Co sa stane potom, ked nahodim to iste seriove cislo na viac ako 3 zariadenia? Proste to nepojde na 4tom? neakceptuje seriove cislo?brm napísal:Sygic myslím môžeš využívať na 3 mobiloch súčasne.. čiže môžeš nechať aj priateľke aj sebe..
Sygic,tom tom, alebo navigon
Re: Sygic,tom tom, alebo navigon
Musí to byť všetko Android. Vraj je to viazané na IMEI, vraj ak to použiješ na viacerých zariadeniach, automaticky sa Ti vyradí najstaršie zariadenie. Ak sa to nestane, treba kontaktovať podporu Sygic a oni Ti ručne vymažú jedno z troch použitých IMEI, ktoré nebudeš používať. Vraj ak použiješ Sygic na 2sim mobil, minú sa Ti hneď 2imei naraz, čiže budeš mať už iba jedno IMEI voľné.
Osobne mám zatiaľ len odskúšané, že mi to šlo na starom Androide, ide teraz na novom Androide a zároveň to ide aj na ockovom Androide.
Osobne mám zatiaľ len odskúšané, že mi to šlo na starom Androide, ide teraz na novom Androide a zároveň to ide aj na ockovom Androide.
Okej, a opytam sa este na pamat...oni uvadzaju v requirements, ye je potreba 150mb priestoru. No predpokladam, ze rozne mapy maju rozne mb. Kolko zaplni EU/Rusko, aspon cca?
SK má nejakých 21MB, CZ 71MB, DE 611MB, AUT 68MB, POL 110MB, UKR 72MB, FRA 603MB, aj RUS máš okolo 600MB.. atď, nemusíš sťahovať všetky zakúpené mapy, len tie, kde budeš chodiť..
Este taky doplnok - kedysi som sa zaujimal presne o licencne podmienky. Davaj si pozor,aby si to kupoval z ich obchodu a nie cez google play (kupa licencie,nie stiahnutie aplikacie samotnej). Ak si totiz licenciu kupis cez Google play,bude viazana na tvoj email. Cize kupit z ich shopu,appku stiahnut z Play a zadat SN.
Hej diky, kupil som to priamo od nich, zatial to fici na dvoch telefonoch, a ja este sporim na svoj telefon 
Tie akcie nedáva Sygic iba na svoj eshop? Fungujú tie akcie aj cez Google Play?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Akcie mozu davat umyselne len cez svoj shop, pretoze nemusia akceptovat podmienky Googlu a tiez mu nemusia platit marzu. Marza Googlu bola 30 percent z ceny bez DPH, k tomu sa dopocitavala DPH, ktoru si platil uz ty. Takze ak aplikacia stoji pre koncoveho zakaznika 30 eur (s DPH), teda 25 eur bez DPH, tak Google si z toho uchmatne 8,33 eur. Autorovi teda ostava 16,67 eur a este musi zaplatit tych spominanych 5 eur na DPH. Podla podmienok Googlu navyse Google neplati ziadnu dan, tu platis ty. Cize ani tych 8,33 eur, ktore si odviedol Googlu, tak si nemozes dat do nakladov ako vydaj. Zhrniem to ludovo: Platene aplikacie su pre Google cista ryza!!!
Dalsia vec, ze Google moze upravovat licencne podmienky, mozno prave limituje predaj a pouzitie na 3 zariadenia, pripadne moze brat inu marzu, ak to ide na 3 zariadenia, teda napriklad si vezme az 40 percent. A to sa uz vobec neoplati asi pre autora aplikacie, pretoze sa fakticky dostava niekde na hranicu, ze kde si berie polku Google a polku autor aplikacie. To je uz nefer. Preto im je lepsie si spravit vlastny shop, predavat to cez to, dat nejaku akciu, bonus a neviem co, nakolko vsetky tie peniaze s vynimkou DPH ostavaju u nich a nemusia sa delit s Googlom. Na jesen bola sprava, ze Sygic predal 65 milionov navigacii. Ak ratam len s cenou 30 eur za jednu navigaciu, tak by to bolo 1,95 miliardy eur, z toho je DPH 390 milionov eur a ostava tam 1,56 miliardy eur. Pri podmienkach Googlu s marzou 30 percent by si bral Google az 520 milionov eur, Sygicu by ostalo 1,04 miliardy eur. Myslim si, ze 520 milionov je slusna suma na to, aby clovek uvazoval nad tym, ze ci to ide predavat cez Play alebo cez vlastny obchod kde da nejaky bonus (trebars Blackbox, HUD, nejake mapy naviac, podporu 3 mobilov...). Ked si pozriem financne cisla Sygicu na Finstat.sk, tak tie cisla su daleko ine ako by mali byt, ak su pocty spravne. Trzba Sygicu v roku 2013 bola 12,9mil eur, v 2012 bola 11,87mil eur... Cisla na Google Play pri Sygicu udavaju kategoriu 10-50 milionov, k tomu pripocitat iOS, mozno priamo predaj cez ich shop..., tych 65 milionov uzivatelov je teda realnych. Pocitam, kedze Sygic na svojom shope vyuziva platobny system Braintree od PayPalu, ze to mozu kludne predavat cez nejaku pobocku napr. v USA, trebars stat Delaware, ktory je oznacovany za danovy raj.
