pokus o zabavu. Nie je tam kusok originality a vsetky vtipy, ktore pouzivaju som pocul minimalne 100x, ci uz v uragane, hurikane alebo v podobnych relaciach. Pre starsiu generaciu je to vtipne, ale mlady clovek sa nema na com zabavit, kedze vacsinu pribehov, vtipov, hlasok uz pozna.
Potm co zanikol Hurikan, skalni fanusikovia ihned presli na sledovanie Susedov. Ten isty princip, ten isty humor, tie iste vtipy. Slabe. To uz radsej SOS.
dadikaPD napísal:Co hovorite na ten novy serial susedia?Podla mna je dobry su tam dobre splechy.Aj moji rodicia to pozeraju a dobre sa na tom vzdy vsetci pobavime.A co vy?
vzdy lepsie ako s klincom do oka. Myslim ze sa to da pozriet,je to czdy lepsie ako neaka stupidna telenovela z brazilie.
znais napísal:No fakt by to chcelo trochu viac napaditosti a nie len ovorit prvu internetovu stranku s vtipmi a hodit ich do scenara.
Myslim ze keby to bol jediny takyto format u nas a nebolo by s cim porovnavat mozno by sme boli seci s toho hotovi avsak konkuruje mu mafstory na tv joj ktora je originalnejsia.
Mafstory nic moc. Uplne onicom..
Susedia - tam su dost lacne vtipy, navyse vsetko je uz poznat z Hurikanu/Uraganu, ale da sa to kukat, a je to jediny slovensky schopny serial (teda aspon s tych co sa teraz "robia")
no vidim tu same pozitiva ale mne sa to vobec nepaci... ked boli kraus a marcin este v radiu na twiste tak to bolo super ale ako presli do telky tak nuda... ked nerozpravaju o sexe tak o politike (sice nie tak casto) ale uz su "vystaveni"... maju sa co ucit os SOS si myslim
2 ades : Vsak prve roky v STV excelovali, nemalo to chybu, az v markize im uz dochadzali napady (co sa dalo cakat postupom casu) vsak uvidis ci SOS tolko vydrzi .. btw ja nerozumiem ale vsetci sa chytaju na ten sex z jedineho dovodu, posledna cast co bola, bola sexualneho charakteru .. a politika? tak to som tam este ani nepocul
SOS zas moj nazor , nebyt Monsterovcov , Pomahajbo tak je to 0 bodov
2 sviik: pozri, tvoj nazor ti neberiem, ale za svojim si stojim. lepsiu buducnost ako napriklad o 3 start tomu nepredpovedam, ale to uz je ina kapitola. prave ze si myslim ze oni to robia iba preto lebo vedia ze uragan, hurikan a podobne pseudozabavne programy maju malu sledovanost a bohuzial v TV plati, ze ked nejaky program nema sledovanost, urobia ti isti ludia skoro to iste ale z ineho pohladu... malokedy je to hodne pozornosti co sa podla mna stalo aj v tomto pripade