Teplota GPU?

Pretaktovanie, rady, tipy, screenshoty...

Aka je podla vas max. rozumna teplota(ustalena) GPU pri zatazi?

do 60 °C
37
34%
65 °C
19
17%
70 °C
15
14%
75 °C
13
12%
80 °C
13
12%
85 °C
4
4%
90 °C
5
5%
more???
3
3%

Celkom hlasov: 109

Kosh
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

hmm, u mňa je to vo veľkom zaťažení je to cez 80 stupňov,ale záruku mám do 2.11.2008 - čiže mi to môže byť asi jedno :D - (je to 6600 gt msi)
tomasc000
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tomasc000 »

takze mojich 55C na 7600GT s pasívom pri záťaži je potom v pohode :D
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Ake su v poho teploty pri zatazi na 8400GS point of wiev ? Dakujem
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Heh, veď si pozri testy tejto grafickej karty a tam budeš mať napísané aj teploty v rôznych hrách :wink:
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deMarkqo »

s mojou referencnou HD 4850 v pohode cez 90°C v zatazi, v zime nemusim tak kurit v izbe :lol:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

deMarkqo napísal:s mojou referencnou HD 4850 v pohode cez 90°C v zatazi, v zime nemusim tak kurit v izbe :lol:
Poradil by som Ti zvýšiť si manuálne otáčky. Tu je návod
Mne sa podarilo pri 30% - ách výkonu pôvodného ventilátora schladiť 4870 na cca. 50C v kľude a max. 70C v záťaži, takže je to o dosť menej :wink:
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deMarkqo »

to Pilifo: jj dikes to poznam :) tato funkcia sa nachadza aj v novych driveroch od ATi lenze mam teraz dilemu: nechat to piect na 90°C vsak je to v zaruke alebo ju chladit na dakych 65°C s tym, ze vydrzi aj po zarucnej dobe. Alebo ta teplota nema takyto vplyv na zivotnost karty? Ci sa mi to proste oplati chladit lebo vraj je karta stavana na take teploty. V 2D rezime by pomohlo znizit vysoke frekvencie, tym padom by padli aj teploty. A odhalil som dalsi problem, z povodnych 79°C v klude je uz 81°C v klude, nechapem cim to je :shock:
A este jednu vec by som chcel vediet: ked si nastavim napr 30% manualne otacky a pustim napr Crysis ci sa karta neprehreje lebo v plnej zatazi ide chladi aj na 5000RPM co je 50% :roll:
Mosko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mosko »

ja idem ku teme : ja sa pripajam ku KOMO-vi ako povedal hned na zaciatku ze kazdy da tu najmensiu hodnotu takze asi tak

ja chladim VGA asi takto : http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=107677 a pridavam SS ako som ochladil PC asi pred 3 dnami a u mna je to v najblyzsej dobe max. cooling aky som mohol dosiahnut (problem : paniaze a este otazka naco to tak chladit ? staci tak ako je)

img 1 - to je VGA ako asi vš. pochopili a je pretaktovana na max , ako ja ju taktujem teda
img 2 - to je cely PC (SS je s prgramu Everest Ultimate) ale overoval som si to aj cez ine takze je to pravdive)

a este asi uvediem sposob chladenia : otvorene okno o pol 11 v noci a uz iba cakat kedy bude v izbe zima a potom niecim ovievat PC , v mojom pripade to bola bunda ! a takto to vyzera

vsetko som schladil o 10 stupnov C iba vga sa podarilo o 11 :D
Prílohy
PC
PC
VGA , max OC (u mna)
VGA , max OC (u mna)
Napísať odpoveď