Dalsia vec, ze Google moze upravovat licencne podmienky, mozno prave limituje predaj a pouzitie na 3 zariadenia, pripadne moze brat inu marzu, ak to ide na 3 zariadenia, teda napriklad si vezme az 40 percent. A to sa uz vobec neoplati asi pre autora aplikacie, pretoze sa fakticky dostava niekde na hranicu, ze kde si berie polku Google a polku autor aplikacie. To je uz nefer. Preto im je lepsie si spravit vlastny shop, predavat to cez to, dat nejaku akciu, bonus a neviem co, nakolko vsetky tie peniaze s vynimkou DPH ostavaju u nich a nemusia sa delit s Googlom. Na jesen bola sprava, ze Sygic predal 65 milionov navigacii. Ak ratam len s cenou 30 eur za jednu navigaciu, tak by to bolo 1,95 miliardy eur, z toho je DPH 390 milionov eur a ostava tam 1,56 miliardy eur. Pri podmienkach Googlu s marzou 30 percent by si bral Google az 520 milionov eur, Sygicu by ostalo 1,04 miliardy eur. Myslim si, ze 520 milionov je slusna suma na to, aby clovek uvazoval nad tym, ze ci to ide predavat cez Play alebo cez vlastny obchod kde da nejaky bonus (trebars Blackbox, HUD, nejake mapy naviac, podporu 3 mobilov...). Ked si pozriem financne cisla Sygicu na Finstat.sk, tak tie cisla su daleko ine ako by mali byt, ak su pocty spravne. Trzba Sygicu v roku 2013 bola 12,9mil eur, v 2012 bola 11,87mil eur... Cisla na Google Play pri Sygicu udavaju kategoriu 10-50 milionov, k tomu pripocitat iOS, mozno priamo predaj cez ich shop..., tych 65 milionov uzivatelov je teda realnych. Pocitam, kedze Sygic na svojom shope vyuziva platobny system Braintree od PayPalu, ze to mozu kludne predavat cez nejaku pobocku napr. v USA, trebars stat Delaware, ktory je oznacovany za danovy raj.
Ja som tiež kúpil full verziu Sygicu (priamo cez aplikačku, nie cez Google Play), keď mali prednedávnom veľkonočnú akciu za 19.90€ pre Európu, čo je už dosť dobrá cena na to, aké funkcie ponúka. Doteraz som používal free verziu, ale na nej ma to nenavigovalo, do ktorého pruhu sa mám zaradiť alebo automaticky nepribližovalo križovatky, na ktorých som mal odbočiť, takže sa mi často stávalo, že som odbočil na diaľnici na nesprávny výjazd, keď ich bolo paralelne niekoľko vedľa seba a povedal som si, že už ma to začína hnevať, takže za tú cenu to bola bezkonkurenčná ponuka. Zatiaľ úplná spokojnosť 
-
typek61
Darca
ludze mam kupeny sygic world len zatial mi neprisla ziadna aktualizacia mapy ani upgrade.je na to dajaka aplikacia alebo ako?
uz pol roka nic
Mne sa to aktualizuje priamo cez obchod play
Aplikácia sa priebežne aktualizuje cez Google Play, ale mapy treba aktualizovať ručne cez samotnú aplikáciu. Asi tak 2x do roka pri spustení Sygicu zvykne upozorniť, že sú dostupné aktualizácie máp. Skús pozrieť v Sygicu - Spravovať mapy..
Aktuálna verzia klasického Sygicu je z 24.8.2016, verzia 16.2.15, samotné mapy mám 2016.03
Aktuálna verzia klasického Sygicu je z 24.8.2016, verzia 16.2.15, samotné mapy mám 2016.03
-
typek61
Darca
kde si zistil aku mas verziu mapy?
to je dost slabe raz za pol roka aktualizovat mapy.samozrejme ze tam neni dialnica z rk do presova 
Pozri do zložky Sygic/Maps na SD karte alebo v internej pamäti mobilu.
Ak ti ide o aktuálnosť máp, používaj Waze. Ten začína navigovať po nových diaľniciach do 10min od oficiálneho otvorenia diaľnice.
Ak ti ide o aktuálnosť máp, používaj Waze. Ten začína navigovať po nových diaľniciach do 10min od oficiálneho otvorenia diaľnice.
no ja mám v sygicu dialnicu z rk do po kompletnú, niektorou aktualizáciu sygicu sa to nahodilo
Áno, v 2016.03 už to je komplet..