tou sirsou verejnostou som mal namysli napriklad aj TAKUTO TITULKU V NOVOM CASE!!!
.. myslim ze to by sa rychlo rozchyrilo .. neber to ako utocenie, ale ako uvazovanie zdravym rozumom - ono vlastne ak si nepostrehol, vsetci ti ten nas buzivlacik zatajujeme
KoCi napísal:tou sirsou verejnostou som mal namysli napriklad aj TAKUTO TITULKU V NOVOM CASE!!!
.. myslim ze to by sa rychlo rozchyrilo .. neber to ako utocenie, ale ako uvazovanie zdravym rozumom - ono vlastne ak si nepostrehol, vsetci ti ten nas buzivlacik zatajujeme
buzivlacik toto sa mi strasne paci,hehe. Ked bude moznost ja sa ho opytam ako to presne je a to napisem a preco by to malo byt v novom case? Kto by to zverejnoval a preco? ved potom by tam nikto nebol lebo by kazdy vedel ze je to buzivlacik.
Gangy napísal:Boze preco si sa ty vlastne vtedy nezabil?
Co sa posralo?
co sa metas? este nic nie je stratene,.... Problemov je viac a este vacsich ale tak co sa vam budem zalovat nikto z mojich blizkych nema rozumne riesenia na sracky v ktorych som tak mi uz z toho mierne hrabe tak si proste pisem co cchem,dokaes to pochopit? asi nie,nevies co je problem,takze sa staraj o svoje..
Gangy napísal:Vedel som ze aj keby si zalozil temu o tom ako si vyhonit lavou nohou tak skoncime pri tom aky si chudak, len na toto som cakal.
Tak pod moj zlaty, vyrozpravaj sa.
- nechces mi ty nahodou povedat odkial a kedy startuje ten buzivlacik? Pozrime sa uz aj jeho zlaty som. No dobre milacik,nie nebudem sa tu vykecavat,dame rande v buzivlaciku a poviem ti....
Mam pocit ze si svoj vlastny buzivlacik maval doma ked si bol mensi, s nejakym starsim clenom rodiny. Vysvetlovalo by to tvoje, ehm, mentalne poskodenie.
qwerty, tu mas telefonne cislo, zajtra si tam zavolaj, daj sa prepojit na dopravu a spytaj sa tam. Urcite by mohli o tom nieco vediet, fakt. 02 59494111
GL!
pryja napísal:qwerty, tu mas telefonne cislo, zajtra si tam zavolaj, daj sa prepojit na dopravu a spytaj sa tam. Urcite by mohli o tom nieco vediet, fakt. 02 59494111
GL!
ha ha ha no to je srandy,boze vy ste strasni. Tu sa da pokecat normalne len s par ludmi a ostatni sa tu bavia na najvacsich gerojov, gentlemanov, borcov a hrdinov. pritom isto polka z nich je presny opak...
si toto rozoberajte v krcme pri pive a ne na fore ty ko*ot
...a zasa sa dostava nato aky su vychodnary ko*ot ze ano? omg..
4 Holubar: na zapade niesu dementi vobec ne...tolko isto retardov jak na vychode..overene vyskusane
inac qwerty, skus to zistit dost ma to pobavilo pri tej predstave
bože no všetky kabinky su plne a on ostal sam v jednej tak si vas tam kce zavolať tak mu spravte radosť a pošli te mu tam niekoho nejaku mačku abo ježka
Zvyknem cestovat vecer vlakom internat <-> domov a zatial som na taky vlak nenarazil. Chvala Bohu lebo to by som mal asi natrhnuty zadok. A podla mna taky vlak neexistuje aspon nie u nas.
qwerty-xyz napísal: pocuvaj my ked pojdeme cela partia tak sa v tom vlaku budu ine veci diat hehe
no, co si tam date riadny gang bang aj s tym hlavnym teplosom prezlecenym do sprievodcovskej uniformy..? to co uz je toto za je***ta tema omg..
qwerty-xyz napísal:Ked chces prid na vychod s radostou ti to s francuzkym klucom vysvetlim . . .
aky online hero sa vyhrazas ako najvacsi sef a tuna si zistujes kedy chodi "homovlak" lebo sa bojis aby ta nejaky bu*ik nenabral zo zadu..? alebo zeby to bolo to co vyhladavas..?
kua inak preco sa nezrealizovala ta "fight miestnost?:D ja len citam tuto temu a "gangy a qwerty" rozhovory odpadavam..
Gangy ak si toto precitas, prosim ta daj mi nejako vedet kolko mas rokov, kludne aj SS aj n aicq mne ej to jedno..ale bohovsky ma to zaujima lebo brutalny humor mas